Allmänt

Tungt 

Det är väldigt tungt just nu. Senaste veckan vill jag helst bara sudda ut och gårdagen och idag går till historien som århundradets värsta.

Barnen och jag är friska, ingen har varit dum men allt är sorgset just nu.Jag orkar inte sätta ord på det än bara. För jag orkar inte börja gråta igen helt enkelt. Har gråtit litervis idag och det svider i de svullna stackars ögonen.

Det är alldeles tillräckligt att skriva det här, tårarna hänger i ögonfransarna, men jag vill bara säga att jag måste hämta mig lite, jag orkar inte hitta på nåt svammel att skriva om, det känns bara fel. 

Menar inte att skrämmas eller söka sympati, inte heller är det meningen att skapa nån cliffhanger. Jag kan bara inte säga det högt än. Det blir bra. Det är ingen fara.

Oroa er inte. 

Jag måste bara samla ihop mig, sen återkommer jag:)

Kram på er ❤️

Kommentarer

 1. Lola (Carola)

  Känns fel att ”gilla” …

  Verkligen INTE!

  Men vi vill visa att vi läst, o visa att vi FINNS här ute för Dig. Något vi kan göra?
  Just name it …!

 2. Mia

  Det är väl nu man ska skicka styrkekramar och bli nyfiken? jädrigt bra cliffhanger som gav en del kommentarer. Jag blir bara full i skratt och tycker det är så intressant att se hur vuxna människor engagerar sig i en främmande människas liv, och jag undrar om de inte har några egna liv att ta hand om. Elände och tragedier drabbar alla någon gång det kallas livet.

  1. Mia

   För att man bryr sig om och stöttar någon när hon har det svårt behöver väl inte betyda att man inte har ett eget liv? Empati kallas det.

  2. carina

   Varför läser du ens här,när du bara verkar tycka det är skrattretande? Vi andra kanske känner empati och medkänsla. Styrkekramar till dig; Carola och din familj<3<3

  3. Sama

   Full i skratt?? Tror inte precis det är ett aprilskämt att C är så ledsen, bara för att se vilka reaktioner som ska komma…
   Tvärtom, ibland behöver man lite värme – även om det är från läsare man aldrig mött. Men som i många fall följt med länge, och faktiskt på riktigt bryr sig. Hur konstigt det än kan låta när man inte känner varann…

 3. Zara

  Du är en förebild, du är grym, ärlig, omtänksam. Dessutom är du så mycket mer. Du är allt för dina barn, du är antagligen en grym syrra och träningspartner. Jag tror du ”kickar ass” alla dagar i veckan, även när det är skakigt. Dessutom ser du ju bra ut, snygg! Även om det är ytligheter så känns det alltid lite bättre när man ser fräsch ut i spegeln;)
  /från en annan morsa

 4. K

  Jag känner mig jätteorolig för dig och dina barn Carola. Snälla, kan du inte skriva något mer snart? Vi är många som kommer göra allt för att hjälpa dig och barnen. KRAM.

 5. Mia

  Jag hjälper oxå gärna till och du är inte ensam – kom ihåg det när det känns som mörkast. Du berör många och jag tänker på hur du och de dina har det och undrar vad som har hänt nu. Du gör både intryck och avtryck och du är en vän som jag bara inte mött än men som jag vill stötta. ❤️

 6. Mich

  Hej hoppas allt kommer lösa sig, vet inte alls vad det är som hänt men tänkte om det har med huset om idioten krånglar? Om det är så kan du inte starta ett switch konto så att dem som vill kan sätta in pengar så kanske du kan lösa ut honom? (Vet inte alls hur många följare du har men om alla som vill för över tex 50 kronor så kommer du långt) bara ett tips vill så gärna hjälpa så du blir glad och pigg igen <3

 7. Suss Lindell

  Har läst din blogg under ngr år. Brukar vid få fall kommentera. Hoppas verkligen att allt löser sig vad det än är! Massor av styrkekramar ❤

 8. Ulrika

  Hoppas hela familjen mår bra, och då menar jag även husdjur :-/ och håller tummar och tår för att ni inte blivit vräkta.

 9. Sofie

  Antar att det är huset. Att det nu blivit klart med allting kring det och att det ska säljas och att ni måste flytta ut.

 10. Metha

  Tänker mycket på dig Carola ,måtte allt lösa sig till det absolut bästa för dig !
  Stora kramar fr Margaretha i Bålsta

 11. Svandis Ros

  Undrar om du blivit vräkt nu :'(

  Det vore väl toppen på pannkakan… nu när du fixat med källaren…

  Jag skulle inte bli förvånad…

  STOR kram till er alla!

 12. Marie

  Kära du. Vill skicka en stor kram till dog, jag hoppas innerligt att det ordnar sig fort vad det än är som har hänt. Kram och styrka!

 13. Agnethe

  Sånt är livet ibland. Det är detta som gör det til livet på jorden. Annars vore det paradis, inte sant? Det är detta som gör oss till människor. Dessa plötsliga känslorna som säger att något är fel även om allt är bra. Häng in there, vackra Carola. Vi har också varit där. Det passerar.

 14. jessica

  Hej Carola. Jag hoppas att inget allvarligt som hänt. Du måste oxå få lov att vara svag du varit stark å ställt upp till höger å vänster nu är det din tur att få bli ompysslad. Jag hoppas att det löser sig vad det än må vara all styrka å kärlek till dig å dina fantastiska barn. Kram från västkusten

 15. Sanna

  Ibland måste det bli sämre för att kunna bli bättre… men när allt känns hopplöst hjälper inga peppande ord. Skickar en stor cyberkram! Det löser sig, på något vis så gör det ju alltid det.

 16. Katarina

  Det gör ont att läsa att ni har det jobbigt. Följer din blogg och beundrar dig för att du orkar och alltid är så stark och positiv trots motgångar. Dina barn är lyckliga över att få ha en mamma som är så engagerad och orkar resa sig om och om igen. Ni verkar vara en sån fin familj och det är tack vare dig, glöm aldrig det! Det är också uppfriskande att du vågar säga vad du tycker, trots att du vet att alla inte håller med.
  Hoppas att det jobbiga är snabbt övergående och att du kan njuta av att få mysa med familjen i helgen!
  Skickar många kramar från en mamma till en annan mamma .

 17. Majsan

  Brukar aldrig kommentera någonstans men nu blev jag berörd. Läser din blogg för att jag tycker du är en förebild. Hade en pappa som var lite lik ditt ex ( inte ngt positivt) och jag tycker du reder det så bra. Raka puckar till både omgivning och barn samtidigt som du roddar allt. Så vad det nu än är så hoppas jag att det löser sig så du får vila och återhämta dig. Från allt.
  Kram

 18. Marita

  Carola, ingen är superwoman, även om man kan komma bra nog nära. 😉 Ibland måste man bara bryta ihop och sedan komma igen med ny kraft. Läser ofta din blogg eftersom jag känner igen mig i mycket. Jag hejar på dig. Kram!

 19. Carina

  )= skickar styrkekramar till dig och varma tankar This too shall pass brukar jag tänka, det hjälper ibland. Hoppas du mår bättre snart

 20. Annonym

  Stackars lilla du
  Ta den tid du behöver jag väntar på dig.
  Samla ihop dina tankar och dela med dig av dem om och när det känns bra för dig. Vi älskar dig ändå!

 21. Teresia

  Vi finns härute och stöttar dig! Ta en paus från bloggen om du behöver. Vi finns här när du kommer tillbaka. Tänk på dig själv, skickar dig en varm kram.

 22. Lisa

  Skriver som många andra, strunta i bloggen, ta hand om dig och dina fina ungar <3
  Skickar massa omtanke och kärlek <3
  Kram…

 23. Åsa

  Styrkekramar i massor <3
  Skriv när du är redo om det är något du vill dela med oss, annars hoppar du över det.
  Kram Åsa

 24. Challe

  Har varit en trogen läsare i många år. Har dock aldrig kommenterat förut. Vill bara skicka dig en styrkekram, du är fantastisk Carola. Glöm inte det

 25. Lena S

  Var rädd om dig! Du o dina barn är viktigast. Ibland måste vi som människor få vara ledsna o inte orka med :
  Hoppas du får mycket sol på dig ( du gillar ju solen) o kärlek från dina fina barn.
  Kramar

 26. Lilian

  STOR kram ! Strunt i bloggen och ägna dig åt bara dig själv och barnen….Vi försvinner inte för att du tar en paus…

 27. monica

  Kram Carola! Vad det än är så hoppas jag att allt löser sig till det bästa.
  Det är många som tänker på dig och barnen

 28. Hanna mamma till 4

  Nämen oj det låter inget vidare.
  Ta nu hand om dig fina starka kvinna.
  Många styrkekramar och kärlek till er ❤

 29. Bibbi

  Kram!
  Skönt att ni är friska och ingen har varit dum. Hälsan är det viktigaste, materiella ting och pengar är bara nödvändigt ont och allt löser sig.

 30. Lola (Carola)

  Oj oj Carola …

  Skickar all kraft o styrka jag har till Dig …

  Ååååh, önskar jag kunde göra något för att lindra. Vet att Vi finns här ute allihopa för Dig <3

 31. Tina

  Kramar till er! <3 Hoppas allt ordnar upp sig snabbt. Jag tycker att ni börjar ha fyllt den där kvoten för motgångar nu redan!

 32. Josefine

  Andas, andas, andas. Det kommer kännas lättare alldeles strax. Du är fantastisk, glöm inte det! Skickar med en stor varm kram!

 33. Karin

  Nu väljer jag att skriva vännen, för det är just det du känns som du är <3
  Och nu min vän, blev jag orolig för dig, tankarna snurrar runt i huvudet just nu. Men vad än det må vara, så hoppas jag av hela mitt hjärta att det blir bra igen.
  Kramar till dig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing