Allmänt

Youtube igen:)

Mitt i natten kan man sova, eller så kan man redigera Youtubeklipp:)

Kolla om ni vill, gilla om ni vill och prenumerera så känner jag mig manad att göra fler och roligare videos:)

Jag går och sover nu då:)

Natti natti:)

Kommentarer

 1. Anne

  Prenumererar aldrig på kanaler så jag skriver här i stället: FORTSÄTT! Ni är så fina och gör en glad och varm i hjärtat!

 2. GC

  Va roligt att se er. Va duktiga ni är på att få ihop alla studsmattorna. Va fin du är Carola. Ser ut som en 25 åring. Fortsätt med videosarna. Jättekul.

 3. Jenny

  Har inte läst bloggar på ett tag och läste först nu om Zlatan. Har själv fyra ”pälsklingar” och tårarna rinner när jag läser ditt inlägg. Beklagar verkligen och hoppas att de andra får vara friska länge, länge! Varm kram

 4. russintanten

  Fortsätt göra youthubeklipp. Har läst om hur du gör när du sätter upp studsmattorna,men nu förstår jag hur det går till.

 5. Katarina Persson

  Alltså, jag blir ju bara så glad i själen då jag ser dig o dina barn. Lycka att ha en så underbar familj. Kramar från en mor med 4 barn .

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing