Allmänt

Slutspurt..

På gott och ont är det nu de sista skälvande timmarna ihop med mina härliga kursare på Hälsocoachutbildningen här på Väddö.

Så sen ska jag väl kanske ragga klienter, kanske är det er jag ska vända mig till:) Ni behöver säkert en Hälsocoach lite till mans. Så det är bara att hojta.

Men, alldeles snart ska vi ut och käka middag ihop, jag har bangat ett löp- (lunka, jogga, gå)lopp och sitter här ensam i stugan jag delar med tre andra och väntar. Mina skor var blöta… och jag är inte gjord för att springa. och valfri ursäkt går att infoga här, men jag har troget gjort allt annat vi ska så jag känner att det får vara ok:)

 

Alldeles nyss kom vi hem från att ha varit vid havet, det småduggade på oss och blåste rätt ordentligt, men var helt otroligt vackert ändå. Lite kallt, men inte så man frös. Nu hade jag iofs packat på mig alla lager av kläder jag hade, så lager på lager med helt udda kläder, och en regnponcho jag hade i bilen. Grann som få:)

Kalla och lite frusna, men glada. Det är härligt att vara ute i naturen, och havet är ju något alldeles speciellt. Även om jag fördrar varmare breddgrader;)

Jahaja, här kom mina stugvänner hem, dags att börja dra sig alltså.

Grekisk restaurang, vad äter man?

Hörs sen:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting