Allmänt

Childhood-dagen igen:)

I morgon är det då dags för Childhood-dagen på Gröna Lund.

childhood-loppi

Jag hoppas att många av er kommer dit, för alla intäkter från entrén före kl 16 går direkt till Childhoods arbete. Oavkortat:)

Barn som bor och arbetar på gatan, barn som av olika skäl inte kan bo med sina föräldrar och barn som växer upp i familjer med ekonomiska och psykosociala problem som missbruk och arbetslöshet löper större risk att utsättas för våld och övergrepp, både av närstående och av andra. Childhoods mål är att inga barn ska behöva utsättas för någon typ av övergrepp och därför stödjer de projekt som fokuserar på just de här barnen.

 

Childhood i samarbete med Gröna Lund anordnar för trettonde (13) året i rad den här dagen, för att fler barn ska få vara barn.

Programmet för dagen är:

12.00 Gröna Lund öppnar
14.00 Underhållning för barn på Lilla Scen
15.00 Underhållning för barn på Lilla Scen
16.00 Childhood-dagens artistshow med Oscar Zia, Syster Sol, Ace Wilder och Brolle.

 

Vår drottning Silva finns på plats, och det kommer att bli en fartfylld scenshow på Stora scenen som alltså börjar kl 16.00.

Mina barn trodde på fullt allvar att drottning Silva kanske skulle åka Kvasten, men jag är lite mer tveksam till det;)

 

Jag kommer att ta med alla mina kids som är friska och hemma, och åka dit. Vi ser fram emot både att få åka karusell, umgås tillsammans och att samtidigt får göra en insats för barn som har det svårt. Det känns verkligen som en WIN WIN för alla:)

Kommer ni?

Har ni inte möjlighet att åka till Grönan i morgon så finns det såklart andra sätt att stödja Childhoods arbete, De har en shop tex, och man kan bli månadsgivare eller smsa en summa:)

Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi ändå göra mycket:)

Ses vi där, så blir jag glad om ni kommer och säger Hej!

 

Ha det gott, nu ska jag skjutsa barn:)

Bye bye:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing