Allmänt

Hollywood vampires !

Omg!

På allvar, jag har sett jordens vackraste man IRL, och han var gorgeous, to die for och hetare än hetast. Jag pratar inte om Alice cooper eller Joe Perry utan om Johnny Depp ❤️❤️❤️❤️  

  Holy smoke en sån snygg människa!
Jag kom hem från Grönan för nån timme sen och  ska sova nu, och drömma sött om Johnny Handsome, men återkommer i morgon, men alltså detta var riktigt coolt:)

Hörs snart!

Natti natti:)

 

 

Kommentarer

 1. Camilla

  Åh jag är så avundsjuk på att du fått se honom. Får hoppas man kan se honom nästa år då. Både hans exfru Vanessa Paradis och hans dotter säger ju att han aldrig varit våldsam så jag antar att media försöker göra en större grej av det än vad det är.

  Carola:Jag är avis på mig själv:) Det var coolt:)

  1. Sofie

   Vad har vad hans exfru säger med nånting att göra? Bara för han inte var våldsam mot henne betyder väl inte det att han inte kan vara våldsam mot andra kvinnor? Sen vem vet att det Vanessa säger är sant? Vissa kvinnor skyddar sina misshandlande män. Dom vågar inte säga sanningen. Dom har dessutom barn ihop så hon kanske bara skyddar honom.

   Carola: Ja kanske. Eller kanske inte. Det är ju just det jag menar, att man kan inte veta. Varför döma på medias sk fakta?

 2. Maria H

  Många tatueringar för mycket och ingen rök utan eld…. Nej den karln skulle jag inte ta i med tång.

  Carola: Jag gillar ju tatueringarna:) och tror att det är en rökridå heller enkelt;)

 3. Henke

  Du menar seriöst att du gillar en man som slår kvinnor???? Och kom inte dra med att det inte är bevisat än. Bra förebild….

  1. familjenannorlunda

   Japp. Så vitt jag vet är han inte dömd för något? Och med tanke på medias jakt på kändisar och deras tendens att överdriva så kan jag inte ens säga att jag är övertygad om att han slagit henne. Tidningarna skrev mkt om kastade grejor in i väggar och så att hon fått en mobil kastad i ansiktet. Kan lika gärna varit en olycka. Eller hittepå. Eller sant. Men innan man är bevisat skyldig är man oskyldig. Varför ska man vara så snabb att döma? JD har ju inte direkt ett gediget förflutet som kvinnomisshandlare.

   1. Henke

    En mobil kastad i ansiktet är ok eller? Och är det media som gått till polisen och fixat besöksförbud också? Man måste också misshandlat innan för att det ska vara sant? Bra argument! Du vinner. 🙂 Ha de gott!

    1. familjenannorlunda

     Fast var du där eller? Du vet ju inte om hon sprang in i väggen för att hon var påtänd och fick blåmärken. Kan lika gärna vara så. Vi pratar Hollywood här, där folk gör vad som helst för pengar. Ett besöksförbud, när han dessutom ändå är borta på turné, säger ju mest att advokaterna trissar upp det hela för att hon ska få mer cash i skilsmässan.
     Jag försvarar inte folk som misshandlar, men han är ju inte på något vis en man med ett våldsamt förflutet, och det spelar in i vad jag tror om detta. Jag tror helt enkelt inte på det. Jag tror att det är hittepå för att frun ska ha stålar. Med den info vi fått från tidningar hade jag trott samma sak om det gällde nån annan. JD är inte helig i mina ögon, och jag kan ändra uppfattning om infon ändras. Att bara köpa media rakt av som du gör känns ju jäkligt enkelspårigt.
     Nej, en kastad mobil i ansiktet är INTE ok om det är med flit. Det jag sa var att det lika gärna kunde vara en olycka. Kastar man saker omkring sig i vredesmod så kan det bli så. Och ja, jag kastar saker hela tiden när jag är förbannad, dock inte mobilen för jag har inte råd med en ny;) så jag tänker efter mitt eget agerande. Nej jag kastar inte på kidsen, men å andra sidan är jag bara arg. Inte påtänd eller full som tar bort ännu lite mer intelligens. Och det däremot tror jag förekommer hemma hos Depps. Det är inte heller något jag förespråkar direkt, tvärtom.
     Så det jag säger är alltså: HAR han slagit sin fru med berått mod är han ett svin.
     Men jag tror inte det. Du tror det. Men du vet inte. Inte jag heller. Tills det är bevisat så föredrar jag att fria hellre än fälla.
     Du föredrar att fälla utan att han ens uttalat sig, och utan att en dom finns. Vi får helt enkelt vänta och se vem som ” hade rätt”.

     1. Märta

      Ett besöksförbud är inte så svårt att fixa. Inte ens i Sverige. Det kan du ju få utan en rättegång. Än så länge är det bara hennes version som hörs. Säger inte att det inte har hänt, men man är oskyldig till motsatsen har bevisats. Det gäller alla; vanlig Svensson till kändisar.

      Carola: Exakt så.:)

  1. familjenannorlunda

   Ja då var han ju överjordiskt snygg, men han är vansinnigt goodlooking nu med. Behöver en hälsocoach dock för livsstilen 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing