Allmänt

Nu så, Hollywood Vampires:)

I går väntade jag in min gamla kompis Karin, vi ses allt för sällan, men ibland får vi till det:)

Nu efter att jag lagt en bild på Johnny Depp nånstans och hon skickade en bild med Hollywood Vampires som skulle spela på Grönan. Jag frågade vad hon menade med den, ville hon gå kanske? 🙂 Och så blev det.

(Vi kan ta allt neg om honom sist, så berättar jag om spelningen först. OK?)

Vi åkte strax efter fyra och slapp de flesta köerna, och parkerade på mitt ”hemliga” ställe för att slippa p-avgifter;) En promenad på tio minuter är det värt att slippa ruinera sig på parkeringen. Vi kom fram till Grönan runt halv sex, och blev aningens överrumplade över att köerna ringlade sig långa.. Oj.

Jag trodde i min enfald att den här spelningen inte skulle dra så mycket besökare, för även om det är Johnny Depp så är det ändå en musikstil som de flesta säger sig ogilla. Lägg till det den bojkottuppmaning som tydligen snurrat i sociala medier eftersom Johnny då är anklagad för hustrumisshandel.

Det struntade folk högaktningsfullt i skulle man kunna säga:) och med 17.000 besökare stängde Gröna Lund sina grindar. Dessa 17.000 människor hade precis som vi bestämt sig för att :

1: gå på toa. Köerna var 25 meter långa… på alla toaletter som fanns, och jag hittar de flesta.

2: äta mat. Köerna var milslånga kändes det som, men säkert 25 meter där med. Hörde folk säga att de stått 45 minuter i kö. Och där går gränsen för vad som är kul. Både jag och Karin var hungriga, hon hade ätit vid 11, och jag frukost och lite jordgubbar mitt på dan, men till sist blev det detta:IMG_0413

En Magnum är ju som en hel liten måltid, och med en kexchoklad till så blev det ju helt ok:)

Om än inte det mest kalorisnåla alternativet..Men det var bara fyra personer före i kön på kiosken, och vi var sjukt hungriga:)

Vi gick och ställde oss tillsammans med alla andra sjuttontusen personer och försökte knö oss framåt.

gröna lund hollywood vamptres

Nu är Karin värdelös på att tränga sig;) och det var tvärtjockt och svårt att komma fram, så vi kom inte närmare än så här, dessutom bakom tvåmetersklubben i början:/ .  Men bara man är med lite så kan man ta sitt framåt, decimeter för decimeter, och vid extranumret så stod vi nära:)

Huvudsaken att man lyckas ta sig förbi de två meter långa snubbar som man gärna hamnar bakom. De är väldigt bra att ha precis bakom sig dock, som lite skydd bakåt, och för att luta sig emot lite diskret när man blir trött;)

hollywood vampires gröna lund

Årets suddigaste selfie kanske, men killen till höger blev ju bra;) Han är helt medveten om att han är med på bilden, han valde själv att smyga in där, och frågade om han blev bra:)

Efter en timmes väntan där så kom de så äntligen på scen, några minuter över åtta. Och publiken jublade 🙂

Joe Perry är en gammal räv, Alice Cooper är en lika gammal räv och så har vi den lite mindre gamla räven, Johnny Depp.

IMG_0423

Det gick ett sus igenom publiken när han kom ut, för han är en av världens mest kända personer, en av de bästa skådisarna ever och en magiskt snygg man. Och så är han bra på att lira gitarr åxå. Vissa har tamejfan allt. Han såg ut som en helt vanlig rockstjärna, med pondus och stil. Jag vet inte, men kan väl ana att de medelålders damer som  var där, och de unga tjejerna och de bystiga blondinerna, och de där i mellan kanske mest var där för att se Mannen, myten, legenden, Captain Jack Sparrow – Johnny Depp. Gällde nog även många män, det enda jag hörde runt omkring var hans namn nämligen, Och vi stod mitt i en klunga killar av olika ålder.

Jag var det definitivt:) Nu gillar ju jag sån här musik med, och har alltid gjort, och Alice Cooper har alltid funnits med i favoritlistorna, så jag fick ju inte ont i öronen av den, men definitivt gjorde det inte ont i ögonen att se på JD. Det var alltså en win win:)

Alice Cooper snackade lite ibland, och serverade rätt roliga skämt, berättade kort om sina döda vampyrvänner och så spelade de vidare. Setlisten var grym, bara bra låtar, bara covers och bara bra drag. Love it.

Joe Perry spelade gitarr bakom nacken, obegripligt hur man kan det, men det lät ju lika bra där;) och Johnny Depp var som sagt riktigt bra på gitarr. När Alice sa att det här var en låt Johnny skrivit så jublades det extra högt:) ( As bad as I am)

Jag erkänner villigt att det kändes väldigt bra att andas samma luft som Johnny Depp, och jag erkänner precis lika villigt att han i mina ögon är en av de vackraste männen i världen, ever. Jon Bon Jovi är alltid nummer ett, men JD delar den platsen;)

Det där lilla leendet han har smälter liksom is, och han är förbannat cool. Och hans röst sen då ♥.

Jag har sett de flesta filmer han gjort, och att nu få se honom i rockstjärnekostymen var ballt. Han var som gjuten för det. Att överhuvdtaget se en sån superstjärna live var mäktigt.

–See you next year, sa de innan de gick av scenen och jadå,, jag kommer vara där, Med matsäck:) Och i tid, för då vill jag stå nära. Och sen bo på Grand Hotel där de visst slaggade….;)

hollywood vampires gröna lund

Lika villigt påtalar jag att han helt klart behöver en hälsocoach, för han var aningens plufsig;) och såklart står jag till tjänst där, bara att ringa, Mr Depp. Taxan är skyhög och han kommer aldrig bli ”färdig” eftersom jag vill ha kvar honom;) Vi kan ha coachande  MI samtal om hans liv och lösa hans problem tillsammans. Jag ser fram emot det.

Så, då kommer vi ju automatiskt in på det här som skrivs om honom.

Att han ska ha misshandlat sin fru, Amber Heard.

Okey, jag börjar med att säga att jag fördömer allt våld. Allt. Och våld mot kvinnor och barn extra mycket. Män är fysiskt starkare så är det bara, och det ska de inte utnyttja.

Men som ni så argt påpekar här ibland, att det bara är den ena sidan som får komma till tals, exakt så är det ju i det här fallet. Johnny Depp väljer ju själv ( precis som nån annan) att tiga, och vad det står för kan man ju inte veta. En del ser det som skyldigt och andra som oskyldigt.

Jag tror inte att han misshandlat henne. Jag kan ha fel såklart, men jag tror det inte. Varför? Tja, för att vi snackar om Hollywood, där alla vill ha så mycket pengar som det bara går. Att gå över lik är vardagsmat där. Skilsmässan är ett faktum och då vill den ena parten ha så mycket pengar det bara går att klämma ut ur den, och den andra parten vill betala så lite som möjligt. Att ta till fula knep drar sig ingen för, och genom att anlita värstingadvokater så kan man klara sig ur det mesta. åt båda håll. Jag har precis sett två dokumentärer om OJ Simpson..minns ni honom? Precis ALLT pekar på att han är skyldig, och ändå gick han fri. Jag kan inte säga att jag tror att han är helt oskyldig men samtidigt så fanns även massor av bevis på att han inte gjort det. Och massor av bevis för ATT han gjorde det.

Media och hotshot-advokater fixade det. Att idioten sen begick flera andra grova brott, tror det var rån och kidnappning, och nu sitter inne för det gör ju att jag kanske lutar åt att han inte var helt oskyldig i det hela ändå.

Grejen är att det är jäkligt enkelt och skitfult, att anklaga någon, allra helst en riktigt känd person, för hemska saker. Det behöver inte vara sant. Ibland finns inte ett uns sanning i det, men personen i fråga blir dömd av allmänheten och dess karriär är över. Det har hänt många gånger. Den som anklagar får fett med skadestånd, ibland för att hålla truten, och kan sen skriva en bok eller ett filmmanus och tjäna ännu mer pengar.

Jag säger inte att Amber Heard ljuger, jag säger bara att vi kan inte veta vad som är sant.

Det som jag läst är att han ska ha misshandlat henne flera gånger, senaste gången slängde han en mobil i ansiktet på henne. Samtidigt kastade han grejor omkring sig och var arg. Det kan ha varit med flit absolut, men det kan lika gärna ha varit en olycka. Jag kastar saker omkring mig hela tiden när jag är riktigt svinförbannad, för det är skönt att avreagera sig fysiskt, dock inte mobiler eller andra dyra saker eftersom jag inte har råd att köpa nya;) Jag siktar inte på ungarna såklart, men ibland är de lika arga tillbaka och kastar prylar de med, och det skulle kunna sluta med en träff.

Jag är heller aldrig vare sig packad eller påtänd, vilket jag däremot anar att det kan ha förekommit i det Deppska huset. Från bådas håll.

 

Jag har googlat, kikade bland annat in på hans dotters instagram och hon säger att han är den vänligaste människan man kan möta. Jag har läst att han åker till barnsjukhus utklädd till Captain Jack Sparrow och snackar med svårt sjuka barn, bara för att han vill och helt utan att media vet om det. Jag har läst massor av hans vänners uttalande om att han inte skulle göra något dylikt. Hans exfru Vanessa Paradis säger att han aldrig haft våldsamma tendenser. . Givetvis kan Vanessa ha blivit spöad varje dag och inte vågar eller vill säga något, men är det troligt? Jag hittar inget sånt alls om honom.

Givetvis kan han vara ett svin ändå, det finns ju gott om idioter i världen, se bara på han Hagamannen som levde ett helt vanligt liv och ägnade sig åt grova våldtäkter som bisyssla. Och som sen tycker att det är synd om sig själv när folk spöar upp honom, han har ju avtjänat sitt straff…..Idiot som sagt.

Men grejen är att vi inte vet.

Och att då döma honom och bojkotta det han gör känns för mig inte som ett alternativ.

Innocent until proven guilty, heter det ju.

 

När det gäller riktiga kändisar så tror jag på saker först när det är bevisat och det finns en dom. Palla att gå runt och tro illa om folk bara för att media blåser upp och vinklar. Kolla bara på allt skit som skrivs! Herregud! Madonna är en bitch, Prinsessan Madeleine en latmask som lever på skattepengar, Parneviksfamiljen har ju bara gigantiska problem, Angelina Jolie lät inte Brad åka på bröllop för att hon var avis på nån eller hur fan det nu var… Det skarvas och hittas på.Ren lögn blandas med små korn av sanning.

 

Såhär: Jag tolererar inte våld, och jag skulle göra allt jag kan för att hjälpa någon som blev slagen av sin man. Jag skulle lämna en man som slog mig. (lätt att säga) Även Johnny Depp alltså;)

Jag tappar respekten för en man som misshandlar, speciellt sin egna familj. Jag skulle heller aldrig förlåta och glömma. Gäller även psykisk misshandel….som jag då blev utsatt för själv.

Jag uppfostrar mina söner till att respektera kvinnor och aldrig ta till våld, sen om jag lyckas fullt ut kan jag ju aldrig veta, men jag är extremt tydlig. Jag uppfostrar mina döttrar till starka självständiga kvinnor som inte ska ta nån skit.

Jag försöker även uppfostra mina barn till att inte vara snara att döma, utan se till hela bilden, och ha alla fakta innan.

Det är även så jag själv försöker leva.

Om Johnny Depp misshandlat sin fru så är han ett svin, alla kategorier.

Men om han inte gjort det vill jag inte spä på hysterin.

Kan vi säga så?

 

hollywood vampires johnny depp gröna lund

Badass Johnny:)

Och tillbaka till spelningen – det var riktigt jäkla bra:) Musikmässigt hamnar den inte på mina topp fem, men den kommer för alltid finnas i hjärtat som en av de coolaste:)

Hollywood vampires levererade det som de skulle, och jag ser fram emot att se dem igen ♥

 

Bye bye på er:)

 

 

 

 

Kommentarer

 1. Charlotte

  Här inne kommenterar folk dagligen (nästan) att vi bara hör Carolas sida av allt som hänt mellan henne och hennes exman – att vi inte ska tro på allt för att vi inte hört hans sida av storyn….. Att det inte alls är säkert att det var han som gjorde si och så…. Sen när Carola påpekar att vi faktiskt inte vet vad som hänt mellan Johnny Depp och hans fru (exfru/flickvän/sambo/what ever) så är det sååååå fel – hur går det ihop? Vi har ju bara hört hennes sida av storyn – eller hur?!

  Ibland känns Ni som kommenterar helt schizofrena – eller så vänder Ni bara kappan efter vinden…. Sluta, jag stör ihjäl mig!

  Kram på dej Carola!

 2. Anne

  Jag har också sett de två filmerna om OJ Simpson och dessutom sett annat material på Youtube. Vad är det för ”massor med bevis” som bevisar hans oskuld? Hans blod fanns ju på många ställen. Skoavtryck som stämde. Skor som naturligtvis var märkligt försvunna. Idag tror man att DNA-tekniken skulle ha fällt honom. Bara för att ta några saker. Lustigt hur man kan uppfatta saker olika..

  1. familjenannorlunda

   Jag tror ju också det. Men det var handskarna, det var han polisen. Jag tyckte att det var en hel del. Men. Emot honom fanns det ju en uppsjö! Jag menade inte att han var oskyldig, utan att fräsiga advokater och mkt pengar kan göra underverk. Åt alla håll.

   1. Karin

    Hade inte Johnny Cochran förvandlat rättegången till en cirkus utan dess like som främst fokuserade på rasfrågan hade OJ åkt dit så det visslade om det.
    Vadå DNA? 🙂

    1. familjenannorlunda

     Ja så är det ju. Och hade juryn inte suttit instängda i tusen år hade de kanske velat fundera längre än de fyra timmar det tog att fatta beslutet.. Men det jag menar är att pengar styr. Allt

 3. Carina H

  Jag kom till Grönan men inte ända in. 19.30 stängde dom alla entreer pga för mycket folk, 17000 tar grönan in och i går blev det smärtgränsen på 21343 st, och jag kan säga att jag inte var ensam som stod där, men pratade med en del som kom ut redan efter 45 min konsert, och dom tyckte att det var alldeles för mycket folk och man kunde inte ens få best’älla en öl.men tror många bara ville se en skymt av Alice Cooper och Jonny Deep, sen var en del nöjda med detta.blev en fika utanför och glass innan jag åkte hem, roligt värre.

  Carola: Mähhh, vad tråkigt! Mycket folk var det definitivt. Jag hade inga problem med att inte få beställa öl, det är det sista jag vill ha på konsert för då måste man ju på toa;)
  Tråkigt att folk gick hem innan det var slut när många inte kom in:/

 4. karin

  Han är ju okyldig tills han döms skyldig i rätten.
  så han är ju faktiskt oskyldg, än så länge i alla fall..

 5. Sofie

  Först skriver du ”Jag tror inte han har misshandlat henne” och sen skriver du ”Jag säger inte att Amber Heard ljuger. Hmm? Fast då säger du ju att hon ljuger om du inte tror att han har misshandlat henne. Varför tror du någonting om två människor du aldrig träffat? Märkligt att du tror någonting om en misshandel när du är helt ovetandes. Det är väldigt sällan människor ljuger om något så allvarligt som att dom blivit misshandlade. Då måste man vara riktigt sjuk om man utmålar en oskyldig människa som kvinnomisshandlare. Och vad skulle hon vinna på det? Hon är framgångsrik och tjänar mycket pengar själv. Dom träffades ju när dom spelade in en film ihop.

  Carola: Ja? Jag har precis som du säger inte träffat någon av dem, men TROR det jag skrev, precis som du TROR något annat. Jag tror inte att han misshandlat henne. Men för den sakens skull vill jag inte påstå att hon ljuger.För jag vet ju inte. Vad hon skulle tjäna på det? Ännu mera pengar såklart, mycket vill ha mer. Och väldigt sällan folk ljuger om allvarliga saker? Nä, hur många har inte dragit valsen att pappan utnyttjat barnen? Eller slagit dem? För att få vårdnaden…. Det är många. Så folk ser sin chans, och tar den. SÅ enkelt är det.

 6. I.

  Våra vänner hade aldrig trott att min man skulle tappa kontrollen över sitt drickande och börja vara hotfull mot mig, men det gjorde han. Jag hade heller aldrig trott det och första gången var det en total chock. Den man jag älskade och hade barn med, den jag litade på mest av alla… Det gick inte så långt som till fysisk misshandel, men rädslan och den försvunna tilliten förstörde allt. Jag kunde aldrig se honom på samma sätt igen. Som ”final” fick han ett våldsamt utbrott när ett av barnen var med och vi flydde huset. Men, det finns säkert de som tror att jag hittar på – han som alltid varit så snäll och sån bra pappa, drömkillen!

  Carola: Och exakt samma sak upplever jag. Att folk inte tror mig, för att min man var en fantastisk pappa som sen reste sig och drog. Givetvis måste ju jag vara en skata. Att han knuffade mig riktigt riktigt hårt med blåmärken som följd, var det ingen som höjde ett ögonbryn för.. Så jag vet.
  Jag vill bara förtydliga att jag inte försvarar Johnny Depp om det är så att han gjort något, för i så fall är han ett svin. Ett coolt svin förvisso, men ändock ett svin. Det jag menar är att media är inte helt pålitliga. Att bara lita rakt av på dem är korkat.

 7. N

  Så en superbra pappa som tidigare varit i en relation där han varit snäll, kan inte bli förändrad och misshandla sin nya fru?
  Han har själv pratat mycket om att han har problem med alkohol, har dykt upp drogpåverkad på galor (finns videoklipp från det). Jag tyckte han verkade spåra ur och rasa allt mer efter han separerade från sina barns mamma. Förvånar mig inte om drogerna gjort att han har misshandlat sin fru.

  Du trodde ju själv att din ex man var världens bästa? Aldrig hade du väl annat hans beteende?
  Och nu är ju Amber Heard själv skådespelare. Förstår inte ens vad hon har att vinna på detta. Pengar? Pengar för att hela världen ska misstro henne och att hon blivit misshandlad av hollywoods ”hyggligaste man”?

  Alltid ska kvinnor ifrågasättas. Nej, ingen vet vad som hänt. Det visar sig väl. Tyvärr tror jag att hon kommer bli misstrodd och ifrågasatt även om han visar sig skyldig.

  Han tar kokain och dricker. Förstår inte varför det är förvånande att han kan ha misshandlat henne? Sånt förändrar människor. Sen kan han vara en bra person i övrigt, men att han pga alla droger blivit förändrad.

  Carola: Så klart kan han ha misshandlat henne. Men måste man hoppa på mediadrevet utan att ha mer fakta? Är inte det rätt taskigt? Det tycker i alla fall jag.
  Jag förstod att min exman skulle komma upp, och nej det trodde jag inte. Å andra sidan tror inte ni på min version utan att tvivla, så varför köpa Johnny Depps skuld rakt av?
  Jag kanske varit med längre och sett mer, men din fråga vad hon har att vinna… De rika vill bli ännu rikare, och går över lik. Det spelar ingen roll hur, bara man når sitt mål. Att vika ut sig på alla sätt och vis funkar. Ju rikare du är ju svinigare kan du bete dig och folk köper det.
  Har han misshandlat henne är han ett svin. Men det får avgöras av rätten.

 8. N

  Så en superbra pappa som tidigare varit i en relation där han varit snäll, kan inte bli förändrad och misshandla sin nya fru?
  Han har själv pratat mycket om att han har problem med alkohol, har dykt upp drogpåverkad på galor (finns videoklipp från det). Jag tyckte han verkade spåra ur och rasa allt mer efter han separerade från sina barns mamma. Förvånar mig inte om drogerna gjort att han har misshandlat sin fru.

  Du trodde ju själv att din ex man var världens bästa? Aldrig hade du väl annat hans beteende?
  Och nu är ju Amber Heard själv skådespelare. Förstår inte ens vad hon har att vinna på detta. pengar? Pengar för att hela världen ska misstro hollywoods ”hyggligaste man”?

  Alltid ska kvinnor ifrågasättas. Nej, ingen vet vad som hänt. Det visar sig väl. Tyvärr tror jag att hon kommer bli misstrodd och ifrågasatt även om han visar sig skyldig.

  Han tar kokain och dricker. Förstår inte varför det är förvånande att han kan ha misshandlat henne? Sånt förändrar människor.

 9. Sofie

  Alltid lika lustigt när vänner uttalar sig ”Det skulle han aldrig kunna göra”. Vilket man ibland även hör om våldtäktsmän. Nej klart han inte gör det mot sina vänner. Dom som våldtar våldtar väl inte sina vänner? Dom som misshandlar frun misshandlar väl inte sina vänner? Och dessutom visar ju folk upp en fin fasad utåt sett. Det är ju ingen som kommer och säger ”Hej jag är kvinnomisshandlare bakom stängda dörrar”. Och att hans barn uttalat sig. Ja det är väl klart att han är vänlig mot sitt barn. Det är väl dom flesta kvinnomisshandlare? Tycker det blir mycket märkligt när vänner och bekanta ska uttala sig om att deras vän/släkting/bekant aaaaaaaldrig skulle kunna göra nåt sånt. Hur bra man än känner någon kan man aldrig känna någon till 100 % hur någon är bakom stängda dörrar.

  1. Märta

   Ledsen att behöva tala om för dig att väldigt ofta så är det inte bara frun som åker på spö av en hustrumisshandlare utan även de andra i familjen. Behöver inte vara med slag utan lika ofta psykisk misshandel. Vilket i sig är nästan jobbigare än att få stryk. Tro mig jag har varit i den situationen. Då har jag ändå haft vänner som har vetat och sett vad som har skett utan att säga något eller ingripa. Oavsett hur lojala barn är så ljuger dom väldigt sällan när det handlar om sådan saker.

   Carola: En stor kram till dig <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing