Allmänt

Midsommar randas….:)

Nu är det midsommarafton:)

Jag har sjåat runt hela dagen, men inte med att städa och sånt. Folk som känner mig vet att de får stå ut med stök, i gengäld bjuder jag på trevligt sällskap:)

Började med att handla. Både på bolaget och Citygross. Det är väl själva fan att de A L D R I G frågar efter leg på bolaget? Det har seriöst inte hänt sen innan jag fick barn, och då var jag 24 år. Men å andra sidan så gapade Citygross självutcheckning om ålderskontroll idag:) Jag köpte ju energidryck, ve och fasa;)

Lite småsur stegade jag fram till personalen för att be dem fixa, men man får väl vara glad att nån frågar, om än en dator;)

Men, Corrindas kompis sa häromdagen: – Va? Är det där din MAMMA? Jag trodde det var typ nån som städade. ( Jag hade byggarbrallor på) Violken ung morsa du har?!

Han trodde på allvar att jag var typ tio år yngre, och jag suger i mig:) Den unge mannen är välkommen hit ofta;) Han vet hur man smörar in sig hos morsor;)

 

Sen hem med maten och rosevinet och städa kylen, in med matvaror och sen skjutsa iväg Robban. Han ska fira midsommar med en kompis i Orsa. Mina förmaningar om att sköta sig och inte dricka alkohol eller ta droger fnös han bara åt.

– Vem tror du att jag är? Jag gillar ju inte sånt där.

Nä, det behöver man nu iofs inte göra för att vara nyfiken;) men jag får lov att lita på honom.

Tog nästa butik på vägen hem, hade ett paket att returnera och passade på att köpa billig fläskfilé.

I morgon kör vi blandad grillning, så fläskfilé, kyckling, korv och majskolvar kommer hamna på grillen. Vi har utnämnt Lars till grillkung, och så köpte vi potatissallad för att riktigt kunna sitta och slöa medan han jobbar;)

Blir nog bra.

Verkar som det ska regna, men vad gör det?

Det lär bli midsommar ändå:)

Det här är Jordan, för fem år sen ♥

jordan

 

Jag har en klänning på lut, men mest troligt kommer det bli långbrallor till sist ändå. Jag är inte sådär jättemycket för att glida runt i en skir sommarklänning och frysa;)

Ska försöka skjuta prick också, jag vet aldrig från år till år om jag har stadig hand eller om jag drabbas av nervositet och skjuter luftgevär som en kratta;)

Syrran skröt för killarna på O´learys om mina skills, så jag lär ju upp till bevis, om inget annat så för mig själv;)

Jag har ju sex döttrar, jag måste kunna skjuta;) Dock har jag inget hagelgevär i städskåpet, så alla friare kan vara lugna.

Jag har vunnit många gånger, men aldrig lyckats få full pott, alltså 50p. Däremot 49p:)

Ibland kunde man helst slippa vinsten….

ölglasAndra gånger är det perfekt, minus färgen;)
stelton

Och förra året var det både bra grej och fin färg:)tårtaft

 

Vi får se hur det blir med det här i år:)

 

Jag har nästan packat klart  till Göteborg också. Insåg att jag knappast kommer hinna det i morgon, och inte ha nåt fokus heller. Vi åker ju tidigt lördag morgon, så det fanns bara idag att fixa det.

Vet inte vad jag ska ha med bara:) Så det blev en märklig packning, med lite av varje… Haha.

 

Nu ska jag gå och kolla vad diskmaskinen vill, den står och larmar för nåt….suck.

 

Ha nu en toppentoppen midsommarafton!

Vi hörs snart ♥

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing