Allmänt

Det ryktas på byn…;)

Jag har fattat att folk undrar och funderar. Jag har fått kommentar här, och jag har fått frågan på mail, och jag har fått skärmdumpar från ett forum där folk är lite galna överlag. Eller i alla fall extremt skvallerbenägna;)

De brukar ta väldigt illa upp när man säger så,, känna sig lite kränkta över att de inte får kräkas ut sina spekulationer och åsikter om folk fritt;) Men änywäy, det här ryktet känns som det börjar gå överstyr.

Så jag erkänner väl då.

Ja, jag och Peter Norrström, alltså Mirkas man, är ett par.

Ja vi kommer att gifta oss så fort deras skilsmässa är klar.

Jag väntar dessutom hans trillingar, och Mirka kommer att bli gudmor åt de här barnen. Vi letar nu efter en stor gård någonstans i mellan-Sverige så vi kan flytta ihop allihopa, Peter, Mirka, jag och alla barnen.

Vi är lyckliga.

Frågor på det?

 

Eller?

Nej, det är inget mellan mig och Peter:) 

Vi har inte träffats på väldigt länge, men tydligen så är anledningen till ryktet att vi kommenterat på varandras instagram. Han kommenterade bland annat nån bild jag lade ut från Norberg och tyckte det såg härligt ut, och jag svarade att han har ju husvagn – kom och campa! Jag ska lära dig allt jag kan:)

Tydligen så får man inte ha vänner av motsatt kön längre. Definitivt inte om man råkar vara singel. För då är man automatiskt ute efter mer än vänskap. Ständigt på jakt, och redo att gå över lik för att få den man fått ögonen på.

Jag funkar inte så.

Ska vi ta campingen, så skulle jag älska att Peter och ett gäng ungar kom och ställde upp sin husvagn där jag står, speciellt om jag står säsong. Då är jag ensam med barnen väldigt mycket och det blir faktiskt rätt trist i längden. Jag älskar att Helen kommer åxå. Och vi campade ihop i tio dagar utan att någon höjde på ögonbrynen;) Jag vill ha sällskap helt enkelt för då är det så himla mycket roligare, och det samma gäller för kidsen.

Men det är inte för att vi har, har haft, eller funderar på att inleda en kärleksrelation. Utan för att han är en kompis, dessutom med ungar i samma åldrar som mina, och de leker bra ihop.

 

Jag är vän med Mirka. Inte ytligt bekant utan vi är vänner. Det i sig gör att jag, även om jag skulle falla handlöst för Peter och plötsligt inse att han är the love of my life, aldrig skulle göra något. Det skulle i sådana fall få begravas och glömmas, för i min bok är han förbjuden frukt. Det samma gäller för mina övriga vänners män. Över lag har jag svårt för att tänka mig att ha ett förhållande med någon som varit tillsammans med någon jag känner. Lite småskumt att veta att hon vet exakt allt… om allt;)

Jag gillar Peter som en kompis, och så kommer det förbli.

 

Så, nu har vi rett ut det hoppas jag? 🙂

Jag tar inte illa upp kanske jag måste säga, utan jag blir mer road över hur folks fantasi spinner igång. När Tina och Jörgen separerade för några år sen fick jag ett antal gånger förklara för folk, både IRL och på nätet att jag och Jörgen inte ens kände varandra och därför inte var den perfect match som de ville få oss till. Det enda vi har gemensamt är många ungar, men det i sig ger ju inte automatiskt eld till en kärlekshistoria. Många tyckte att vi skulle bli ett par alltså;) men samma där jag är kompis med Tina, och i och med det är Jörgen off limit.

Rykten har en tendens att liksom växa och i värsta fall så skadar det folk. Jag far egentligen inte illa av det här, jag är fri att göra som jag vill, OM jag vill, men tänker på Peter och Mirka och alla kidsen.

Det är så lätt att det blir fel, och det vill jag inte. Jag älskar ju den där familjen ! Allihopa ♥

 

Så med det sagt, så hoppas jag att ni alla får en fin fortsatt dag:)

Själv tog jag på mina fjärilar och ska gå en promenad med Doris.

carola wetterholm

 

Älskar Snapchats roliga filter:)

Bye bye ♥

 

 

 

 

Kommentarer

 1. frida

  hahaha årets bästa läsning att ni vänta barn du carola å peter och att mirka ska bli gudmor ?? då typ kan typ mirka å peters barn dejta dina bara så där för mer drama åt andra som inte ha nått liv ??? ja älska dig blogg, du är som en helt vanlig människa som skriver, inte kändis mamma som vissa från familjen annorlunda gör. fortsätt med mer härlig humor ❤️?

 2. Charlotte - Plugga med mig!

  Men vad är det som händer?
  Kändes nyss som att bloggklimatet blivit trevligare men nu tycker jag det är skitsnack på alla familjen-annorlunda-bloggar (syftar alltså inte på det här inlägget) och det verkar även om att pikar flyger fram och tillbaka även mellan bloggerskorna (har dock aldrig läst ett sånt inlägg här hos Carola)…. Trist!

  /Charlotte – Mamma och Student? Jag har tipsen!

  1. Lillgammal

   Framförallt är det konstigt att man påstår sig blivit felaktigt beskylld för något som man samtidigt nu ventilerar flitigt…
   Är man oskyldig så bör man rimligen inte elda på detta i ditt kommentarsfält eller i sin egna blogg.

 3. Pop

  det här inlägget skrev jag till Madde, i hennes blogg. Då jag tvivlar starkt på att hon tar in det i kommentarsfältet skickar jag det till dig och Mirka också. Får väl se vilka/vem som publicerar.

  Det är, uppenbarligen inte bara, vi dina läsare som är sinnessjuka idioter. Du och Mirka verkar tillhöra begåvningsreserven båda 2. Knappt det heller, emellanåt.

  Mirka har själv gått ut med mycket intima detaljer om sin skilsmässa.

  Nähänä… Mirka och Peter har inte sex. Känns som en totalt onödig detalj.
  Nähänä.. Mirka visste inte hur det fungerar med offentlighet gällande skilsmässoansökan. Går att läsa på tingsrättens hemsida.
  Nähänä… Mirka fattar inte hur hon lämnar ut Peter / barnen i bloggen. Googla ordet integritet.
  Stackars Mirka! Så (o)smart vill hon faktiskt visa upp att hon är. Det får hon svar på. Vad hade hon förväntat sig? Efter åratal som bloggare borde hon väl ha lärt sig något?

  Du och Mirka grinar för att ngn som plötsligt blev inblandad i skilsmässodramat skojar om situationen, hon själv inte skapat. INTE om skilsmässan.

  Carola skojade inte om skilsmässan. Hon skojade om att hon blev indragen i skilsmässan utan att hon bett om det. Hon hanterade det som vilken annan vuxen som helst skulle gjort. Med humor isf drama. Mirka blev ledsen. Carola som blev mer eller mindre misstänkt för att flirta med en kompis ex hur mådde hon efter den anklagelsen?

  Du har inte fattat skillnaden och skriver ett riktigt dumt inlägg, som du sen inte står för. Fast du håller med om allt ”spökskrivaren” säger. Tror du vi läsare är totalt dumma i hela huvudet?

  Sen fortsätter du ”gå bananas” med ett inlägg, direkt riktat mot Carola. Morgontrötta mammor. När läsare poängterar att de fattar vart du vill komma så förnekar du. Ett klassiskt tjuvnypsknep som vilken vuxen människa som helst varit med om tidigare.

  Att du i olika inlägg anklagar dina läsare att vara sinnessjuka och idioter som ska ”skaffa sig ett liv” är riktigt lågt och pinsamt. Speciellt som du i samma inlägg kan skryta om att du är en av Sveriges största mammabloggare. Vilka är det som läser din blogg? Enligt dig själv sinnessjuka ”lowlifers”. Snygg sammanställning av din ”kundgrupp”, som du lever på.. Eller något sån´t.

  Har du hört ordspråket ” Man biter inte den hand som föder en” ?

  Nähä.. Trodde nog inte det heller..

  Kanske dags att tänka efter innan du sätter dig vid tangentbordet?

  Fridens!

  Pop

 4. Nilla

  Jag tror på dig Carola. Märkligt att Madde skriver ett inlägg om mammor som väljer att inte stiga upp på morgonen samtidigt som Maddes kommentar läggs ut på din sida.

 5. Anne-M

  Det kallas narcissism,att ständigt behöva bli sedd och bekräftad. Får man inte den uppmärksamhet man önskar så fixar man det på nåt sätt…

 6. J.ohanna

  Det här är ju så spännande!
  För övrigt fattar väl alla att Madeleines inlägg om mammor som inte går upp på morgonen var riktat till Carola och inte till någon annan.

 7. Karin

  Om du har bevis för att det verkligen är Madeleine Ilmrud som kommenterat är Mirka den enda du behöver visa det för.
  Madde hävdar på sin blogg att du ljuger och hon för Mirkas talan, som så många gånger tidigare.
  Jag tycker att hon uppför sig som ett elakt barn som inte tål att kompisen har andra vänner och försöker slå split mellan dig och Mirka.
  Hoppas att Mirka inser vem hon umgås med och att Madde inte har något bra inflytande på henne, man märker en väldigt stor förändring i hennes blogg sedan hon började umgås med Ilmrud.

 8. Lotta

  Jisses vilket drama 🙂 Nu känner väl sig Madde överkörd och missförstådd. Fast laborera med sanningen har hon väl gjort förut oxå. Tänker främst på hennes fina tider i milspåret och fejkade bilder på strålande resultat på hennes kropp. Så skojsigt 😉

 9. Bella

  Madelene ilmrud är den största bluffen! Vill bara förstöra för Mirka i Carola. När man läser Maddes blogg så känns allt så falskt. Tyck synd om mig hela tiden. Är det någon som är ärlig i sin blogg så är det Carola.Maddes är en sån falsk fasad hela tiden. Ta bara New York resan där hon gömde sig hela tiden medans Mirka och My visade sitt riktiga jag hela tiden. Carola, strunta i falskmadde. Kram

 10. Anno

  Jaha….Stackars Mirka som säkert litat på Ilmrud.Tyvärr fick det här mig att gå in på hennes blogg och hon verkar ju inte veta hur att försvara sig.Men kallade argt en kritiker för ”Är du Carolas egna bloggpolis?”. Jag kunde inte låta bli att skratta men då var jag även redan full i skratt av din ”rövarhistoria”.Tänkte att det kanske blir ett skvallerblask scoop ”Carola Wetterholm har anställt egna bloggpoliser!!!!!”.Men stackars Mirka,jag hoppas på ett nytt inlägg av henne,då hon nog redan hade det tufft utan Ilmruds ”hjälp till skjälp”.

  1. Madde

   Det var mig hon kallade bloggpolis. Iddes inte svara det jag tänkte som var typ NÄ men jag vet väl hur det funkar att kommentera på en blogg jag kommenterat på … Ljug inte om kommentarer som inte blivit godkända…. :p

   1. Anno

    Nä,jag hängde inte med på hennes reaktion. Du försökte förklara och…Ahahahaha! ”Carolas bloggpolis”…Ha,ha,ha! Jag beundrar att du kan behärska dig 🙂

    1. Madde

     ett normalt svar hade ju varit jaha ok det visste jag inte (!) .. Om man nu skriver så som hon gjorde om mirkas icke godkända kommentar… Om hon dessutom inte vart här inne och läst ens… Men går man i något fjortis försvar på en gång är det inte ens någon mening att skriva mer – då kan hon sitta där å ha så kul och glöm inte ringa Aschberg också.
     Har inte vart inne där något mer sedan jag läste den där kommentaren från henne heller, får man en tia per klick eller vad man nu får när man har en blogg sparar jag min tia och köper tre paket tops för 10 på dollarstore. Har mer glädje av dem.

 11. Hanna

  Men man kommenterar ju inte med sitt namn och sedan ljuger om det. Så logiskt sett är det ju någon annan som kommenterat med Madeleines namn.

 12. Lena-maria

  Efter sig själv känner man andra sägs det ? lite pinsamt gjort av M.i att ljuga om det ? sen skäller hon ut sina egna läsare. ..ja jösses vilka stor mammor?

 13. Mia

  Madeleine Ilmrud skriver i sin blogg bland kommentarerna att det INTE är hon som lämnat en kommentar hos dig… Att det måste vara någon som utger sig för att vara hon. Hon skriver också att Mirka försökt lämna kommentar här hos dig och att du inte godkänt så därför visas den inte. Vad är det som pågår? Vilken soppa…

   1. M

    Rätt uppenbart att hon ljuger om hon tar upp saker som bara ”ni” känner till. Otroligt fånigt gjort – är hon 15 år gammal?

   2. Cecilia

    Jag har oxå skrivit kommentar som ej kommit fram. Så gällande Mirkas kommentar kan det mycket väl vara något som felat på bloggen.

    1. familjenannorlunda

     Det ska komma fram, jag har ingen funktion att godkänna. Om det inte gör det så är det något tillfälligt knas så prova igen. Eller maila! Jag har aldrig blockat eller tagit bort en kommentar någonsin och har inte för avsikt att göra det nu heller. Man ska få säga sitt
     , även om jag ibland blir sur;)
     Men jag tar aldrig bort kommentarer det kan ni vara säkra på!!

  1. Jenny Klahr

   Alltid alltid då ja kommenterat här så behöver inte kommentaren godkännas,utan den ”ploppar” upp med en gång.

   1. Jenny Klahr

    Å just den saken om en kommentar behöver godkännas el inte…är ju rätt simpelt för vem som helst att kolla upp. Bara o skriva en kommentar o sen räkna sekunderna tills den är ute här för alla att läsa…

   2. Anno

    Hon,Ilmrud,verkar ju jättekonstig. Hon har å ena sidan inte skrivit, å andra sidan så tycker hon exakt som den som skrivit? Jag TROR att hon skrev,fick bastning av Mirka och tänkte då låtsas att hon inte skrev? Men jag är väl ett troll som spekulerar…MEN sen skriver hon att Mirka skulle skriva till Carola(varför skrev hon inte själv till Carola? Ringde rent av?) men att Carola inte godkänt kommentaren. När någon förklarade att Carolas blogg fungerar inte så, att kommentarerna måste godkännas.Ja,då blev hon skitarg och kallade skribenten”bloggpolis”. Hon om någon borde förresten väl älska om det fanns bloggpoliser.Var hon inte med i ”Trolljägarna”(????Jag kan ha fel…Andrahandskälla.)? Achberg var ju just bloggpolis,eller försökte vara? Om än inte privatanställd av Carola…Men överlag har Ilmrud,enligt mig,en fruktansvärd ton mot sina läsare. Jag är förbluffad.

 14. Mia

  Madeleine Ilmerud skriver i sin blogg bland kommentarerna att det INTE är hon som lämnat en kommentar hos dig… Att det måste vara någon som utger sig för att vara hon. Hon skriver också att Mirka försökt lämna kommentar här hos dig och att du inte godkänt så därför visas den inte. Vad är det som pågår? Vilken soppa…

 15. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

  Folk lever i en värld av Big brother där man byter karlar med varandra ;).
  Håller med dig gällande vänners män/ex skulle aldrig dejta en väns EX inte ens tonårskärlekar. Jag ser inte ens mina vänners män/ex som något man skulle dejta för mig är dem typ ”könslösa” som vi brukar säga i min umgängeskrets, dessutom tjejer delar med sig om saker. Av allt man vet om vänners män skulle man inte ha mycket att upptäcka själv ;).

 16. Tomtemor i Rovaniemi

  ??? å herregud lev livet o tjafsa inte om allt mammor emellan. Å ni j-la troll börja lev här o nu o häng inte upp era liv på dessa mammabloggar. Å vet ni idag har jag träffat tomten ??? å har förbannat skoj.

 17. Lena-maria

  Löjligt nu är det ju så att de ska skilja sig och det är ju tydl Mirka som tröttnat. ..så Peter fpr träffa vilken han vill och om ni skulle bli kära så beh man inte ursäkta sig…men nu är ni ju inte det. ..men jag säger OM ?

 18. J.ohanna

  Stollar hit och stollar dit. Själv läser jag både här och där. Jag är inte alls förvånad över folk. Det är ju som en levande dokusåpa att följa dessa bloggar, allas kommentarer och nu också tjafs mellan bloggare. Rena rama nöjet faktiskt och jag tror det är många med mig som tycker det!
  Det är som att följa en serie men avsnitten är flera gånger om dagen!
  Och läsarna kan i viss mån påverka handlingen! Toppen tycker jag!!

 19. Nobodaddy

  Hahaha. De va kul. Träffsäker rubrik. Man skulle kunna tro att du bor i min by. 🙂

  Men seriöst M Limrud, sniffar du lim?

 20. Therese

  Vet inte om jag ska skratta eller gråta över hur folk beter sig. Läs bloggar om ni vill och tycker det är intressant, men sluta kommentera om ni inte har något positivt att skriva. Genom sig själv känner man andra. Gooo Carola!!

 21. Anna

  Men alltså…madelene ilmrud?! Är det där du på riktigt så blir jag då förvånad vilken fruktansvärd konstig kommentar. Eller snarare att lägga den här! ”Ärliga Madelene som kör med öppna kort ”..eh, just! Du hade inte funderat på att ta det privat med Carola utan att blanda in svenska folket isåfall. Alternativt inte lägga dig i alls. Mirka och Carola har ju nyss träffats så de reder nog ut det själv ska du se.
  Där sjönk du, rejält. Osmart är bara förnamnet.! .bra svar Carola!

 22. Carina H

  Ha Ha . folk kan visst få ihop vad som helst. som du skriver så verkar inte en del fatta att man kan va vän med motsatta könet, faktum är att jag personligen tycker ibland att det är lättare att prata med en manlig vän än en kvinna. men som sagt vi är inte stöpta i samma form.

 23. Bella med familj i Västerås

  Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
  Hjälp jag pissar p mig av skratt 🙂
  Det var den bästa kommentaren på länge, självklart är du och Peter ett par och att Mirka ska bli gudmor till era barn…Det låter ju alldeles ljuvligt. Förstår inte vad folk får för sig av allt bara för att man råkar vara singel och kompis med en singelpappa

  Puss och kram och nyp i stjärten Carola//Bella 😉

 24. Lene

  Hahaha!!!! Jag gick på det. Tänkte att det var väl starkt av er alla att flytta ihop till något stort hus.
  Vart lättad när jag läste att så inte är fallet. Tror nog att ni klarar er bäst utan någon vän som käresta.
  Och skvaller har jag varken läst eller hört. Kanske man får slå upp öronen så kanske man får reda på mer skvaller. Verkar ju vara roliga saker det skvallras om.
  Ha det så bra!

  (Har du något mer skvaller får du gärna skriva det för jag verkar ju ha noll koll)

 25. Madeleine Ilmrud

  Ja du det ryktas ju en hel del på den där jävla skitsidan! Även jag har fått min beskörda del utan någon som helst anledning egentligen. En del folk kommer alltid må bra av skitsnack dessvärre. Tragiskt och tråkigt.

  Men jag personligen skulle aldrig skämta om det på ett sånt här sett, då jag vet hur sviken Mirka kände sig av att ni haft kontakt bakom hennes rygg. Vänner kan man inte få för mycket av men i en separation där man står mitt emellan så är det extra viktigt att köra med öppna kort så att det inte blir några missförstånd.

  Håller med om att snapchat är förjävla roligt 🙂

  1. familjenannorlunda

   Den kontakten var ett telefonsamtal där vi pratade om ett rykte som rörde oss två, och hur vi skulle hantera det. Och ja just ja, två mess på instagram, det ena där Peter erbjöd sin hjälp när jag hade ryggskott och var tvungen att klättra upp på taket, vilket jag redan gjort;) och det andra för att be mig ringa för att diskutera ryktet. Allt annat har varit öppna kommentarer för hela världen att se på instagram.
   Så det var rätt onödigt av dig att ens nämna det. Men förstår ditt syfte:) Hade du varit schysst så hade du inte eldat på Mirka utan tvärtom sett det som är helt tydligt på våra mess- nämligen att det är inget annat än vänskap.
   Om någon kör med öppna kort så är det jag, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Mot alla.
   Och kan man inte skämta om saker då har det gått för långt.
   Ha en bra dag 🙂

   1. Lotta

    Men om du nu Madelene inte vill spä på det som tydligen gjort Mirka arg av nån anledning, så är väl inte det här rätt forum att ta upp det med Carola. Om du verkligen bryr dig om Mirka och hennes känslor, så borde du ha valt att säga detta till Carola privat.
    Till Carola, bra svarat!

    1. Jenny Klahr

     Måste säga att detta var bra onödigt av Madde att skriva här,det kunde hon ha tat med dig privat. Undra just vad syfte va/är? Att skriva en sån sak som hon nu gjorde…är ju sånt som drar igång massa skitsnack o rykten. Du o Mirka är ju uppenbarligen vänner,luncha nyss o ny inplanterad. Kanske inte är populärt…

   2. Karin

    Madeleine Ilmrud är väl knappast den som ska uttala sig om vad som är passande eller inte med tanke på hur hon själv agerar. Årets lowblow var ju att hon i samma sekund som Mirka offentliggjorde skilsmässan på sin blogg lade upp ett eget inlägg om det. Känns som att du och Mirka borde spendera mer tid med varandra Carola för till skillnad mot Madde så är du ett bra inflytande med vettiga värderingar (i det mesta) 😉

    1. Cecilia

     Madde la väl upp det i välmening och under Mirkas godkännande? Mirka ville berätta innan skvallerpressen skulle göra det. Madde länkade till hennes inlägg för att fler skulle få chans att ta del av Mirkas version/sanningen innan pressen skrev ut deras kanske felaktiga version.

    2. Cecilia

     Karin.

     Madde la väl upp det i välmening och under Mirkas godkännande? Mirka ville berätta innan skvallerpressen skulle göra det. Madde länkade till hennes inlägg för att fler skulle få chans att ta del av Mirkas version/sanningen innan pressen skrev ut deras kanske felaktiga version.

    3. Cecilia

     Karin.

     Madde la väl upp det i välmening och under Mirkas godkännande? Mirka ville berätta innan skvallerpressen skulle göra det. Madde länkade till hennes inlägg för att fler skulle få chans att ta del av Mirkas version/sanningen innan pressen skrev ut deras kanske felaktiga version.

   3. Sofie

    Finkänslighet är inget ord som beskriver dig Madeleine! Tror nog inte Mirka är sugen att bli uthängd så här av dig. Du kunde kanske kontaktat Carola privat om du hade något att säga . Pinsamt.

  2. Carin

   Har du M I skrivit den där kommentaren på riktigt? Om vad är det syfte? Otroligt korkat och okänsligt mot din vän Mirka

   1. Anette

    Ja, alltså hur osmakligt som helst av dig ’Madde’ att ta upp detta på detta vis i Carolas kommentarsfält?? Du kunde inte skriva till henne privat eller?

   2. Linnéa

    I’m man läser på madeleine ilmruds blogg så står det att det INTE är hon utan någon annan som utger sig för att vara henne. Försvarar ingen men kolla bloggarna ( madeleines och mirkas) då ser ni att jag har rätt

    1. M

     Jaha ”linnea” så eftersom ilmrud skriver att Carola vägrar godkänna mirkas kommentar så har du rätt :p
     Du har inte märkt att dina kommentarer läggs upp här utan godkännande?
     Tror inte ett dugg på madde ilmrud.

  3. Tessa

   Föga förvånande att Madeleine Ilmrud är inblandad när det gäller intriger och drama…
   Nädu Madde, schysst kompis kan ingen anklaga dig för att vara…
   Till Mirka, Carola ska du nog hålla hårt i och låt inte andra människor förstöra fina relationer!

  4. C

   Fast rykten och skitsnack på en viss sida? Är det inte så att … Ingen rök utan eld? Och håller med flera här … Madde du verkar vilja ha drama och spekulationer runt omkring dig för tillfället, men kanske vore smartast och inte dra in oskyldiga i din drama värld. Låt dom det gäller reda ut missförstånden själv.

  5. Sofie

   Finkänslighet är inget ord som beskriver dig Madeleine! Tror nog inte Mirka är sugen att bli uthängd så här av dig. Du kunde kanske kontaktat Carola privat om du hade något att säga . Pinsamt.

  6. Cecilia

   Är jag den enda som inte tycker maddes kommentar är onödig/pinsam/otrevlig?

   Absolut kan sånt tas privat dem emellan. Men alla yttrar sitt tycke och tänk fritt i kommentarsfälten om blogginlägg här och i andra bloggar. Så varför skulle inte madde få göra det oxå? Hon var vänlig i sin kommentar. Inte dryg eller ideotförklarande som så många andra är. Madde skrev att hon personligen inte skulle skrivit så.. Andra trycker ner madde och skriver att hon är pinsam, inte på riktigt osv..

   Klart Mirka, som redan är i ett känslomässigt tillstånd, blir sårad då hennes vän och sambo måste prata med varandra och komma fram till ”hur man ska göra” åt ett rykte som skapats trots att dem inte känner varandra mer än som bekant.

   Mirka borde oxå fått vara med under de samtalet för hon är ju lika mycket inblandad i detta ”skämt” ovan. Mirka kanske var med på detta till slut oxå. Det vet jag inte något om 🙂

   Jag läste först bara början av detta blogginlägg och tänkte ”OJ! Här går det undan”. Inte förns jag läste kommentarerna i Maddes blogg gick jag tillbaka och läste slutet där det framgick att det var ett skämt alltihopa..

   Så, ja. Lite osmakligt att skämta om detta just nu då detta med separationen är så nytt att dem inte hunnit flytta ifrån varandra ens.. Iom detta blogginlägg riskerar ni ju att hamna på nån skvallerblaskas framsida med en osann men lockande rubrik. Folk läser rubriken men inte innehållet. Så är fler felaktiga rykten igång. Fast tycker man att rykten är roliga istället för jobbiga så behöver man ju inte vara försiktig med vad man skriver och hur man lägger upp det 🙂

   Jag gillar både madde, mirka och Carola. Menar inte att döma någon. Carolas inlägg var roligt sktivet (om man läser allt till slutet). Hon skriver ofta roligt med glimten i ögat.

   Jag tänker dock samma som madde. Att det kanske inte var lägligt att ”skämta” på detta vis just nu.

   För själva inlägget känner jag på samma vis som ”alla” tycker om Maddes kommentar. Ibland finns inte all förståelse, men hallå visa lite mer respekt för andras känslor, tycken och tänk iaf. Utan att trycka ner och dumförklara hit och dit 🙂

 26. Helena

  Jag undrar var stollarna på Flashback finns i verkliga livet? Skvaller förekommer ju överallt men på Flashback tar de priset, det mesta är fabricerat i deras egna hjärnor, de triggar varandras spekulationer och vips uppfattas det som sanningar. Jag rekommenderar normalt folk att läsa en skvallertråd eller två, det ger en bra bild av hur helt osannolika rykten skapas och sprids. Vi skulle leva i en bättre värld om folk i verkliga livet och på Flashback inte gjorde så mycket egna antaganden om andras liv.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing