Allmänt

Kick-off:)

Sedär, allt ordnar sig till det bästa. Folk visar sitt rätta ansikte och försöker sen rädda upp det hela med ännu mera lögner…;) 

Och går till attack för att rädda ansiktet, helt stört. Men så funkar vissa, och jag älskar när folk faller på eget grepp 😉

Skit i det! Allt bra med mig och mina kära:)

Jag är på kick-off!

Med bästa Loppigänget, och det är fantastiskt 🙂

Gissa vart?

 

 Jaooo , Yasuragi 🙂
Helt underbart ställe, fantastiska människor och en härlig dag full av energi och pepp ❤️

I morgon är det event, och jäklar om ni inte kommer och tjötar lite med mig:) Och de andra.. Men mest med mig;)

Jag är skrynklig, mätt och full av boost, och nu är det sovdags 🙂

  
Berättar mer i morgon !!

  Natti natti?

Kommentarer

 1. Carina H

  Tack för ett litet kort samtal med dig på Loppi event. jättetrev ligt att få prata med dig om ditten och datten, kändes lite som man har pratat förr konstigt nog, kanske det beror på att jag läser din blogg och ibland skicka kommentarer, helst när Du får upp ämne som retar gallfeber på en del läsare, Hälsningar från Upplands väsby

 2. Sylvia

  Skvaller och rykten har alltid spridits snabbt, i synnerhet falska rykten. ”En lögn kan färdas halvvägs runt jorden, innan sanningen har fått på sig skorna” sade Churchill, långt före internet ens var påtänkt…….

 3. Evelina

  Alla som tar Maddes parti, kan ju inte vara utan småungar. Ni e nere på sandlådenivå, när ni tror att det inte är hon som kommenterat i förra inlägget. Ist går ni in på hennes blogg, så hon får klirr i kassan.. Tänk er, att det är hennes lön, som hon får av er läsare.? Hon lägger inte ner många timmar på att skriva o framförallt är hon feg som inte kan stå till vad hon gjort! Ärlig? Dra den med någon annan

 4. ann

  Carola bad Mirka dig ta bort kommentaren som Madde skrev? Hon skulle visst skrivit till dig att det inte är madde. Vad är det för mail Madde skrivit? Är ni vänner?

  1. Mia

   Att M överhuvudtaget diskuteras här har hon av allt att döma själv orsakat genom att placera en manipulativ och skenhelig kommentar på Carolas blogg! Jag vet inte om det kan kallas att snacka skit att uttrycka sitt stöd för Carola när hon – förefaller det – blir uthängd av en annan bloggare på ett tämligen osmakligt vis. Men det är förstås en definitionsfråga – oavsett vad man väljer att kalla det föredrar jag att avhandla ämnet här hellre än att bidra till fler klick och kommentarer på Ms blogg. Eftersom M ju inte heller läser den här bloggen lär det ju knappast beröra henne ändå! 😉

 5. J.ohanna

  Hur vet du att det verkligen är Madeleine Ilmrud som kommenterat?
  Alltså jag tycker ju att det är rätt uppenbart eftersom hon skriver på sammaa sätt . Dessutom säger hon nu att det inte är hon, men att hon håller med den falska Madeleines åsikter.
  Men jag undrar om du rent tekniskt kan se att det är hon?

  1. familjenannorlunda

   Bland annat hennes mail. Och hon har ju inte sagt (än?) att den är hackad;) Kanske upptäcker hon det nu;)?
   Och sen finns annat som jag inte vill ta upp.
   Men det är hon. Tyvärr.

   1. Madeleine Ilmrud

    Carola fattar inte vad du håller på med! Tror du våran vän Mirka mår bra av detta!? Men dra fram dina bevis gör det då kan jag hosta upp ett och annat jag också!

    Helt vansinnigt!

    Mirka har bott hos mig vid flera tillfällen, jag har funnits där helt kravlöst alla timmar på dygnet. Jag har printscreen på saker som säkert skulle göra folk upprörda!!!! (Konversationer mellan dig och en viss herre) Och eftersom jag blir hängd nu så räds jag inte för att publicera detta!

    Jag kan svälja mycket men när det kommer till att jag ska hängas för att jag stöttat våran vän då blir jag en riktig bitch!

    1. Anno

     Är det stortrollet som skriver nu igen? Sluta skriv under falskt namn och sitt inte hemma och trolla ihop falska skärmdumpar.Men som Ilmruds nättroll så tror jag du i din fejkroll snarare är en plastdocka och inget troll..

     1. Anno

      Jag FÖRSTÅR om jag uttryckte mig styggt,menont ska väl med ont förgås och komma här och låtsas att man är Ilmrud och skriva skit om Mirka. Skriv på Mirkas blogg istället så kan hon åtminstone få försvara sig själv.

     2. mamma till 9

      Jag litar på att det Carola skriver är sant. Jag vill också tro att Madde skriver sanning. Det som gör att jag misstänker att någon skriver i hennes namn är att de här kommentarerna är skrivna med ett lite annorlunda ordval än Madde brukar använda. Finns det någon som kan reda ut den här soppan så alla som skriver negativa kommentarer kan varva ner lite? Kanske Mirka kan göstblogga på bådas bloggar och förklara hur hon upplever sina båda vänner. Eller finns det nån myndighet som kan kolla upp vem som skrivit? Jag är inte så tekniskt insatt….

    2. familjenannorlunda

     Ska vi ta det här? Du vet att du betett dig som skit. Varsågod att lägga upp Peters och min konversation,jag kan göra det själv eftersom det inte är något. Enda anledningen till att du håller på är att du hatar att jag och Mirka är vänner. Äganderätt på kompisar funkar dåligt. Du vill få det till att låta som jag gjort nåt fel med Peter, men du… Jag vet nog väldigt mkt mer skit om dig än du någonsin kan ana;)så du bör nog tänka till igen innan du ger dig i strid med mig. Du vet.. Sanningen håller alltid i längden till skillnad mot lögner. Och det, kära du, är du världmästare på. Lögner alltså;)
     Ha en härlig söndag 🙂

    1. familjenannorlunda

     Nope. Och självklart kan man skriva vad som helst som e-post… Men det är inte det enda. Jag kan inte, av respekt för någon jag tycker mkt om och bryr mig mkt om, just nu visa på övriga ” bevis” men jag VET att det är MI som skrivit kommentaren. Och förhoppningsvis så lägger hon ner sitt trams nu. Dock förväntar jag mig repressalier för att tappa ansiktet gör vissa livsfarliga ..:(

    2. Cecilia

     Jag säger inte att det inte var Madeleine som skrev. JAG tycker det såg ut att vara från henne. Vad skulle någon annan få ut genom att skriva så i hennes namn egentligen? Däremot tycker jag inte att kommentaren var otrevlig eller illa menad på något vis som så många tycker.. Tvärtom.

     Naturligtvis ska du/ni inte behöva bevisa saker hit och dit i det offentliga. Bara att kasta detta över axeln och gå vidare med ett avstånd från varandra kanske vore bäst 🙂

     Nu ska jag använda mitt egna namn och min mejl fortsätttningsvis om jag kommenterar här, och inte dina uppgifter 😉

     1. familjenannorlunda

      Tack 🙂 jag tycker kommentaren var korkad, MEN det värsta är att sen inte kunna stå för det…och försöka låtsas att det inte alls är hon. Vi är liksom vuxna människor. Eller… Tja;) vissa av oss, hehe.
      Ha det bra:)

 6. Susanne

  Du blir ta mig tusan snyggare o snyggare.. inte undra på det finns folk som blir avis o måste försöka trycka ner dig.. kram ❤

  1. J.ohanna

   Nu är den där andra Madeleine Ilmrud igång och skriver igen! Va galet, hon verkar veta en massa grejer!
   Kan vi inte få se det där printet?!
   Vore otroligt spännande. ?

 7. Anette la Fleur

  Ja usch ja den där Madeleine Ilmrud. Tacka vet jag din blogg Carola ärligare människor får man leta efter. Tack för en härlig blogg ❤

 8. Millie

  Du skriver så roligt och bra! Och så vardagsnära. Inte så ytligt som många andra och ni lever ett vanligt vardagsliv utan glamour som de flesta av oss. Din blogg är bra!!!

 9. Mia

  Carols, du är en riktig kämpe som får vardagen att gå ihop i din stora familj. Dessutom hinner du träna OCH du är den enda mammabloggaren jag vet som kan skriva ?. Jag beundrar verkligen dig! Apropå Imrud så är det ju helt otroligt vilka dramasökare det finns!!! Man upphör liksom inte att förvånas!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing