Allmänt

Veckan med Linas Matkasse:)

Whihoo:)

En hel vecka utan att behöva tänka ut en enda maträtt, det är nästan som semester! Att sen veta att det är prima råvaror, bra kombo av protein, fett och kolhydrater och svenska varor så långt det går, och helst ekologiska…. jag kan inget annat än säga Tack för samarbetet Linas Matkasse ♥

Vad har veckan bjudit på då i matväg? Jo, jag valde ju Linas Barnkasse, (som även finns som gluten/laktosfri) och vi har ätit så rackarns god mat hela veckan.

Jag började ju med pannbiffarna, sen följde vi upp med Tandoorikryddad lövbiff. De älskade köttet, och totalratade såsen;) Jag hade nästan förutsett det och gjorde den helt på sidan av så de kunde äta köttet ändå. Jag tyckte det var gott:) Lövbiff har länge varit något jag ogillat, tycker det är segt och trist, men strimlad som det här var så funkade det ju alldeles utmärkt.

Sen hade vi pizzadag i går, och ungarna åt upp varenda smula, jag som varit och tränat fick inte en bit…Men sån tur då att jag snott åt mig en, eller två smakbitar innan träningen;)

linas matkasse pizza

Den var på färdig botten, bara att rulla ut, och sen toppade med mozzarella. Hur gott var inte det då? Jag ska genast byta ut min vanliga rivna ost mot det.

Så blev det fredag, och inte ens Linas kan få kidsen att välja bort tacos, ingen som blir speciellt förvånad skulle jag tro va;)?

Lördag så var jag bortrest, och Corrinda och Robban lagade middagen. De är 16 år ( tvillingar) Det var kalkonfilé och jag tog fram dem ur frysen på fredagskväll innan jag gick och lade mig, och så lade jag bara fram receptet. Båda är rätt vana vid att laga mat, även lite mer avancerade grejor så det var inga problem för dem att fixa till en schysst lördagsmiddag 🙂

Just här kände jag att veckans absoluta höjdpunkt var. Jag var borta, men visste att de lagade bra mat, att de hade ett lättförståeligt och enkelt recept att följa, och att de hade alla varor som behövdes hemma. De hade haft absolut noll problem med matlagningen, och de tyckte att det var rätt kul att göra något helt nytt som vi aldrig testat förut. Det var lite pillergöra, skala och sådär, men inget som var svårt. Jag bad om bilder, och fick de här:)

 

linas matkasse

Min första tanke var : Woow, vilka skills på uppläggning! Men funderade över tallriken, nån sån har vi nämligen inte, men så hade de fotat av själva receptet;)

Haha, och jag gick på det..

 

I kväll ska jag laga torskrygg, och jag skäms nästan att säga det men jag lagar sällan just torsk, fast jag tycker att det är väldigt gott. Tror det har att göra med att jag är uppväxt med att torsk var utrotningshotat och att man valde andra vita fiskar i stället. Nu är det inte så längre, tack och lov.

Det receptet ser lika gott ut som alla andra. Ungarna längtar efter kokt potatis;)

linas matkasse

 

 

I samarbete med Linas Matkasse har jag ett erbjudande där alla nya kunder kan få prova en matkasse från 299kr.
Gå in HÄR för att se olika alternativ som finns att beställa. Salladskassen på köpet! Perfekt för den är toppen:)
OBS! Se till att koden TACKACAROLA står med som rabattkod vid beställning, men det gör det automatiskt om ni följer länken.
In och testa, om ni är nyfikna:)
I samarbete med Linas matkasse

Kommentarer

 1. Ammi

  Min 10-åriga tjej lagar maten helt själv från Linas barnkasse. Perfekt att ha maten klar när man kommer hem. 13-åringen fixar allt också galant så nu har de en varsin dag när de lagar mat. barnkassen är helt perfekt och det äter i princip alla recept. När kassen kommer så är det barnen som springer gram först och vill läsa recepten.

 2. Anno

  Ja,nästan så jag blev sugen på att beställa matkasse :-). Jag såg för övrigt några program från familjen Annorlunda när.ni var med. Tyckte att Corrinda var fantastiskt underhållande och blev liksom ”min favorit”. Har dina barn sett repriserna på senare år och vad tycker de så här i efterhand? Nyfiken…

 3. Åsa

  Jag skulle också vilja testa, men de har ju ingen kasse som passar för diabetiker som är medvetna om vad man ska äta med en sådan diagnos utan att behöva spruta in massa insulin 🙁
  Jag har frågat dem om en kasse med ketogen kost men de kommer inte börja med en sådan var svaret…jag tror dock den kommer så småningom när de inser att de kan tjäna pengar även på en sådan 🙂 haha!!

 4. Sama

  Jag är så sugen på att testa – men finns ju aldrig några kassar anpassade för ensamstående 😉 Vad är det för typ av recept/råvaror? Är det mat som funkar att frysa in som matlådor (för gud vad jag behöver nya idéer till mina!), eller skulle mycket bli över tror du? 🙂

   1. Sama

    Inte en massa råkost eller annat så som ”måste” ätas upp alltså? 🙂 Rätterna i sig utgår jag ifrån att man kan frysa, mer tillbehören jag funderar på 🙂

 5. SommarRos

  Nämen blev så inspirerad av ditt inlägg så jag gick in och beställde vegetariska kassen, det är ju ett ypperligt tillfälle att få recept och lära sig att tillaga vegetariska rätter 🙂

 6. Åsa

  Har beställt matkassen och får den i mitten på september. Ser med spänning framemot den. Att som du skriver slippa tänka på att handla…
  Kram på dig <3 Åsa

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing