Allmänt

Helgen med Loppi:)

Så, nu så äntligen har jag stulit bilder klart och fixat med mina egna:)

Jag har lånat bilder från flera av loppis toppbloggare, men har såklart  inte koll på vad som kommer från vem..men vet ni? Ett supertips är att gå in på allas bloggar och läsa, för då kommer ni hitta mycket kul:)

(Jag länkar alla längre ner i texten)

 

Okey, lördag morgon earlybirdy ringde klockan. Och eftersom alla vet hur morgontrött jag är så var det inte förrän typ halv åtta;) men det är tidigt en lördag för mig.

Jag hade packat allt kvällen innan, och hade bara att göra mig i ordning, och gå ut med Doris innan jag gled iväg till bussen, och sen tåget. Det var knökfullt, så jag stannade mellan två vagnar. bullrigare men svalare. Messade lite och snackade lite i telefon.

tåg

När jag hade en kvart kvar eller så så messade Therese och undrade om vi skulle mötas upp på centralen och ta sällskap till Loppi, så det gjorde vi:) Vi delade på en taxi och kom fram exakt 11.00 som var deadline;)

Fick lite kassar och sen tillbaka ut till taxibilarna, och ”vår kille” stod kvar så vi hoppade in hos honom, hade vi vetat det hade vi inte behövt ta med väskorna ju:)

Gemensam färd till Yasuragi. som jag undrar ligger mitt emot Tollare folkhögskola kanske? Såg så ut, men hade behövt en kikare för att vara säker.

Vi var ett stort gäng, tre stora taxibilar behövdes för att frakta oss, och väl framme så blev vi välkomnade in i ett av konferensrummen, där det stod härliga presenter på borden ♥

loppieventEtt snabbt välkomnande och nästan direkt iväg till lunchen.

Jag älskar sushi, så det här stället är inget annat än perfekt för mina smaklökar:) Givetvis valde jag sushi före lax till lunch.

yasuragi sushi Mums:)

Efter att vi ätit och snackat så gick vi tillbaka till konferenslokalen och hade en presentationsrunda bland alla oss bloggare. Katarina, VD på Loppi, lämnade över ordet till mig med orden: Och Carola som har skaffat sig en ny kille;)

Jag älskar att min bloggportal fattar och uppskattar min humor ♥

Jag hade koll på de flesta, alla som bloggar på Loppi i alla fall, men lite värre med de som har sina bloggar på Vi med Barn och My showroom, men nu har jag fått lite fler bloggar att läsa på kvällarna, perfekt.

Vi är en härlig samling folk! En hel del som figurerat i realityserier: Therese , Annica  Jessica och så jag då, och sen har vi en fröken Sverige – Jessica som precis gift sig ♥ Cissi som dansar och vinner i Let´s dance oftare än någon annan:) Tvillingpoddens tvillingar – Jessica och Angelica som har bloggen ihop med sin man Stefan.

Vi har även en fantastisk träffsäker tecknare – Theresa, en annan fantastisk kvinna Filippa som jag delade rum med, och Paula såklart, jag älskar hennes och Hugos minsta dotter Leonore:)

Mat och bak är stort och där har vi Hanna och Linnea som även de är underbara. Fotbollsfruar har vi såklart, en av dem är Nina, som bor i Rom nu sen en vecka, underbart härlig tjej, Satu ligger hack i häl på mig med sju barn, och Emily tar fab bilder på både barn och inredning, Josefin blandar nytta med nöje och både bloggar och jobbar på Loppi:)

Jag tror inte jag glömt någon….!

toppbloggare loppiEfter snack och lite badinfo, för att bada på Yasuragi kräver en introduktion, det är inte som att man åker dit och gör bomben direkt. Fillippas kompis hade nogsamt försökt berätta det för henne;) men jag tror att innan kvällen var slut så gjordes det iaf En bomb i den stora poolen;)

Man får baddräkt och kimono, fast det hette nåt annat som man sen med fördel glassar runt i resten av vistelsen.

yasuragi

När man tvättar sig så ska man sitta på en liten pall och hälla vatten över sig med en spann, och tvaga sig med tvål och handduk och det ska ta tid. Det tog en liten stund, men sen var det jätteskönt. Lite sådär avkopplande och rogivande. Och sen ner i de varma poolerna.

img_2777 yasuragiDet är en mobilfri zon här…men alltså… bloggare än en speciell sorts människor, och vi ”måste” fota, snapchatta, instagramma och blogga:)

bild_annicaenlund_1Korgen? Jo det är en ständig följeslagare, lite som handväska:)

14169628_10208268292239535_1443904250_n yasuragi

Ja, som sagt, ett härligt gäng:)

Vi hade coachingsamtal, och så småningom var det dags för middag.

Hade man tänkt lite längre än näsan räckte så hade man kanske inte packat mer än ett ombyte till dagen efter…eftersom man går runt i det här hela tiden…

yasuragiJag trivs inte i den här formen av outfits, jag kan ha träningsbyxor och t-shirt men morgonrock och tofflor…och typ underkläder under det går inte. Så jag fuskade lite och drog på linne och tunna brallor plus träningsskor, och sen kände jag mig mer bekväm:) Men jag gjorde ett försök. Och det är inte för att jag tycker det är mindre snyggt, utan för att jag ogillar att det är löst och slafsigt. det är stora vida ärmar och nä, jag klarar det inte:) Men, jag har absolut inget emot att åka hit igen:D Stället är fantastiskt! Jag kan ta att ha morgonrock på;)

Rummen är rogivande och vackra i sin enkelhet, jag delade med Filippa som var en perfekt roomie:)

P8270882

Hon somnade fort och snusade tyst:) Inga snarkningar:)P8270883

Jag hade lite svårt att somna, så är det alltid på nya ställen, men sen sov jag som en stock.

yasuragiOtroligt vacker utsikt. Vatten är speciellt.

I middagsrestaurangen insåg vi att vi kommit till sushiheaven……♥

P8270889 P8270891 yasuragiJag åt massor. Till sist kändes det som det var mer än nog, när bläckfisken liksom inte gick att tugga på utan växte i munnen, så var det dags att byta mat, och då blev det lite anka, och olika vegetariska rätter. Men då var jag så mätt att det tog lång tid att äta. Äppelpaj till efterrätt och kaffe. Det var länge sen jag åt så mycket mat:) Det bästa med sushi tycker jag ändå är att man inte är så där tokmätt i timmar efteråt. Å andra sidan tror jag att jag var mätt fortfarande till frukost dagen efter;) men det känns inte som när man ätit kött.

Efter middagen gick vi och badade igen, och satt länge i de varma poolerna och snackade.

Sen tillbaka till rummen, vi snackade lite, och sen surfade vi fram till klockan ett eller så.

 

Morgonen efter vaknade vi av kockan. Filippa och jag hade samma tänk, och bestämde att en kvart är vad vi behöver på morgonen för att bli hyfsat presentabla. Så en kvart innan vi skulle träffas klev vi upp:)

Snabb blaskning under armarna och så på med kläder. Jag har nog aldrig varit så ren i hela mitt liv efter all tvagning och bad:) så det kändes mer än tillräckligt.

Iväg till frukosten

yasuragiNån på instagram tyckte det såg ut som en prickig groda…och ja;) Kanske. Men det är chiapudding:)

Jag var som sagt rätt mätt fortfarande så jag åt inte så värst mycket, och bara en halv kopp kaffe får sen fick vi bråttom, taxibilarna skulle gå 9.30.

Packa ihop snabbt och iväg till Eric Ericsson-hallen där Loppis Höstevent var.

loppieventNågra av tjejerna skulle gå modevisning och det var full rulle i sminkhörnet och kläder låg i högar överallt.

Jessica ångade kläder:

jessica lagergrenSatu svettades:)

satu But still gorgeous ♥

Therese:

therese wick manOch Theresa – ett päron till morsa

ett päron till morsaTheresa håller på med en bok. Om ni kollar hennes blogg så har hon seriestrippar, om mammalivet, och de är SÅ jäkla träffsäkra:) (Länk högre upp)

Snygga Filippa sminkade sig själv.

filippa rådin

P8280931 loppieventEventet blev en succé, nånstans runt 400 själar kom och minglade och lyssnade på lite olika företag.

Cissi och Hugo var konferencierer, och de inledde med ett lyft:

hugo cissiNi vet att Hugo gillar crossfit, och att Cissi är dansare:) Det här blir den naturliga inledningen då:)

Men på väg ner så fastnade Hugos armband i Cissis klänning….

hugo cissiOch det blev lite trassligt:) men det löste sig till sist.

Satu fotar mig, jag fotar henne:) Annica har fokus på scenen:)

P8280921

Emily, Linnea, Annica, FilippaP8280942

och jag, Nina och Theresa.loppieventJag har inte brunkräm;) jag har bara varit ute hela sommaren;)

Cissis klänning var verkligen så fin! Hela hon är en härlig människa, sprudlande glad och så himla, himla trevlig:)

cissi ehrlich

Efter modevisningen, så samlades alla bloggare i blogghörnan, och det var väldigt trevligt att Carina(?) kom fram och snicksnackade en stund ♥ och sen var vi tvungna att springa upp backstage för att ha ett litet after-event med me&i 

menad

Jag ska ha en visning här hemma den 7/9, alla är välkomna, bara hojta:) men jag har inte hunnit kolla kollektionerna än, så det var en fröjd att få klämma och känna lite:)

Nu äntligen fick jag träffa Claudia oxå, här på bild med Hugo

claudiaÄven hon makalöst trevlig! Så himla underbar tjej:)

Och så Therese igen:) med ett antal mobiler på bild;) Bloggare som sagt..

therese wickman

Vi skiljdes åt allt eftersom. Therese, Nina, Hanna och jag delade på en taxi till stationen, och där var det full fart till Starbucks för att köpa den största kaffe de hade, jag hade inte druckit något alls om man räknar bort de få munnar jag hann med på frukosten, och det var så gott:)

starbucks

Att sen konduktören var sur berättade jag igår;) men skit i det, inte mycket kunde sabba det goda humöret jag var på, all boost man fått av de här härliga människorna under helgen kan man leva på ett tag framöver.

Och jag ser jättejättemycket fram emot att få träffa dem alla igen, helst snart!

Ha det gott!

 

Bilderna är antingen mina egna, snodda från de jag länkat eller Sandra Rogers – fotograf:)

Kommentarer

 1. Jenny

  Hej!
  Jag undrar angående
  Me & I, är det barnkläder eller vuxenkläder eller både och som ska visas den 7/9 hos dig?
  Hälsningar Jenny

  1. familjenannorlunda

   Det är både barn och vuxenkläder:)
   Ingen jättestor visning med massa folk men hela kollektionen visas, och kan provas:)
   Vill du får du gärna komma:)

   1. Jenny

    Hej igen! Jag hade gärna kommit men tyvärr kan jag inte då det är föräldramöte på sonens skola. Men tack för att jag var välkommen ? Kommer gärna om det blir nån ny visning framöver! Hälsningar Jenny

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing