Allmänt

Logoped, brunch och Eric Dane;)

Började dagen med besök hos logopeden med Lovelia. Hon har haft jättestora talproblem men nu är det bara småsaker kvar. Hon har varit superduktig och kämpat massor ❤️

Mirka messade och frågade en enkel fråga: -brunch? 

Svar: ja gärna:)

 

 
Så efter att ha lämnat av Loppan i skolan möttes vi upp på Ikea. Trots att jag ätit frukost var det inte ett endaste dugg svårt att käka brunch, och efter en kort sväng på Ikea och Stadium åkte vi tvärs över gatan och klämde in en fika på Espresso house 🙂

  Ja, det är min kopp som dryper av grädde 😉 men jag hoppade å andra sidan över bakelse 😉
Snack, shopping och mera snack ❤️

Sen hem och där slog tröttheten till, och sen vill den inte ge sig. Jag har sovit en stund i solen, sen en stund på kökssoffan och nu ligger jag i sängen och klipper med ögonen. Bara väntat på att få somna sen sju..

Det är ju inte helt normalt:) men jag ger det denna vecka och blir det ingen bättring får jag väl krypa till korset och ta prover. Och se till så de tar ALLA OCH FULLSTÄNDIGA  prover,  för de brukar liksom snåla på det..:-/ Men tror på ett virus ju mer jag tänker på det.

Ungarna har haft liknande, men då lär det ju bli bättre snart. 

Jag är bara trött. Har inget annat, och jodå jag har googlat det mesta i väntan  på att ungarna hoppade i säng;) 

Så det går ju att sätta sig över, och det gör jag i morgon 🙂 Jag har nog vilat mig i form då, och tänker stila till kosten så jag iaf vet att den är schysst:) No more vispad grädde i kaffet… ?

Då är det nämligen mingel med han snyggdoktorn från Greys anatomi, Eric Dane. Och eftersom jag får gott sällskap med mig så ska det bli kul:)

Måste öva på engelskan hela dagen i morgon med andra ord…;)

Ifall att;)

Men nu ska jag se om nån går ut med Doris så jag kan duna in på kudden eller om jac måste ut.

Vi hörs i morgon ?

Natti natti:)

Kommentarer

  1. Linda

    Det är jätte många som är trötta nu ?. Som jag säger till alla så är det nog för barnen börjat skolan igen, då börjas det med alla bakterier o skit igen ?. Eller så är det helt enkelt höst trötthet ?. Men alltid bra att ta prover. Kan vara något enkelt som någon vitaminbrist. Jag hade brist på B vitamin och folsyra. Blev så trött att jag nästan kunde sova dygnet runt. Man kan även bli deppig o så av B vitamin brist. Så det är värt att kolla upp, då det är enkelt att fixa. Eller om du inte tar vitaminer, kan du köpa mitt val kvinna. Dom innehåller alla vitaminer vi kvinnor behöver! Den gör underverk kan jag lova ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting