Allmänt

Vår Bazaar:)

I samarbete med Vår Bazaar vill jag idag tipsa om ett sätt för skolklasser, lag, föreningar och alla typer av grupper att tjäna pengar:) Vår Bazaar är ett företag med ett enkelt upplägg och smidig administration.

Ni vet hur det är; man sitter där på föräldramötet och det börjar pratas om klassresa, eller om att rusta höladan i stallet, och det efterfrågas HUR?

Alla vill att det ska vara enkelt och generera så mycket pengar som möjligt. Tro mig, mina barn har sålt allt möjligt, och omöjligt med för den delen;) men med Vår Bazaar så säljer man kvalitetsprodukter och utbudet är s t o r t:)

 

Vår bazaar

Det finns artiklar från Orrefors, Lakritsfabriken, Sagaform och Knäck & Bräck för att nämna ett urval. Priserna är allt från typ 70 kr upp till runt femhundringen. Det är bra för då finns det alltid något för alla:)

Har de väl börjat bläddra i katalogen kickar habegäret in, jag lovar.

vår bazaar

Till jul kan man alltid slå till på en eller fyra tomtar:)

Och resten av året kan man shoppa allt möjligt. Bland annat detta.

vår bazaar

Det är enkelt att sälja med Vår Bazaar, man beställer bara hem material (katalog och orderblad osv) och delar ut i gruppen som ska sälja.

Vår bazaar

Sen går man runt till grannarna, eller använder sig av sociala medier, föräldrarnas jobb;) och så vidare. Helt vanlig försäljning alltså, men man får hjälp av Vår Bazaars egna säljcoacher som vägleder och tja – coachar:) De finns att nå via telefon eller chatt.

Suveränt.

Det finns även möjlighet att starta en Webb Bazaar, alltså en egen webbshop där kunderna handlar digitalt. Minsta möjliga ansträngning för säljarna:) och passar perfekt att sprida i sina sociala kanaler.

När man känner sig klar så lägger man in sina ordrar på nätet, och sen kommer varorna hem fraktfritt och det är bara att dela ut till kunderna, Inga pengar läggs ut i förväg. Mycket smidigt:)

Gruppen behåller ALLTID en tredjedel (1/3) av försäljningssumman, inga avgifter tillkommer!

vår bazaar

Målarböcker, matlådor, orreforskaraffer och glas, strumpor, godis, fotfil, doftljus, brandfilt och första hjälpen kit….det finns verkligen något för alla smaker och plånböcker.

 

Om ni som jag snart sitter på det där föräldramötet så kan ni preppa med att beställa hem informationspaketet från Vår Bazaar, det gör ni HÄR <—-

Gå via länken, välj Blogg i rullmenyn under ”Hur hittade du Vår Bazaar” för 1000kr extra vid start av försäljning!

Bra va:)? Only for you:)

Man förbinder sig INTE till något och paketet är givetvis kostnadsfritt.

Däremot är ni automatiskt med i en tävling där det lag som sålt mest vinner 10.000kr:)

Det gör inte ett dugg misstänker jag;)?

Jag tror stenhårt på det här, och tror att ni kommer gilla det ni med. Berätta gärna sen.

🙂

 

Och det här inlägget är alltså i samarbete med Vår Bazaar:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting