Allmänt

Intuition Sensitive Care:)

I samarbete med EFI så vill jag idag prata om det här med rakhyvlar:)

Jag har testat att vaxa (ajjjjj som satan) och diverse krämer,(brrr kemikalier som får håret att skrumpna ihop…) men har insett att jag är en ”rakhyvelstjej” helt enkelt. Och jag är en simpel människa som alltid i alla år använt enkla engångsrakhyvlar.

Jag har testat massor av olika varianter med strips med aloevera och hudnära skärblad och så vidare, men aldrig tyckt att de motsvarat sitt pris och återvänt till engångsvarianterna.

Men, så kom det här samarbetet, och jag fick testa Intuition Sensitive Care

intuition sensitive care

Och nu kommer jag aldrig kunna återgå till engångshyvlar:)

Det här är ett ”allt-i-ett” system, med fyra precisionsslipade blad omslutna av en hudvardande raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten.

Man behöver alltså bara ha sin hyvel och vatten. Inget rakskum eller så.

Det är som en tvål med inbakade skärblad:)

intuition sensitive careJag erkänner att jag var tveksam, som sagt har jag testat massa annat och inte direkt tyckt att det är nån skillnad mot mina billiga.

Jag tog med den i duschen och drog ett drag under armen och det kändes inte alls, som att den inte ens var i kontakt med huden alltså. Jag muttrade lite och tänkte att den här funkar ju inte, den känns ju inte. Men när jag kände med handen så var det ju alldeles slätt, mjukt och lent:)

Wow:)

Gick vidare till benen, och tryckte hårt för att testa om den skrapade mot huden då, men den gör inte det. Det känns som att man drar en mjuk tvål mot kroppen.

intuition sensitive care

Och den skummar av sig själv, med ett skum som både luktar gott och gör benen mjuka och fina. Tvålen innehåller aloevera och E-vitamin som både förhindrar uttorkning och gör huden len. Jag behöver inte smörja in benen efter rakning nu, det har jag alltid gjort annars.

intuition sensitive care

Den rakar så nära huden att det inte finns minsta tillstymmelse till stubb. Och det känns lent länge.

Jag är såld:)

Givetvis är den dermatologiskt testad, parabenfri och bara milt parfymerad.

I startpaketet är det en hyvel med tvål på, och så sex nya blad, med tvål.

intuition sensitive careDet här är en rakhyvel där man prenumererar på bladen.

Jag gillar verkligen det när det kommer till förbrukningsvaror, eftersom jag inte har så där himla bra framförhållning;) jag noterar att något är på väg att ta slut och i bästa fall kommer jag ihåg att köpa nytt. I sämsta fall, och oftast;) så står jag där utan.

Med den här prenumerationen så ramlar det in sex nya bladrefiller var fjärde månad. För mig är det perfekt:)

intuition sensitive care

 

Jag räknade snabbt på priset och det blev billigare än med mina engångshyvlar, och framför allt så blir de inte sådär slöa och rispiga som de blir:)

 

Såklart ska ni testa, och jag tror att ni kommer gilla dem lika mycket som jag.

Ni får ett helt gratis provpaket av Intuition Sensitive Care med hyvel, väggfäste, och sex refiller, det enda ni betalar är porto på 19kr 🙂

Ni behöver inte fortsätta abonnera på bladen efter provpaketet, utan säger i så fall till inom två veckor efter att du fått provpaketet.

Men jag är övertygad om att ni kommer fastna:)

 

Min nya bästa kompis, jag har aldrig haft så len hud:)

Intuition sensitive careI samarbete med EFI

Kommentarer

  1. Malin

    Beställde direkt då jag läst detta inlägg. Fick paketet idag, å hoppade genast ini duschen för att prova. Vilken besvikelse!!!
    Stor och klumpig,
    ”tvålen” tog nästan slut på en rakning (förvisso några veckors för mycket hår, men ändå..)
    Svårt att få bort allt då det fortfarande kändes stickigt när man rakat precis.
    Svårt att få bort håret ur hyveln efteråt.
    Nej, tummen ner för mig! Nästa gång använder jag min gilette Venus divine. DEN är bra!
    Men förstår att du gillar den där om du jämför med engångshyvlar, de är ju omöjligt ännu sämre. ?
    Dessutom fick man bara två blad med, inte 6 som du skrev.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Hm…? Tänk så olika det är, jag har använt min första hyvel tills nu, och det är fortfarande massa tvål kvar:)
      Inte heller fastnar håret tycker jag, men nu har jag ju inte varit speciellt lurvig 😉
      Ja smaken är olika helt klart !!
      Fattar ändå inte det där med två blad.. Men då ska det säkert vara så…:/

  2. Jenny

    På företagets hemsida står det att det endast ingår två refiller, inte sex st som du skriver. Undrar vilket det är som gäller?

    1. Emily

      Jag har beställt provpaketet efter en rekommendation tidigare och fick endast två refiller, vet ju inte om detta är ett annat erbjudande men jag tolkar det som att två refiller är det som gäller. Dock så håller jag verkligen med Carola om att den är jättebra så fortfarande helt klart värt att testa för 19kr 🙂

  3. L

    Varna istället tjejer för rakning! Visst, ta bort håren på benen är en sak men tex under armarna ska man inte raka sig. ( å att raka könet har jag aldrig begripit mig på, blir väl som att möta ett barn i sängen , äckligt! )
    Men under armarna räcker det med att med en REN sax klippa bort om man anser håren är för långa.!Man kan få allehanda infektioner, bölder mm vid rakning osvsett vad man rakar med och jag lovar att ni vill inte genomgå operationer under armarna för att ta bort eller rensa ut vare sig det ena eller det andra ! Vi har hårväxt på vissa ställen som skydd och det är inte fult att låta det vara kvar i möjligaste mån

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Alltså.. Sax??? Jag kan låta bli att raka benen och bikinilinjen men aldrig under armarna. Jag tycker det är avskyvärt att ha hår under armarna, det blir varmt och svettigt och det är fult. Hur andra gör bryr jag mig inte i, men jag själv vill inte ha det:)
      Att klippa med en sax känns dessutom mer riskfyllt än att raka. Jag har aldrig hört, eller läst nåt om bölder som måste opereras så det kan inte vara speciellt vanligt? Händer säkert men å andra sidan kan hårstrån krångla och växa inåt även om mN inte rakar.
      Nä.. Klipp du med sax men jag kommer att fortsätta raka mig:)
      Vad har fö håret i armhålan för funktion idag? Jag känner liksom inte att jag saknar det på något vis så det kan inte vara speciellt viktigt? Eller?

      1. L

        Var och en gör som de vill självklart. Men vi behöver inte ta bort hår nånstans egentligen. Har själv blivit opererad och det efter att ha rakat i flera år. Ni vill inte det. Men raka på och späd på fördomar att det är äckligt med hår. Jag följer läkarens och infektionsklinikens råd. Å du som skriver att det var löjligt det jag skrev så råder jag dig att googla.

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Nej jag tycker alla får göra som de vill:)
          Och nej vi BEHÖVER inte ta bort hår, men jag klarar inte av håriga armhålor, har aldrig gjort. Mina egna alltså:) Det blir svettigt, det känns inte bra och jag gillar det inte. Äckligt är det inte, men det fyller ingen funktion längre.
          Alla kan ha otur, men det är just det – otur. Läkare har inte alltid så bra koll så de litar jag sällan på utan att dubbelkolla;)
          De rekommenderade mig att sluta spela fotboll tex.. Efter en knäoperation jag gjorde av icke sportrelaterade anledningar.. Så sa läkaren att jag inte fick spela längre. Två år senare sa samma läkare att det var pga alla skador som kan inträffa..och inte alls varit nödvändigt utan det var HANS åsikt… Jag älskade min fotboll och att inte få spela var hårt, och så var det inte ens nödvändigt..
          Så läkare står inte jättehögt på min lista;)
          Speciellt inte som anledningen till alla mina problem med benet är pga en läkare som förstörde min ischiasnerv….
          Men rakning var det!! Alla gör som de vill:)
          Jag tänker åxå att använder man en bra skarp hyvel minskar riskerna.. Precis som för män och skäggrakning 🙂

      2. Anna

        Att säga det ”löjligaste hört på länge” kan vara det löjligaste jag hört på länge. Och mest obildade jag hört! Du kan fråga vilken läkare som helst eller googla….så säger de att rakning inte är bra på grund av ovan nämnda risker! Så löjligt var löjligt att säga! Däremot håller jag med alla de som säger att man gör som man vill ! Och precis som Carola säger så skulle jag heller aldrig ha hår under armarna. Fy! Jag skulle till och med kunna dra det så långt att jag skulle säga att jag tycker det är fult att ha hår under armarna. Det finns risker med rakning och man väljer om man vill ta dom! Jag tror de är rätt små dock, riskerna. Men dock ett faktum.

    2. Marie

      Jag har rakat mig i 30 år och inget har hänt än. Kan män raka ansiktet med hyvel dagligen tror jag nog kvinnors armhålor klarar en gång i veckan Tycker personligen att hår i armhålorna är fruktansvärt äckligt på både män och kvinnor.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting