Allmänt

Folk alltså…

Nån bagagebil körde in i ett SAS-plan i Malaga. Och folk blir arga på SAS?

 

nyheter

Alltså. Ja det blir besvärligt för folk när det inträffar olyckor, men sluta bli arga. Gilla läget. Man planerar inte en olycka, de bara händer. Utan att ta hänsyn till folks kalendrar och tider att passa.

SAS, som alla andra bolag, med undantag för vissa lågprisbolag möjligen,. gör allt för sina passagerare. Det var inte deras mening att en bagagebil skulle köra in i planet, Hade det varit så, då hade man kunnat bli arg, men nu var det en olycka.

SAS säger åt passagerarna att kliva av, mest troligt för att det lär ta ett tag att kolla över eventuella skador. Alla vet ju att flygbolag inte chansar, misstänker de minsta lilla så får planet stanna på marken och det borde väl alla vara överlyckliga över?

Men folk surar?

SAS försöker ordna hotell, och folk surar?

Vad fan är det för fel på vuxna människor? Newsflash people – ni är inte oumbärliga:)

Chilla, ta det lugnt, gilla läget. Inget blir bättre för att man blir förbannad.

Artikeln uppdaterades med att SAS kommunikationsdirektör säger att planet är skadat och att de bara flyger med säkra plan så därför kommer alla passagerare att bokas om till andra plan i morgon. De kommer få middag och hotell.

Bagagebilen hörde inte till SAS-planet utan det hela var en jäkla olycka.

Men mest troligt kommer det drälla in massor av klagomål, med arga formuleringar om hur fruktansvärt dåligt SAS skött det hela. Jag har en insider på klagomålsavdelningen 🙂

Var lite glada över att inte piloten taxade ut och lyfte för att hålla sin tidtabell i stället:) Chansade på att det skulle funka;)

Och var glada att ni valt ett flygbolag som faktiskt tar hand om sina passagerare!   🙂 Om tex Ryanair ställer in sina flyg, oavsett anledning så får man vackert fixa nytt på egen hand OCH blir av med de pengar man pröjsat…  Så tänk lite innan ni bli arga:)

 

Samma gäller för folk som blir skitförbannade på TVs meteorologer för att vädret inte blir som de lovade….Galet;)

Jag blir förbannad hela tiden;) men sällan över saker man inte kan förutse eller styra över. Big difference.

Som tex så blev jag irriterad över den här artikeln och gapar nu över folk som blir sura….Ja, det är kontraproduktivt och motsägelsefullt och  ja det är allt möjligt;)

Men visst är det lite onödigt att bli arg för att det händer en olycka?

 

Så, nu har jag sagt mitt:)

Bye bye:(

 

Kommentarer

  1. Anci

    Hej Carola, läser din blogg för det mesta, men har upptäckt att jag som ser dåligt har väldigt svårt att läsa grå text, Skulle du inte kunna ändra till svart text?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Mäh.. Jag trodde allt som stod i tidningen var sant ?
      Närrå, såklart är det så:)
      Tänker mer generellt, att folk har en tendens att gå i taket för saker som ingen kan råda över..

      1. Anci

        Hej Carola, läser din blogg för det mesta, men har upptäckt att jag som ser dåligt har väldigt svårt att läsa grå text, Skulle du inte kunna ändra till svart text?

        Carola: Jag tror inte att jag kan ändra det själv, utan att det är något som portalen måste fixa…Jag kan kolla!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting