Allmänt

Fransar:)

Jag var ju hos Dau för ett tag sen:) och nu äntligen fick jag hjälp av Patricia att fota.

Det är skitsvårt att fota sina egna fransar, jag begriper inte hur folk gör?

De är alltså inte helt nya här, utan typ en och en halv vecka eller så.

Jag fick testa en helt ny böj:)

De heter som de ser ut, så typ C-böj, ser ut som ett C och D-böj som ett D, så finns det cc och dd och allt vad det är. Jag låter alltid Dau sätta dit det hon tycker blir bäst, eftersom det är liksom hon som är proffset här. Jag tror att hon blandar lite olika längder, så att resultatet ska bli så naturligt och snyggt som möjligt.

Och nu fick jag alltså testa en L-böj. Ni fattar hur den ser ut va? Exakt, som ett L:) Ny på marknaden.

daumakeup

Jag har ju spikraka, korta fransar och med den här så blir det aningen mer att fästa fuskfransen på, och det ser lite mer naturligt ut. Man tappar ju fransarna allt eftersom, men det känns som att de här faktiskt sitter bättre, återkommer om det. Den här ovan är den enda jag sett trilla av. Det är volymfransar så det sitter fler på samma, som en liten kvast,;)

 

daumakeup fransar

Det syns bättre IRL hur böjen ser ut, men typ så här:

IMG_2612

Och ja, mina ögonbryn växer fan ända ner på ögonlocken som i sin tur knappt syns för de ligger inbäddade;)

Alla kan inte vara snygga liksom:)

Här hamnade nog fokus med makro på mina hårstrån, men jag bjuder väl på det då. Jag har plockat dem med de växer snabbt, och det gör skitont.

Men skit i det, kolla fransarna 🙂IMG_2611

Jag älskar mina fransar, de gör så att jag inte ser så jäkla trött ut, och inte behöver jag mascara och grejor utan jag bara vaknar och är ready to go:)

Perfekt för en latmask som dessutom är kass på makeup.

Jag kan lugnt som vanligt rekommendera Dau, för fast det var första gången som hon satte just de här fransarna, med L-böj, och behövde tänka lite, lite mer koncentration helt enkelt så gick det fort och känns inte.

Jag hör ofta folk som klagar över att det gör lite ont att fixa fransarna, men jag känner knappt att hon är där och rör ens. Jag tror att det inte ska göra ont, men jag tror också att Dau är riktigt riktigt vass:)

 

Nu vill Doris gå ut på promenad, så jag tar mina snygga fransar och går en sväng:)

Hörs:)

Kommentarer

  1. Helena

    Jag var där idag och fick äntligen de nya jag också. Hon är verkligen superduktig och så trevlig. Jag började med fransar för drygt 6 mån sedan efter ditt tips och jag ångrar inte det en sekund.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting