Allmänt

Alcazar, bad behavior, Underbara barn och fotboll:)

whihoo:)

Jag har så mkt att berätta om de senaste dagarna!

Men eftersom det hela avslutades med öl så kanske jag haft lite ont i håret idag 😉 och lider av svår sömnbrist så ber jag att få återkomma med allt utom barnmässan som jag vill visa er lite bilder ifrån. Den håller på söndag åxå så åk dit om ni inte har nåt annat för er:)

 

  
  
 Det här är en stor och väl arrangerad mässa med massor av utställare och mängder av saker att testa eller få habegär till:)
Jag hade jättekul och supertrevligt sällskap och det tänker jag berätta om i morgon:)

Nu ska jag sova för i morgon är det återigen dags för ett besök i huvudstaden. Ett Skylanderkalas står på agendan, det känns lagom att ägna sig åt en söndag:)

  Hörs
Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Marianne

    Vill höra allt om Alcazar!!!
    Funderar på å ge min man två biljetter i 40-års present… tack för en härlig blogg!

  2. Annika

    Men skriv kvinna – skriv! 🙂 Jag har en fråga – var Lina med eftersom hon just fått barn? Näe – det kan hon inte ha varit.
    Kram – älskar det du skriver och det har jag skrivit förut!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting