Allmänt

Hörru John Doe:)

För ett tag sen så kommenterade en John Doe här. Ni vet väl alla att det är beteckningen på ”Okänd man” eller hur? Mina barn hade aldrig hört det:)

Inte heller Jane Doe, som är ”Okänd kvinna” Helt obildade;)

Nu är folk på mig och frågar om vem denna människa är 🙂

Jag har ju ingen aning, men som det tjatas. Personen hintar om att vi har nån form av förflutet och att det ska dejtas så fort han/hon kommer hem till Sverige. Jaja, jag är ju nu en gång för alla en grymt skeptiskt människa, och jag är helt och hållet övertygad om att det är nån som driver:)

Och grejen är att det är rätt kul:) Men grejen är även att sättet som det hela skrivs på är så fruktansvärt bekant, och det liksom kryper in under skinnet. Jag vill veta vem John Doe är:)

Inte minst för att stilla nyfikenheten hos mina vänner som är på mig med än det ena än det andra namnet på potentiella män i min närhet. Och eftersom jag på nåt vis känner igen det hela så måste det liksom vara nån som jag känner igen på något vis. IRL, via kommentarer eller på nåt annat sätt.

Så, kan nu personen som använde det som nickname vara snäll och tala om vem den är, tack :)?

Man eller kvinna, det spelar inte så stor roll ( även om det såklart är roligare med en heting än en tjej, hehe) men det är drygt att fundera och svara på folks frågor, så kom igen nu:)

Det går alldeles utmärkt att maila mig om så är, då är det carolawetterholm@gmail.com

 

Och för den delen, ni som väntar på att DVD tävlingen ska avgöras, ni har helt rätt, jag är sen, men det har varit lite mycket nu, den kommer så fort jag hinner 🙂

 

Hörs senare:)

 

Kommentarer

  1. john doe

    Hej där underbara kvinna!
    Ibland kommer livet emellan. Befinner mig fortfarande nån annanstans än Sverige,och lite saker har dykt upp som gör att det dröjer ytterligare ett tag tills jag står på svensk mark. Men.. Har du verkligen tänkt ordentligt nu Carola? 😉 Kanske kan syrran din hjälpa dig på traven 😛 .
    Fundera du ett varv till. Säger Hasta la vista baby så länge. Sänder dig lite mer kramar för att kompensera lite det huvudbry jag orsakar 😉

    Carola: Men du kan väl åtminstone hinta lite om i vilket land? 🙂 Liiite hjälp på traven…Lite lite lite:) Om allt möjligt. Och omöjligt. Och var på tidslinjen ska jag fundera? 😉
    Gaaaaah.
    Syrran är till no help at all, och Arnoldcitaten får det att snurra i skallen:)
    Vid det laget du är hemma och plingar på så kommer jag att vara på dårhus;)
    Men du får väl en kram tillbaka iaf 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting