Allmänt

♥ Trixie 11 år ♥

Ja, idag så fyller hon år, min lilla Trixie Belle Vera:)

Nån, dvs jag:) hade svårt att bestämma hur hennes namn skulle vara. Jag visste att det skulle vara Trixie, men funderade länge på Trixiebelle som ett namn.

Jaja, jag VET att många tycker att mina barns namn är lite…tja…inte i deras smak, men jag älskar att de heter något lite eget fast ändå inte helt utflippat:) Jag tycker det är bra att de slipper heta Trixie W utan att det räcker med förnamnet. Att de inte blir hopblandade med andra med samma namn.

Sen tycker jag att de allra flesta namn är fina, vanliga som ovanliga.

Trixiebelle då, vart kommer nu det ifrån?

Jomen bland annat från Bob Geldof dotter:)

Och Det här är Trixie, från Familjen Flax
Hi-Lois2

Den här lilla ungen är min Trixie personifierad:)

Rund och go, alltid glad och finurlig, eftertänksam och klok, ♥

 

Vi väckte henne i morse med sång och paket, och det var skönt att se att hon var pigg igen. Hon gick och lade sig igår med huvudvärk och aningens feber, men verkar hyfsat pigg igen.

Eller inte… för nu kom Lovelia och sa att Trixie inte ville städa för hon var så sjuk…hm..få se hur detta utvecklar sig:)

 

Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning, för som den taskiga mamma jag är så ska jag iväg i kväll, på en bloggmiddag. Det är med ett gäng kvinnor som jag inte känner så väl, men jag vet att alla är hur trevliga som helst. Arrangörstjejen känner jag dock, och det var så länge sen vi sågs att det ska bli härligt att få kramas lite:)

Jag hade missat lite på datumet och fått för mig att det var i november…inte på Trixies födelsedag , men eftersom det är ikväll så har hon gett mig sitt godkännande. Vi kommer ändå inte fira mer idag, utan det blir senare…nån gång:)

Trixie

Min lilla, stora fina tjej ♥

Kommentarer

  1. Anna

    Grattis i efterskott, Trixie!
    Diggar verkligen dina namnval! Är lite som du, att barnen gärna får ha lite mer ovanliga namn, så de inte heter som ”alla andra”. Kanske kommer av att jag själv har det vanligaste respektive näst vanligaste svenska tjej-/kvinnonamnet – Anna Maria, haha. Vår äldsta har dock ett hyfsat vanligt namn, Felizia (det enda vi, den gången kunde enas om 🙂 ), men stavar med ”z” istället för ”c”, som är vanligast. Sedan har vi även en Jazmine och en Winzton – de är ensamma om sina namn här omkring i alla fall 🙂
    Kram till dig och dina underbara, fina barn! 🙂

  2. Karin

    Jag älskar namnet Trixie och även Trixiebelle, jag tycker det är jättefint, jag gillar även familjen Flax ?
    Jag tycker de andra namnen på dina barn också är jättefina.
    Kram från mig

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting