Allmänt

Skylanders Imaginators Dark Edition – Tävla lite? :)

För några dagar sen så var ju jag och barnen på ett event inför lanseringen av det nya Skylanders Imaginators

skylanders

Ungarna fick testa spelet och de ville aldrig gå därifrån:)PA091144

Jag är så glad och tacksam för att få inbjudningar av det här slaget, och ännu roligare är det att nu ska ni få chansen att tävla om ett eget startpaket av Skylanders Imaginators Dark Edition:)

Skylanders Imaginators Dark Edition

Spelet är till PS4

Mina kids älskar det här, de har spelat Skylanders i flera år nu och ledsnar aldrig, så det är verkligen något som känns kul att köpa till olika gubbar och grejs. Jag är värdelös på TV-spel…hängde inte riktigt med från de första plattformarna som var just platta, till det här med 3D och vidvinkel och jox:) Helt klart så klarar inte jag av att uppfatta så mycket information på en gång som dagens unga gör.

Men det här är kul och med lite hjälp så fixar jag att ta mig framåt iaf. Även om de skriker på mig för att jag är långsam;)

 

Nåväl, jag vill att ni som är med och tävlar svarar på följande fråga: ( fråga ett barn i närheten om ni inte kan)

Vad heter skurken i Skylanders Imaginators?

 

Vi kör en snabb tävling tycker jag, och jag vill ha era svar senast onsdag 26/10

Lycka till:)

 

Kommentarer

 1. Anna

  Den onda typen heter Kaos. Mona fyra små skulle bli så glada för en sådan här din present. De är Skylanderfans sedan många år och är så värda ett nytt spel i höstmörkret.

 2. Caroline

  Kaos! Vore härligt att överraska sonen med detta i dessa tider då han mest är mörkrädd och ogillar halloween starkt. Lite glädje vore bättre =)

 3. Paulina

  Kaos förstås 🙂 Åhhh jag skulle älska att överraska mina barn med spelet till höstlov, pappan i familjen har nämligen brutit benet så det blir inget Comic Con Gamex (spelmässa i Stockholm) i år. Det har annars varit vår höstlovstradition de senaste fem åren. Barnen är lite låga för det men vi får helt enkelt spela hemma i år.

 4. Sandra med fyra

  Han heter Kaos!
  Jag skulle ge det till mina två yngsta barn som en liten uppmuntran nu när de försöker vänja sig vid varanannan veckaboende efter vår skilsmässa.

 5. Jenny

  Kaos ! Detta spel står högst på önskelistan och har gjort i x antal år så i år skulle vara roligt att kunna uppfylla hans önskan ?

 6. Klara

  Kaos heter han. Jag vill om jag vinner ge den till någon Madelen tror jag hon hette. Som jag såg här i kommentaren. Som i sin tur skulle ge bort den till ett cancersjukt barn. Jag tror absolut mina barn skulle uppskatta spelet. Men känner att de finns fler barn som
  Skulle bli gladare av det. Som de här barnet tex. Hoppas på att Madelen (tror jag hon hette) vinner ?

 7. Monica Dahlqvist

  Kaos! min son på nio år har varit så duktig och sålt jultidningar och har nu tjänat ihop till ett PS4. Nu behöver han ju spel konstaterade han häromdagen. Hoppas på tur!!!

 8. Linda

  ska ev till Uppsala nästa vecka då sonen ska göra långtidsregistrering för epilepsin! Vi ska bo på Ronald mc Donalds med lillebror 7år! Nu till min fråga:) vet du om det firas halloween någonstans i Uppsala! Freddie är så ledsen att han missar halloween festen på fritids! Mvh Linda Glaas

  Carola: Hoppas att allt går bra! Dessvärre vet jag inte om det firas något för små barn… Massor av halloweenpartaj för vuxna dock, men just kids vet jag inte. Finns några spökvandringar osv… Googla Halloween Uppsala så hittade jag några sådana, men är osäker på datum:)

 9. Jessica H

  Svar: Kaos
  Tävlar aldrig i sådana här tävlingar men detta priset så hade jag nog blivit (som om jag inte redan är det 🙂 ) världens bästa mamma enligt sonen 7 år.

 10. Annika S

  KAOS heter han!
  Jag la ner en förmögenhet förra hösten för att få tag på kaos, vann tillslut en galen budgivning på Tradera.
  Min son skulle bli överlycklig!

 11. Elli

  Skurken heter Kaos 🙂
  Här hemma har vi spelat Disney Infinity tillsammans och kidsen älskat det. Nu står nya Skylanders på önskelistan så mamman passar på att tävla!!

 12. Sara

  Svar: Kaos.
  Kan man tävla för att lotta ut den i sin klass? Eller låter det egoistiskt? Äh, jag testar… Jag ska sluta i min klass efter jul. Jag pendlar 1,5 timme i bil varje dag. Nu har jag fått ett jobb där det tar 20 minuter enkel resa. Det kommer bli så mkt bättre för mig och min dotter, men inte för mina elever som läraresituationen ser ut idag. Men nu tänker jag på mig i första hand. Men det hade varit kul att vinna spelet och lotta ut. Håller alla tummar jag har.

 13. Lise-Lotte

  Skurken heter kaos. Och om jag vinner så ska jag ge det till mina älskade barn (Linnéa & Linus) i julklapp. Blir inte så många nu för tiden så detta hade blivit perfekt. Håller tummar o tår ?

 14. Camilla

  Skurken heter Kaos. Är en sönderstressad kvinna, som så gärna vill vinna. Med väldigt dåliga månadslöner, jag kan aldrig skämma bort mina systersöner. Jag har en önskan så kär, snälla, låt mig få bli populär.

 15. madelene

  råkar veta att skurken heter kaos. Skulle jag ha turen att vinna det här priset, hade mina döttrar fått överlämna det till sin dagiskompis som kämpar på med sin cancer och behöver lite uppmuntran mellan alla behandlingar

 16. Jenny Hollsten

  Skurken heter Kaos. Jag har 2 killar hemma som skulle bli riktigt riktigt glada om dom överraskades med nya Skylandersspelet.

 17. Fia

  Kaos. Finnes kille som är ensamstående pappa till en snart fjorton årig tjej där mamma är missbrukare. De älskar spel men skulle behöva nya saker att göra tillsammans (känslig ålder och allt, sen är inte samhället riktigt okej med att en pappa tar ansvar när modern inte gör det)

 18. Katarina Norberg

  Svar: Kaos
  Vill se barnens ögon lysa av lycka när tomten knackar på… Det här spelet har de önskat sig flera gånger men aldrig fått. Ställer mitt hopp till tomten i år…

 19. Cecilia

  Kaos, säger Milan sju år. Hans Nintendo Wii med tillbehör blev kvar i gamla lägenheten, order av pappan vi flyttade ifrån. Jag och barnen flyttade. Han betalade inte hyran och grejerna blev magasinerade. Så nu har vi ett ps4 med ett spel, Rayman. 🙂

 20. Oyana

  Skurken heter kaos 🙂 min son skulle väldigt gärna vilja vinna detta spel. Håller tummar och tår så att jag kan överraska godingen 🙂 vinner aldrig något så hoppas på tur.

 21. Sofie Franzén

  Kaos heter tydligen skurken ; -) Hade ingen aning men det hade barnen särskilt våran blivande 6-åring som skrivit Skylanders på önskelistan!

 22. Kristiina

  Hej!

  Skurken heter KAOS!
  Tänk om julen kom en aning tidigare i år, så där lagom till höstlovet.
  Som en uppmuntran, lite omtanke och välbehövlig paus från allt som känts som en motvind.
  Någonting som både stora och små skulle kunna samlas kring och spendera tid ihop.
  Skylanders skulle ge glädje, lycka och lite ro! Både till småfolket och deras föräldrar.

  Ha en fortsatt fin höst!
  Med vänlig hälsning
  Kristiina

 23. Cajsa Hogeland

  Kaos är svaret! Både på fråga men oxå i livet. Min 7 åring m NPF kämpar som en riktig krigare i skolan trots elaka barn på skolan som tråkar å retar honom för att han är annorlunda. Förra veckan fick han storstryk av en två år äldre kille m hjärnskakning som påföljd ?Tycker min krigare är värd allt han kan få och annorlunda rockar fett i mellanmjölkens land!

 24. Kristina

  Kaos heter skurken! Min son fyller år 20 nov å önskar sig detta spel ända in i benmärgen, ekonomin säger tyvärr stopp för detta just nu så nu håller jag tummar och tår!!!!

 25. Linda L

  Han heter Kaos, mina 4 söner har nyligen fått ett PS4, vore toppenkul att vinna ett spel med deras favoriter, och få överraska dem på julafton

 26. Nathalie

  Kaos heter skurken, jag och mina barn har utkämpat många battles mot honom och hans crew 🙂 Mina barn kommer få ett PS4 i julklapp så detta vore ett perfekt kompliment till det!

 27. Ann Karlsson

  Han heter Kaos och mitt barnbarn skulle bli överlycklig att få detta i julklapp. Han fick ett Ps 4 nu när han fyllde år

 28. Jessica

  Han heter Kaos, mina grabbar älskar också dessa spel. Vi har alla tidigare spel så detta skulle passa bra in i samlingen 😉

  1. Louise östman

   Kaos

   Ååå viken perfekt present till sonen, tycker ensamstående mamma som. vänder på kronorna för att få det gå ihop
   Tack för en bra blogg ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing