Allmänt

Hall-makeover!

För ett tag sen visade jag er bilder på min hall, när den var precis klar med nymålade väggar, tak och inredning. Man kan säga som så att den kanske inte sett ut så sen dess ?

Lite mer såhär: 

( och håll i er, det är ocensurerade bilder från hur det ser ut för det mesta. )

 

  
  
 Det finns ett golv där nånstans jag lovar 😉
Vi bytte inte ut det då för vi hade inte råd, men nu är det nytt fint golv uppe och nere i källaren. Hallen och trappan ser ut som skit.

Alltså dags att ta tag i det!

Ett nytt golv har legat här och väntat ett tag, det är svartmarmorerat och barnen har valt. Idag köpte jag såndär foam som ska ligga under, och har fått låna en fräsig såg 🙂

Sen har jag plockat bort allt där. Tryckt in hyllorna med rosa lådor på lilla toan, burit undan alla kläder och skor, passade på att plocka bort höst/sommar kläder, och ska ta ner den andra möbeln snart. Jag kan ta ner alla hyllor men den är skruvad i taket och dit nåt jag inte så det får långa syster hjälpa mig med i morgon:)

Fast nu inser jag att Robban är hemma:) Whihooo han är ännu längre än syrran, perfekt! Då är det inget problem:)

Dammsugit ett antal gånger har jag också gjort och ska torka golvet några gånger i kväll. Lär behövas blöta upp smutsen innan den försvinner 😉

Det ska bli skitkul det här:)

 Just nu ser det ut såhär. Tidsramen är att det blir klart i morgon. Golvet bör inte vara krångligt men trappan kan nog vara lite tålamodsprövande 😉
Så håll tummarna är ni gulliga??

Kommentarer

  1. Karin

    Något som skulle snygga upp och ta in hallen i 2000-talet är att du målar trappräcket vitt och att du byter innerdörren. Trappräcket gör jättestor skillnad.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag orkar inte ?Kanske nån annan gång;)
      Innerdörren är konstiga gångjärn som är svåra att få tag på. Standard 66 är inte standard nu. Skulle gå att byta hela karmen såklart men nääää.
      Måla trappräcken har jag funderar länge på men ännu inte orkat men vi får se:)

  2. Tellervo

    Föreslog lite ändringar i dag och fem minuter senare hade min alltid lika ivrige och impulsiva make ringt en kompis… Han lovade genast att komma och fixa, själva är vi lika kass på det bägge två!

  3. Emma

    Brukar tänka på Pippi när jag läser om allt du fixar med!? ”det har jag aldrig provat förut så det klarar jag säker” ? kram!?

  4. Lisa

    Så duktig du är 🙂
    Med hjälp av syrran kommer det gå galant..
    Vad hade man gjort utan familjen?? <3
    Mina föräldrar hjälpte oss med köket förra året och vardagsrummet i år..
    Och toaletten några år innan det..
    Kan säga att det hade inte blivit gjort utan dom, varken jag eller sambon kan något om att renovera 😉 haha
    Däremot har vi hall och sovrum kvar som vi ska försöka oss på själva 😮
    Wish me luck 😉

  5. Jenny Klahr

    Härligt att se en hall som liknar min…fast ja inga hemmavarande barn har längre?,,men i stället tre hundar,en katt o en man…lätt gissat vem som ”smutsar” o grisar ner mest?. Ja har kassar stående ja med i hallen (och lite varstans) fullt med bråte,ja hatar dessa kassar med så jädrans trist att ta tag,blir mest att ja flyttar runt dem o de är oftast inte tömda fråns ja behövt sak/grej en efter en?. Funderar starkt på att utrota alla kassar från detta hemmet,men då börjar ja säkert samla det i backar,högar i soffan,på bänkar mm i stället. Hoppas det går bra för dig o syrran i helgen?,å hoppas få se bilder när det är klart?. Vad är det för slags golv ni ska lägga? Här är oxå byte av golv ett av de väntade projekten…av många?. Ha en bra kväll?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting