Allmänt

Bra tjej reder sig själv :)

Jag är sjukt trött och ska snart blunda, men måste ju uppdatera er lite:)

Golvet i hallen är klart:)

Fattas lister, men annars är vi nöjda.

 

 Om det blev bra?
Växer det ris i Kina? Sover Dolly Parton på rygg? Skiter björnen i skogen?

Det är ett mästerverk 🙂

Igår sågade vi till bitarna som ska ligga på de två trappstegen upp, men de är inte limmade än.

Att få bort den gamla mattan från trappstegen är ett litet mission impossible. Med den likheten att vi precis som Tom Cruise löser allt 😉

Stämjärn, kofot, kniv och jävlar anamma funkar. Och hårda nypor och lite muskler. I sista hand tar man till kroppsvikten och håller på att ramla ner för trappan när det släpper 😉

Idag har vi tagit bort matta från trappan ner. Tolv steg.

  Matta på alla trävita partier ni ser.. Högst proffsigt limmad. Två mattor dessutom  😉 en linoleum, grå, hade varit supersnygg om den inte haft ett ton lim på sig. Och funnits över hela trappan 😉

Tidigare ägare har sen satt den beiga som varit tills nu, och de tog bort den grå på stegen men inte på de lodräta sidorna.

Vi har slipat och dammsugit. Och slipat lite till.

Och sjungit duett. Vårt paradnummer är Elvis – In the Ghetto. Mörka basröster;)

Nu blir det samma golv som i hallen på stegen så i morgon ska vi precisionssåga och leka Tetris med bitarna. Kommer bli en utmaning!

Men kul 🙂

Och för att orka så lär jag köra ut tonåringarna som spelar CS i mitt sovrum där datorerna står;)

Fast jag somnar nog ändå, det är jobbigt att hantverka.

Och icke att förglömma så hade vi ju kalas idag med:)

 

 
Nu, natti natti ?

Kommentarer

  1. Sara

    Har samma golv i hallen, skitsnyggt men ett helvete att städa för All smuts syns direkt men det får det väl va värt för snyggt är det??

  2. Anna

    Va snyggt!
    Dock skulle jag åxo ha målat trappan vit..ångrar mig idag, då jag också för någon månad sen lade mörk matta i min..ALLT syns och den ser skitig ut jämt! Men det beror ju säkert på vad man har för matta och så också. Jävligt snyggt är det iallafall ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har ju då haft en ljusbeige matta i hela hallen och trappan och inget kan synas mer än på den. Trappan är hopplös , dammsuger jag så ser den likadan ut två minuter senare. Meeeen min hund är svart och hennes hår syns inte på det svarta golvet 🙂
      Och jag sopade hela hallen igår när vi var klara. Såg inte att det var något grus men det var det upptäckte jag på skyffeln;)
      Jag har gott hopp om detta golv. Och oavsett kan det inte bli värre 😉
      Här iaf 😉

  3. Anna

    En fråga; har du några tips på hur man ska komma över att sin partner är otrogen och lämnar än?
    Om du känner att du inte orkar/vill svara så är det ok….
    Men blev själv dumpad av min partner i juni, och jag gråter fortfarande nästan varje dag och mår skit! Tänkte bara om du hade ngt tips….

    Tycker din blogg är jätte bra! 🙂

  4. Anna T

    Martin Timell hade en smart manick i nått program där han höll på med en trappa…..svårt att förklara men man hade den till att ta fram måtten just där trappan svänger, det var som ett skjutmått, tumstock, kryss…..du kan se de framför dig va ?? 😉

  5. Minna

    Ja, måla trappan istället, eller i alla fall innan ni sätter dit något på stegen. Risken är annars att du ångrar dig efteråt och att det ser både nytt o gammalt ut. Annars är det kanonbra jobbat! Ni är duktiga.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nope. Kommer bli snyggt med det svarta, det ligger ju redan på två steg och är stiligt. Är det omöjligt att få dit så tänker jag om men tror det löser sig:)
      Enda nackdelen är att spindlarna inte kommer synas 😉

  6. Birgitta

    Bra jobbat! Å snyggt! Men den trappan skulle jag ha slipat lite mer och sen målat vit!
    Tur att ni tog kalaspaus så ni fick lite energi!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nej vill inte ha den vit. Den är precis innanför dörren och alltid full av grus och tallbarr. Den har varit ljus nu i alla år och allt syns.
      Dags att testa mörkt. Blir det fult kan jag måla vitt nästa gång 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting