Allmänt

Furniture Box :)

I samarbete med Furniturebox.se

 

Det här med Black Friday är ju extremt roligt, fattade inte det förra året och inte året innan heller, men NU jäklar var jag på hugget:) Och fyndar:)

Jag letade efter ett nytt soffbord ju, och har sneglat en del på de här marmorborden som ”alla” har, men har backat lite för priset. Nånstans inser jag ju att det är ett rackarns bra bord för det lär stå där jag ställer det i och med att det är tungt, och marmor tål lite mer än de flesta bord, iaf gällande kladd och varma kaffekoppar. Och skulle andan falla på kan man baka polkagrisar på det;)

Jag fick ett tips om Furniturebox.se  Lucky me, och lucky You som får tipset vidare från mig:)

Så exakt alldeles nyss så klickade jag hem detta:)

furniturebox

 

Det är redigt nedsatt, Black Friday-klippet är 1995kr. 

Wow:)

Samma mått som på mitt jag har nu, jag gillar att det är lite större, utan att vara för stort.

Jag är ju inte så stylish av mig, det är delvis därför jag verkligen funderat fram och tillbaka, men när soffan började hinta om att den sjunger på sista versen så kände jag att det är väl dags att uppdatera mitt vardagsrum på alla sätt, och då kan jag ju kanske göra det med saker jag väljer själv den här gången:)

För mig är marmor inte modernt, utan mer gammaldags jag är uppvuxen med marmorfönsterbräden, och gick på en skola med marmor i både golv och pelare:D Det är för mig back to basic.

Jag är övertygad om att det här bordet kommer följa med mig till ålderdomshemmet;)

Det ” värsta” är bara att jag nu hittat en sida med hur mycket möbler som helst som föll mig i smaken. Soffor tex fanns det en miljon av. Ska bara välja och avvakta att min säger upp sig helt:)

Det finns mängder av allt, köksinredning, utemöbler, lampor, barnmöbler, mattor …ALLT. Och till riktigt bra ordinarie priser dessutom. furniturebox

Jag vill ha en soffa, kan inte välja vilken bara men det fanns STORA som passar oss:) och så vill jag ha skrivbordet och fåtöljen. Det finns en fysisk butik i Stockholm om man vill klämma och känna.

Och nu hittade jag en säng också…


image

Hamnar på önskelistan !

Happy kontinentalsäng 160 för bara 2995kr, ordinarie pris nästan 10.000kr

Nu snackar vi Black Friday!

Furniturebox.se alltså. Black Friday på er:)

 

 

Kommentarer

 1. Karin

  Tack för tipset! Här blev det äntligen slag i saken och en soffa, matta är beställd. Har vid några tillfällen handlat på Trademax och där sett en hörnsoffa men inte kunnat bestämma mig och när jag nu tittade in på Furniturebox och där fanns soffan – istället för 12.500 blev det vips 6250! Det är klipp det!
  Jag läser din blogg så gott som dagligen och stör mig inte på dina samarbeten/ reklam alls till skillnad från många andra bloggare som inte märker ut sina reklam inlägg samt oftast gör reklam för saker jag absolut inte intresserar mig för – men jag har lärt mig scrolla 😉
  Gillar läsa din blogg för att man har en viss igenkänningsfaktor i dina inlägg om vardagen och att du verkar vara genuint ärlig och äkta som person ( förutom ögonfransarna hahaaa) .
  Sen är jag lite avis på din händighet …….så fin soffan blev för att inte tala om allt arbete du lagt ner på trappan – vilken förebild du är för dina barn. Man kan det mesta med lite envishet.

  1. familjenannorlunda

   Wow det var klipp!! Härligt!
   Vad bra att du inte störs av reklamen, jag försöker ju verkligen sålla så det ska vara kul för er med:)
   Och jo jag är nog äkta rakt igenom, ( minus fransarna då men då är jag ändå ärlig om det ??)
   Jag är bara enkel och jordnära 🙂 och att jag är händig kanske är kompensation för att jag är idel på matte och politik 😉
   Kram ?

  1. C

   Tyvärr tradebox soffor är ren dynga!! Googla deras namn så får du upp 100 tals missnöjda kunder.Mirka köpte ju en stor hörnsoffa där …. tror den inte höll ett år ens vart nopprig och formen på soffan vart stygg!!!

 2. Newa

  En av anledningarna till att vi följer dig är för att få tips, om allt från ögonfransar, renovering av trapp och nu soffbord. Samarbeta på du, hur mycket du vill! Jag gillart och för de som inte gör, är det deras förlust!
  Tack för en mycket bra blandning på din blogg ?

 3. Anonym.

  Jag stör mig inte på reklaminlägg. MEN tycker i det här fallet att det är svårt att veta, även fast jag anade av priset att ingen ”normal” människa har råd med det där hur som helst. Men jag tycker ändå att du kan skriva ut att det är reklam, för trögskallar som mig.

 4. Magda

  Tack för tipsen! Perfekt med black friday och ledig dag så kan man fixa undan en hel del av julklappsinköpen online 🙂 Adlibris har riktigt bra rea idag också, alla böcker -20% och en hel del leksaker, böcker och pyssel nedsatt ända till -60% ?

  1. familjenannorlunda

   Eller hur! Jag tycker väldigt mkt om att sitta i fåtölj när jag har datorn eller en bok. Då är man ensam herre på täppan och ingen ska sitta på en, eller klättra över ned risk att datorn får en smäll. Ska jag slöa vill jag ha soffa så jag kan jäsa ut mig ordentligt 🙂

 5. Ulla

  Usch vad tråkiga bloggarna blivit.
  Bara reklam, reklam…… Jag fattar att ni vill tjäna pengar lika med din kompis Trettonbarnsmamman.
  Men nu tackar jag för mej. Tråkigt för jag har faktiskt gillat det du har skrivit.

  1. familjenannorlunda

   Jag tycker det är tråkigt att du väljer att lämna. Speciellt om du gillar det jag skriver. Reklamen går att scrolla bort och jag lägger aldrig in reklam i stället för ett inlägg.
   Jag är ledsen, eller egentligen inte förresten ?jag blir mest lite trött att det ska klagas på något som man så enkelt bara scrollar förbi:)
   Reklam finns överallt. Jag försöker alltid tänka till så det är något ni kan uppskatta och jag ber ofta om rabatter för er. Ni kan vara säkra på att ingen reklam för sexleksaker eller spelsajter dyker upp. Och det går att scrolla. Så varför så upprörande?
   Det kommer fortsätta vara reklam här och jag hoppas att de flesta av er tycker det är ok?
   Det är även så att om företagen får god respons från er så vill de återkomma med bra erbjudanden till Er. Det är ju ändå alltid trevligt att kunna göra klipp, fynda och hitta guldkorn:)
   Jag själv älskar andra bloggares samarbeten eftersom jag får tips, inspiration och erbjudande.
   Så, jag kommer alltid fortsätta skriva vanliga inlägg, reklaminläggen är bonus eller så struntar ni i dem:)
   Puss ??

  2. Carl

   Hej Ulla!

   Jag är förvisso partisk, men jag kan tycka att det är klokt att samarbeten genomförs. Dels får man som läsare tips på bra priser/kampanjer, är det inte intressant så är det bara att scrolla vidare till nästa inlägg. Samtidigt får bloggaren kompensation och således möjligheten att lägga ner än mer tid på den bloggen vi alla älskar att läsa. 🙂

   Ha en fin fredag! 🙂

 6. Diana

  De har sååå snygga saker, FurnitureBox men suuuger när det kommer till kvalite och leverans. Hoppas du får bra produkter därifrån om du beställer fina du. 😀

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing