Allmänt

Framme i London :)

Hej!

Vi kom iväg som vi skulle i morse, pappa skjutsade oss till Arlanda och vi checkade in bagaget.

Sen gick vi till SAS loungen och käkade frukost 🙂

 

  
 Och sen var det dags för boarding. 

Knöligt och bökigt men väl på plats i planet så sitter man ju bra. Och take-off är lite läskigt men  det var en väldigt smidigt flight.

Framme i London, strålande sol och inte så kallt. Vi köpte oyester Cards och hoppade på tunnelbanan 

 

 
Det är så fint att åka ovan jord och se alla små gulliga hus. Allt är så olika mot hemma! 

Vi bor i Earls Court, och tunnelbanan gick raka vägen utan att vi behövde byta, kanonsmidigt.

Väl framme så hittade vi gatan vårt hotell ligger på bara genom att kliva ut ur stationen:)

Två minuters promenad senare var vi framme. Ibis Styles heter hotellet och den här gången får syrran guldstjärna, det är toppenfräscht och läget är kalas.

  
Lämnade väskorna, drack en kopp kaffe på rummet och bytte skor och sen vidare in på stan.

Klev av vid Marble Arch och gick till Den stora julmarknaden / tivolit i Hyde Park.

  
Häftigt.

Vi har köpt världens finaste julklapp till Janelle här ??

Karusellerna hade vinterskrud och det var tomtar, renar och snögubbar överallt. Mulled Wine.. Typ glögg va?  Ölserveringar på snurrande plattformar och även en karusell;) jättecoolt men svårt att fota:)

Och waffles ?

 

 
Så jäkla gott 🙂

Ni vet att kalorier som intas på bortaplan inte räknas va??

   
 När vi kikat klart och börjat frysa:) så gick vi vidare till Primark.

 

 Gång ett. Kommer steppa in här många gånger:)
Finns så otroligt mkt och det jag köpte här för sex år sen är fint fortfarande så bra kvalité. Gäller såklart att sålla och använda sunda förnuftet.

Sen flanerade vi längs med Oxford Street och Regent Street i några timmar i nan vi åkte hem. Ingen blir väl förvånad över vårt val av middagsställe :)?

  Det är skönt att veta exakt vad man får:)
Nu är vi tillbaka på hotellet, nyduschade och ska krypa i säng 🙂

Det har varit en lång dag, men härlig. London är ljuvligt, folk är artiga och det är rent och snyggt överallt. Och de kan sina  juldekorationer:)

  
 

  
 Fantastiskt:)

Nu sova:)
Och vad det gäller att märka inläggen med reklam / samarbete.. Jag gör alltid det ju, men råkade missa nu på ett tidsinställt inlägg.. Och genast påpekas det..lite tråkigt är det faktiskt.

Ni vet att jag är noga med det, jag följer de regler som finns. Eller rekommendationer eftersom det inte riktigt finns spikade regler än. Det är ett rätt nytt sätt att marknadsföra och det tar tid innan reglerna hänger med.

För er skull men även för min egen, jag vill inte ha Skatteverket i hasorna 🙂 Bättre att köra med så raka rör det går. Vissa saker behöver man inte märka  ut, och andra gånger länkar jag utan att det är samarbete. Bara för att det är en länk betyder det inte automatiskt att det är reklam. Även bloggare vill tipsa från hjärtat 🙂

Så nu vet ni det. 

Natti natti  

 

Kommentarer

  1. Linda

    Wow för att få gå in i SAS loungen måste man ha guldkort så det måste betyda att du reser otroligt mycket:) visst är det skönt och lyxigt att sitta där och bara kunna plocka det man vill ha. Hoppas ni hade det trevligt i London. Kram

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Eller så köper man in sig:) Eller som i mitt fall, åker man med en SAS-anställd 🙂
      Guldkort är låååååååååångt borta..?

      1. Linda

        Kan man köpa sig in.?? hade ingen aning. Får alltid komma in när jag reser med mannen som har guldkort pga mycket resor i jobbet. Skönt är det iaf??

  2. Jenny

    Eller så kan du testa att tänka så här istället; Vad bra att mina läsare uppmärksammade mig på att jag missade att märka ut inlägget med reklam, så att jag slipper bli jagad av Skatteverket. 🙂

  3. Agneta

    Välkomna hit. Jag har bott i London i 20 år och detta är nog det kallaste jag varit med om. Hua,det är inte ofta det är minus här. Hoppas ni får jättehärliga dagar.Din syrra verkar lika trevlig som du. Kram kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting