Allmänt

Dentle :)

I samarbete med Dentle

 

Som ni vet så gillar jag att kunna prenumerera på förbrukningsvaror. Kunde man skulle jag skaffa en prenumeration på typ allt. Men en bra början är det här grejorna som jag konstant glömmer köpa, eller som kräver specialbutiker. Eller som är inlåsta för att de är stöldbegärliga. Jag har helt enkelt inte minne nog för att komma ihåg det om det inte sitter bland det vanliga sortimentet.

Som tandborsthuvuden till eltandborsten. Men hur många gånger har jag inte åkt till affären enbart(eller kanske inte enbart, men nästan) för att köpa det och kommer hem utan? I min vanligaste butik så står de vid kassorna, och eftersom jag självscannar så missar jag dem. Och det jag inte ser, det glömmer jag:D

Nu har jag fått testa en prenumerationstjänst på just tandborsthuvuden, och jag är grymt nöjd.

Dentle One heter borsten. En kombo av orden Dental och Gentle 🙂

dentle one

 

Det finns olika varianter att välja, antingen köper man bara eltandborsten utan förpliktelser.

Eller så startar man en prenumeration på borsthuvuden och då får man tandborsten utan kostnad. Så länge man prenumererar är det livstids garanti på tandborsten:)

dentleone-prenumeration-catalog

Det gillar jag. Jag har testat de andra märken på marknaden tidigare och de håller ju bra inte tu tal om det, men så småningom har batteriet gjort sitt och då måste man kasta den, och köpa en ny för ganska många kronor. Med Dentles prenumerationstjänst får du en ny:)

 

Jag har känsliga tandhalsar och tandkött, så jag väljer alltid den mjukaste borsten som går att få tag i för annars får jag ont. Den här är mjuk och fin och jag gillar även att det finns tre lägen på den – hög hastighet för effektiv polering, Låg för extra skonsam och massage för tandköttet:) Grymt.

Jag använder den låga, och så kör jag två minuter med den och sen lite massage efter bara för att det känns så bra:) men det räcker ju gott med två minuters borstning.

Teknikinfo: den gör 8000 oscilleringar /minut som effektivt avlägsnar plack på svåråtkomliga ställen. Den har en timerfunktion som säger till efter 30,60 och 90 sekunder att det är dags att byta ställe. Och stänger av sig helt efter två minuter. Den väger lite och låter lite. Väldigt lite faktiskt:) Och den är svenskdesignad.

På en laddning kan man borsta gaddarna i 14 dagar, två gånger om dagen a’ två minuter.

Och när det ska laddas så gör man det i den snygga hållaren som ser ut som en liten kopp:)

Det bästa är att man kan få välja en annan färg än vit, som ju är den vanligaste annars. Jag är såklart extra glad att det fanns både rosa och lila att välja på

PicMonkey Collage-12

 

 

Väljer man att prenumerera, som ju alltså är smart om man är lika kass som mig att komma ihåg att köpa, eller byta;) så kommer det hem ett refillpaket varannan månad. När man mottagit det antal refillpaket som ingår i den prenumeration man valt så kan man avsluta om man vill., Varför man nu skulle vilja det? Man måste ju ändå borsta tänderna liksom, och jag älskar det här.

Jag valde förvånande nog lila framför rosa:) och jag har testat det här ett tag nu, och kan bara konstatera att det är en superbra borste, en superbra tjänst och jag kan glömma att komma ihåg att köpa nya borsthuvuden:)

Ni hittar sidan HÄR om ni vill testa:) Bra julklapp?

dentle one

 

Kommentarer

 1. Johanna

  Då kanske my bloody box kan vara nåt för dig? mybloodybox.se

  Carola: Ja, antagligen, men det är inte tillräckliga mängder i den:) Jag har många tonåringar i familjen;)

 2. Tandsköterska

  Hej! Jag jobbar som Tandsköterska, har aldrig hört talas om denna. Inte heller någon på min arbetsplats. Vi blev lite nyfikna då designen var väldigt snygg men efter att ha googlat dentally började varningsklockorna i mitt huvud iallafall att ringa…

  Carola: Så här är det med Dentle: Det förra aktiebolaget (Dentally AB) missköttes. Således lades det ner och kapitalet flyttades över till ett nytt bolag med helt nya ägare. Det bolaget heter Dental AB och har 11 000 kunder och har inga anmärkningar. 🙂
  Man kan säga att det är en gammal historia som nu rättats till. 🙂
  Detta bolag har alltså inga anmärkningar hos Konsumentverket:) och jag bara älskar att det komma hem borstar i lådan:)

 3. Sama

  Åh, jag borde. Mina tänder hade mått bra av eltandborste, men – jag har blivit yr och fått så ont i huvudet av den jag har att jag gett upp. Den skakar/kurrar för mycket 🙁 Hur låg är den lägsta hastigheten här jämfört med en som bara har en hastighet att välja på?

  1. familjenannorlunda

   Åh det är detta som är så bra med denna! Jag är lika som du:)
   Vet ej hastighet på minsta och massage men betydligt behagligare och tyst:)

  1. familjenannorlunda

   Står på hemsidan 🙂 Typ 699kr för bara tandborsten. Eller gratis borste om man kör prenumeration. Borsthuvudena kostar eh…. Som de brukar kosta ungefär, tror jag:)

   1. Ia

    Hittade just den info men vad kostar det per månad och vilken är uppsägningstiden.?? Det hittar jag ingen stans?!?

    Carola: Klipper från hemsidan:)
    Våra prenumerationsvillkor fungerar på så sätt att du när som helst kan säga upp din prenumeration. Det innebär att efter att du mottagit det antal refillpaket som du åtagit dig att mottaga så kommer inga fler försändelser att skickas. Om du väljer att inte avsluta så löper din prenumeration vidare enligt tidigare intervall.

    Man förbinder sig för fem refillpaket normalt. Finns olika prenumerationer dock. När du mottagit det antal refillpaket som ingår i din prenumeration kan du när som helst avsluta ditt abonnemang. Varje refillpaket innehåller två borsthuvuden.

    I klarspråk är det ju då alltså tio borsthuvuden, det kommer två varannan månad, så att du ska kunna använda ett i månaden.
    Jag kan dock inte se att jag skulle säga upp mitt eftersom det är perfekt för min teflonhjärna att få hem de här grejorna utan att behöva komma ihåg att köpa dem:)

    Hoppas du fick svar på dina frågor:)

    1. Mia

     Jag skrev tidigare en kommentar om detta inlägg som tydligen inte publicerades eftersom det inte var ngt positivt, så jag räknar inte med att detta heller kommer med. Men, d måste som sagt köpa minst fem refillpaket för runt en tvåhundring styck..

     1. familjenannorlunda

      Alla kommentarer publiceras automatisk. Om den inte gör det är det för att spamfilter stoppar den. Kom inte och påstå att jag stoppar negativa kommentarer, för då blir jag deppig ?
      Jag släpper igenom allt, positivt och negativt 🙂
      Ja, exakt fem refiller:) som kostar som vilka borstar som helst 🙂

  1. familjenannorlunda

   Ja, allt som heter typ Sensetive:)
   Jag har ”känsliga tandhalsar ” och det ilar satan om jag inte använder sånt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing