Allmänt

Lucka 24 – Loppis stora Julklappsjakt!

God jul alla fina:)
Jag har fått den stora äran att presentera lucka nummer 24 i LOPPIS stora julklappsjakt:)
Och vilken lucka sen!
Under 24 timmar har ni nu chansen att tävla om den här fantastiska bilstolen från Axkids!
 axkids
Värde på den här stolen är 2195kr.
För att vara med och tävla så lämnar du bara en kommentar här under.
Vinnaren dras redan i morgon så raska på nu:)
Lycka till!
Detta är sista luckan i julklappsjakten, men jakten är inte slut än. Under den 30 och 31 december så har ni chansen att tävla i LOPPIs Nyårskarameller. Nyårs-luckan kommer att vara ett riktigt bra pris och det kommer man kunna tävla om under en hel vecka hos Ulrika Forsberg  från och med den 26 december. Missa inte att kika in där:)
I samarbete med Axkid.

Kommentarer

 1. Anna

  Åh den hade jag velat vinna till min dotter. Våran bil blev stulen med dotterns bilstol i, bilen hittades efter 3 veckor men bilstolen var borta (även dotterns kinderägg som hon glömt i bilen). Dottern var jätteledsen. Hoppas du vill göra henne glad igen med en sån fin bilstol.

 2. Lisa Matsson

  Efter att ha läst din blogg några år så ska jag för första gången kommentera och tävla 🙂 Det blir toppen om jag skulle ha turen att vinna!
  Vänligen Lisa

 3. Ann-Sofie Gren

  Vill också vara med och tävla, en sådan bilstolar hade varit suverän till min tjej som just nu sitter på brorsornas gamla stol.

 4. Ida

  Åh den skulle passa perfekt till vår dotter! Vi har letat efter en ny och den skulle vara superduper 🙂 God jul och gott nytt år!

 5. Jenny

  Ja, en sån skulle jag vilja vinna till lilleman som vägrar byta bort sin bakåtvända stol trots att huvet sticker ovanför och barnet snart e fem😜

 6. nina odqvist

  jag har en 4 åring som under kommande halvåret börjar åka framåtvänd i bilen. Skulle bli så glad över att vinna denna stol. Då skulle även lillasyster 1.5 år kunna ärva den efrer honom.

 7. Madeleine

  Hade vart helt fantastiskt att få vinna en sista julklapp! Såklart ju till mig, eftersom bland det viktigaste som finns är att barnen åker säkert!

 8. Sara Arnell

  Axids har en vinnande ide, utvecklade utifrån svensk världsledande barnsäkerhetsfilisofi. Axids är det självklara valet, med den senaste tillverkningstekniken på 2000-talet!

 9. Erica Jonsson

  Hej och god jul.
  Hoppas ni haft en fantastisk jul. 🙂
  håller mina tummar för mina chanser att vinna den fina bilstolen .

  Glada hälsningar Erica

 10. Carro

  Vilken fin! Perfekt stol till sonen som börjar växa ur sin bakåtvända stol – den säkraste julklappen vi kan önska oss 🎅🏼 God Jul!

 11. Linda

  Detta skulle vara bästa julklappen för både mig och dottern. Hon fyller snart 6år och hennes bakåtvända stol börjar bli trång. Som ensamstående får jag vrida på varje krona och denna stol hade varit guld värd för oss <3

 12. EN MÖLNBOBOS LIV

  Vilken lyxig stol. Den skulle jag vilja vinna till Felix. Han kommer snart att behöva en ny stol och den här är ju toppen. Gillar den härliga detaljen med mugghållare. Perfekt för milkshaken han brukar vilja ha när vi passerar en McDonalds.

  HOppas på tur.

 13. Anja Lennartsson

  Vilken grej, denna skulle jag vilja ha till min lilla …son. Framåtvänd med bra sikt både åt sidorna och framåt precis som han vill, betyder att han i denna fina sitter still. Säker och snygg så jag i mitt mammahjärta kan vara trygg. Axkids och Carola vet vad som i bilen är bäst. Aldo skulle jubla av glädje över denna fina. God Jul och god fortsättning på en kort, men fantastisk helg.

 14. Anja L

  Vilken grej, denna skulle jag vilja ha till min lilla …son. Framåtvänd med bra sikt både åt sidorna och framåt precis som han vill, betyder att han i denna fina sitter still. Säker och snygg så jag i mitt mammahjärta kan vara trygg. Axkids och Carola vet vad som i bilen är bäst. Aldo skulle jubla av glädje över denna fina. God Jul och god fortsättning på en kort, men fantastisk helg.

 15. Erica Engstrand

  Skulle mer än gärna vilja vinna denna stol å våran minsting på 4 år som precis börjat åka framåtvänd i bilen! 🙂🙏🏼

 16. Kim

  Åh vi har en stol från axkid och det är den Västanvik haft! Vore toppen med en sån bekväm stol till storebror som sitter i en ärvd obekväm bältesstol just nu.. håller tummarna! 😁 GOD JUL🎄

 17. Jennie

  Åh denna skulle passa perfekt till dottern som snart blir 4.in längtar som en tok efter att få vända sig och sitta som storasyrran gör. Håller tummarna. 😊
  God Jul! 🎅🎄

 18. Ana K

  Vilken härlig vinst som jag skulle vilja ge till en ensamstående mamma men taskig ekonomi, i dessa tider är det känslan att ge större än att få!

 19. Maja Lind

  Wow! Precis vad jag önskar för det nya året. För v måste byta stol till både lillebror och storasyster. Detta hade varit suveränt att vinna.
  God jul!
  Håller tummarna 🙂

 20. Sofi S

  Min minsta har precis fyllt ett år men kan tyvärr inte ärva stora syster stol då den fortfarande passar henne. Så en ny bilbarnstol skulle vara en fin gåva att få!🌸

 21. Mary Andersson

  Sonen behöver en ny bilstol vi har kollat runt massor och denna är ju en av de allraste bästaste på marknaden! 🙂 därför vill vi tävla.

 22. Irene Johansson

  Jag har två barnbarn och två syskonbarnbarn som titt som tätt kommer på besök. De kommer med tåg eller flyg långväga ifrån och med annan packning kan de inte få med bilstol. Denna bilstolen skulle ge mig en annan frihet genom att kunna hämta dem i bilen och ta med dem till mitt föräldrahem på landet dit det saknas andra kommunikationer, så bil är enda alternativet.

 23. Idai

  Detta var ingen rolig jul
  Att få ett välbehövligt tröstpris hade varit kul
  Ingen tomte och ingen gröt
  Däremot tre med kräksjuka och en siste som sprang och krocka och slog sin tand blodig och lös.
  God Jul

 24. Karoline Johansson

  Jag har ett dilemma. Min stora flicka är 4 och åker fortfarande bakåtvänd, men lillasyster växer snart ur babyskyddet. Jag velar fram och tillbaka i tanken om den ”stora” kan ha bälteskudde eller om vi behöver skaffa en ny bilstol. Om vi vann denna stol skulle jag slippa oroa mig för vad jag borde göra.
  Sen skulle jag nog höra med min kusin om vad hon har för stol och eventuellt byta med henne, eftersom jag vet att hennes barn haft problem med åksjuka är de nog i större behov av en sån här fin och bekväm stol än vi, Våra resor blir ofta inte så långa så för oss räcker det med att barnen sitter säkert.

 25. Ida

  Detta var ingen rolig jul
  Att få ett välbehövligt tröstpris hade varit kul
  Ingen tomte och ingen gröt
  Däremot tre med kräksjuka och en siste som sprang och krocka och slog sin tand blodig och lös.
  God Jul

 26. Ida

  Detta var ingen rolig jul
  Att få ett välbehövligt tröstpris hade varit kul
  Ingen tomte och ingen gröt
  Däremot tre med kräksjuka och en siste som sprang och krocka och slog sin tand blodig och lös.

 27. Martina

  Jag är gärna med och tävlar! Min fyraåring börjar tycka att det är trångt med plats om benen och jag önskar att han ska få fortsätta färdas bekvämt, men framförallt säkert.

 28. KalmarAnna

  Håller tummar o tår att jag vinner denna och att jag får ge den till mitt minsta syskonbarn <3
  Tyvärr fick jag aldrig möjligheten att själv bli mamma så jag tävlar ibland åt mina syskonbarn eller bonusbarnbarn som istället berikar mitt liv 🙂
  God Jul

 29. Susanne

  Tack gärna tomten <3 Mitt barnbarn behöver en ny stol till bilen då hon har vuxit ur den hon har nu!

  Många varma julkramar till Dig Carola och Din familj!

  Hälsningar Susanne

 30. Kristina

  Ett litet barn som i januari kommer ut, ska få en säker start i livet, har därför denna vinst på lut.
  En gåva som är ovanlig och fin, föräldrarna får nog en snopen min.
  Av kärlek vill jag överraska på detta sätt, känns så annorlunda men så rätt.

 31. Lisette

  Vi har 7 barn, och med många år med föräldraledighet är det inte lätt att alltid få ihop allt. Nu behöver minsta en ny barnstol så det skulle passa perfekt.

 32. Susanne Ståhl

  Å en ny bilstol till våran dotter är vi i behov av, då dom stolarna som hennes bröder hade inte är något att ha längre.

 33. Jessica Börjesson

  Denna stol skulle vara perfekt till mig så att jag lättare kan hjälpa till med hämtningar och lämningar på förskolan och även kunna ”låna” syrrans fina barn❤️

 34. Ulrika

  God Jul !
  Behöver verkligen en ny stol till vår Sigrid.
  Önskar dig och din familj en riktigt god jul och ett gott nytt år 🎄

 35. Sara från norr

  En ny stol till en blivande storebror,
  Skulle vara underbart tycker en blivande två barnsmor.
  Att det bästa vi har åker säkert i bil,
  Är det viktigaste då vi åker många mil.
  Nu håller vi tummar och tår
  Att vi denna stol får!

 36. Maja

  Jag håller på tummarna för vinst! ✊🏻✊🏻 Vår yngsta dotter fyller fyra i januari och hon längtar sååå efter att få sitta i en ”stor stol”.
  God jul!

 37. Viktoria

  Skulle vara perfekt för oss med en ny stol till lillebror som snart kommer behöva en och storebror fortfarande behöver sin!

 38. Anette Wengelin

  Tänk att kunna ha en säker bilbarnstol att skjutsa barnbarnen i när De är på besök – det vore en julklapp som heter duga. God Jul!

 39. Louise

  Skulle väldigt gärna vilja vinna denna till min son. Vill att han ska kunna åka tryggt, säkert och snyggt! Hade varit den perfekta julklappen att få, både för mig, sonen och resten av familjen!

  God jul!

 40. Åsa

  När vi ska köra barnen är det allid besvärligt när stolarna måste flyttas till vår bil. Skulle vara toppen om vi vann och slapp detta 😃 Önskan kommer från en mormor som är otroligt oteknisk. 😳

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing