Allmänt

Stel och tjock :)

Det är statusen just nu;)

Var Iväg och tränade cirkelfys igår och det var väldigt långt ner till golvet….;)

Idag är det om möjligt ännu längre, och ihop med träningsvärken har jag nån liten charmig sträckning/ låsning i baksidan som gör att det ilar ner i båda benen. Aouch;)

Det var Stel;)

Tjock då? Jomen alltså det är svårt att äta mer skit och godis än vad jag gjort under december… Holy smoke Beach 2017 är väldigt långt bort?

Men vafan det är inte vad man äter mellan jul och nyår som räknas utan det man äter mellan nyår och jul. Big difference. ?

Lägg till att ligga i soffan till fyra på morgonen och kolla på Prison Break och sen sova till lunch.. min stegräknare i mobilen slår i golvet;)

Men snart är det vardag igen. Jullovet är kort och eftersom vädret ofta är skit och ungarna helst vill ligga inne och jäsa de med så gör vi det. Ett enda långt pyjamaslov:)

I morgon, eller idag om man ska vara noga;) är det nyårsafton. Jag är sån där att jag inte direkt tycker det är så spännande. Hade jag haft möjligheten att gå på värsta partajet så hade det säkert varit annat. Att planera outfit och slå klackarna i taket:)

Men nu har jag inte det valet. Och även om jag hade det så skulle jag ändå välja att fira med ungarna:)

För dem är det viktigt, så då gör vi det mysigt och lite festligt. I några år nu har vi firat ensamma hemma. Syrran kommer:) 

Såklart att det är kul att fira ihop med andra, men vi har haft otur med sjukdomar och till sist blev det enklast att planera för att vara ensamma. Hellre det liksom än lämna återbud i sista sekunden och sätta andra i sticket. Det kommer fler nyår när vi kan hänga med kompisar:)

Nyår är så prestigefyllt. Man ska festa, ha fin middag med vänner och skåla i champagne och vara Happy Happy. Ut med det gamla in med det nya. Men jag gillar det gamla:)

Just nu är allt bra. Mer eller mindre;) Jag mår bra. Trots att jag är stel och tjock;)

Jag har inget behov av nån nystart. Och det låter gnälligt och deppigt kanske;) men så är det. Sen är det lik förbannat rätt magiskt att stå ute på tolvslaget och titta på raketer och skåla i nåt bubblande:)

Jag ogillar det inte, det känns bara inte så viktigt.

Jag ska försöka hinna skriva ett riktigt inlägg i morgon, det blir väldigt upp och ner med alla barn hemma så jag hinner inget mer än att greja med deras önskemål:)

Idag har jag tex ägnat timmar åt att försöka ställa in tv-apparater. Lyckades det? Nä. Så jag blev sur;)

Nya tag i morgon, ska bara sova lite först !

Nattti natti ❤

Kommentarer

  1. Hanne

    Känner igen det där med att sjukdomar kring jul- och nyår tillslut gjorde att det blev lättare att inte planera för något på nyår- vi har varit sjuka de fem senaste åren i antingen influensa eller magsjuka…. Ikväll lagar vi god mat som barnen har fått välja och så myser vi inne. Jag är så tacksam för min familj och skulle inte för allt i världen vilja byta ut mitt hemma-firande mot nyårsfesterna ute på stan förr om åren. Däremot saknar jag att vi inte kunnat åka skidor på nyår varken detta år eller några år bakåt – vi har varit för krassliga helt enkelt. Gott nytt år Carola!

    1. Anna

      Vi firar också hemma, bara familjen, i pyjamas, med god mat och extremt mycket godis och snacks ?
      Lite tomtebloss och skåla in nya året med lite fanta citron! Kommer bli magiskt skönt att bara få vara hemma.
      År 2017 ska jag försöka bli av med mina katastroftankar och sikta på en sladdis.
      Hoppas ni får en fin kväll!
      Gott nytt år Carola och barn!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting