Allmänt

Loppi AW :)

Jag var ju i Stockholm förra torsdagen, på en liten AW. Det är så roligt att Loppi samlar ihop oss toppbloggare för små sammankomster:) Det kan vara väldigt ensamt som bloggare, man sitter ju med sin dator hemma eller var man nu är, men utan att direkt träffa sina kollegor. För det är ju det vi är, alla som bloggar:)

Denna gången fick vi en grymt god buffe´helt vegetarisk som jag är så usel på. Jag tycker mycket om det, men vet egentligen inte vad jag äter;)

Detta var jalapeno med ostfyllning, tror jag.Sandra_Rogers_Photography_(8)

Några wraps som var starka som satan;) Jag som är så fesig med stark mat lät den ligga efter en liten smakbit. God, men stark!Sandra_Rogers_Photography_(9)

Det där längst hitåt som ser ut som kyckling var nog quorn. Har aldrig ätit det som bitar, bara färs och den är inte god, men de här smakade som just kyckling. Jag måste testa att göra det hemma, tror inte ungarna skulle fatta att det inte var det. Ni som har bättre koll på veggokäk, tipsa mig gärna! Jag är totalt usel på det, men vill verkligen lära mig, Bara det att jag liksom inte mäktar med att sålla i det enorma utbudet:)Sandra_Rogers_Photography_(11)

Bubbel en torsdag… Varför inte? ♥ Alla dagar förtjänar bubblor.:)Sandra_Rogers_Photography_(17)

Men vafan? Syns ju på lång håll att jag behöver läsbrillor;) Armarna räcker inte till ett endaste dugg;(

Satu med Olivia, Linnea Linda och Acrilex AnnaSandra_Rogers_Photography_(22)

Linnea  och Linda, en av våra Loppibossar ♥ Det nya LoppiMagasinet är supersnyggt så får ni tag i ett ex, kolla in det noga.Sandra_Rogers_Photography_(23)
Sandra_Rogers_Photography_(27)

Det är de här två tjejerna som flankerar Linnea som gjort Loppi Magasin.

Angelica och Jessica 

Sandra_Rogers_Photography_(28)

Claudia kom med sin lilla bebis Celeste Sandra_Rogers_Photography_(34) Sandra_Rogers_Photography_(36) Sandra_Rogers_Photography_(38)

Celeste ♥Sandra_Rogers_Photography_(42)

Detta är Teresa, som skrivit boken Ett päron till morsa. Eller ritat och satt klockrena korta dialoger på dem:)

Teresa kan vara en av de mest ödmjuka och trevliga människor jag träffat på mycket länge! Hela hon är bara vänlig och snäll:)
Sandra_Rogers_Photography_(44)

Charlotta välkomsttalade 🙂 Sandra_Rogers_Photography_(51) Sandra_Rogers_Photography_(60)

 

Tina Sayed gav oss en crashcourse i sociala medier. Grymt! Det är därför ni alla måste gå in och följa mig på intsgram nu, så ska vi ha livesändningar där:) Då kan ni få svar på era frågor direkt, eller se hur jag gör fuskmiddagar eller så;) Haha.

carolawetterholm alltså. Instagram. 🙂
Sandra_Rogers_Photography_(62)

Och Satu ♥ som hade med sig Olivia. Vi har sagt så länge att vi måste ses ordentligt och snart får vi nog till det:)Sandra_Rogers_Photography_(81) Sandra_Rogers_Photography_(82)

Det här är mitt Jag-lyssnar-och-försöker-lägga-på-minnet-fejs 🙂Sandra_Rogers_Photography_(84)

Sen fick vi lyssna på Acrilex Sandra_Rogers_Photography_(88)

Ni kanske känner igen vitaminerna? Kids Zoo. Ser ut som och smakar som godis, men är alltså vitaminer.

För de som ger sina kids sånt är det toppen:) Jag som inte ens kommer ihåg att ge mina bebisar AD-droppar eller D-droppar eller vad de heter nu för tiden kommer definitivt inte ihåg att ge dem vitaminer som större. Men det är ett bra sätt att få i barnen allt de behöver, speciellt om de inte äter riktigt som de ska. Sandra_Rogers_Photography_(89)

Kids Zoo vitaminer. Finns som multivitamin och som Kalk och D-vitamin. Som sagt, GODA som att äta godis, så det är bäst man gömmer burken efter att ha gett barnet sin dagliga dos:)Sandra_Rogers_Photography_(93)

Det jag tycker är ännu mer spännande är att de nu lanserar en helt ny hudvårdsserie för barn.Sandra_Rogers_Photography_(104) Sandra_Rogers_Photography_(111)

Tillverkas i Sverige, Baserade på ekologisk olivolja och superbäret Acai

Innehåller bara ekologiska ingredienser,

Naturliga råvaror
Inga mineraloljor, inga parabener
Sulfat och silikonfri
Endast testad på människor

Och den luktar gott:)

Finns Schampoo, Badskum och hudkräm. Snygga att ha framme och fina att ge bort.

Heter Monkids.Sandra_Rogers_Photography_(117)

Loppi har sina egna små apor:)Sandra_Rogers_Photography_(121)

Man hittar deras produkter på Apotea.

 

Det var så trevligt att få komma och umgås med alla härliga människor:) Att man dessutom kan få en massa info på köpet är bara en bonus.

När vi åkte hemåt sen så hade jag sällskap av Jessica, Angelica och Linnea som guidade mig rätt i tunnelbanan, och sen hade vi en lång pratstund med en varsin Starbucks kaffe på stationen då vi båda fick vänta lite på våra tåg.

Snart är det dags för fler sammankomster med bloggänget, och det ser jag verkligen fram emot:)

 

Kommentarer

 1. Jenny

  Vi testade att laga Quornbitar förra veckan, känns som vi är typ sist på bollen som inte gjort det tidigare.
  Iaf ville jag tipsa om att jag googlade quorn och hamnade på quorn.se där det finns recept.
  Quornbitarna såg ut och smakade som kyckling, behöver kryddas rätt bra.

 2. Karin

  Det är ju inte pga av att du behöver läsbrillor som du håller tidningen så långt ifrån…
  Näe det är ju för att de andra också ska kunna kika i din tidning =)
  Eller hur då, visst var det ju egentligen så 😉
  Kram från mig

 3. Hanne

  Vi lagar mycket vegetarisk mat och ett superenkelt tips är att köpa kikärtor (färdigkokta), köra dem i ugn med olja och peppar och sedan servera till spagetti. Supergott med riven parmesan eller fetaost som extra smaksättare. Ett annat tips är broccoligratäng som serveras med ris – en riktig favorit här hemma.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing