Allmänt

Moroccan Miracle Hairmask

Jag har samarbetat med Maybeauty flera gånger tidigare, och  jag vet att ni gillar det 🙂

Jag har hört så gott om denna att jag hade så höga förväntningar att det inte var riktigt klokt. NI vet hur det brukar bli då, man blir lätt besviken. Men jag blev tvärtom väldigt imponerad:)

maybeauty

 

Moroccan Miracle Hairmask är alltså en mask, för håret. Det låter ju rätt lustigt och jag hade mina funderingar på hur det funkade. Den innehåller arganolja, keratin och proteiner som går in på djupet, återfuktar och vårdar ditt hår. Mitt hår gillar vintern lika lite som jag gör, och visar det genom att bli torrt, sprött och trassligt. Masken fick ett tufft test:)

maybeauty

Man använder den efter dusch i handdukstorkat hår så att håret  drar åt sig alla godsakerna. Man öppnar den lilla hättan som inte hamnade på bild för jag var rädd att spilla ut innehållet, men den ser ut ungefär som en såndär hätta man har när man gör slingor. Ni ser den i nästa bild ju förresten..( korkade jag)  Sen sätter man på sig den och det var inte det enklaste med mitt långa hår kan jag meddela:) Men jag vände upp och ner på huvudet och liksom trädde in håret i masken och vände sen upp och klistrade fast den lilla lappen som ska hålla ihop den. Själva masken är inuti hättan och den ska man massera in i håret, så det gjorde jag.

maybeauty

Sen virade jag en handduk runt allihopa för att riktigt hålla den på plats.,

maybeauty

Den ska sitta på i 30 minuter, men när jag precis skulle skölja ur den så ringde telefonen och jag fastnade i ett samtal, så den satt där en timme drygt.

Sen sköljde jag ur den precis som vanligt och lät håret självtorka, jag gillar inte riktigt hårföner till vardags.

Mitt hår torkar väldigt fort normalt, men med denna kändes det som det gick snabbare, och jag kammade det inte utan det var bara helt slätt och fint. Drog med fingrarna igenom bara.

Serumet innehåller: Arganolja, dessutom är serumet fritt från: Parabener, Sulfater, Mineral olja, Ethylene oxide, Sodium chloride och Phospater.

Hårmasken ska ge ett lätthanterligt, levande och naturligt skinande hår med lyster, och det gjorde den verkligen

maybeauty

Jag behöver klippa det, men det blev så mjukt och fint, och trasselfritt:)

Jag använder alltid deras hårolja, men denna mask kommer definitivt få bli en lyxbehandling några gånger i månaden. Grymt imponerad och nöjd.

 

Jag är jätteförtjust i deras produkter och tycker det är så kul att få dela med mig till er av dem:)

Så här kommer ett härligt erbjudande:)

Ni får 30% rabatt på hårmasken om ni använder rabattkod:: carolahairmask Direktlänk till erbjudandet hittar ni HÄR, där är koden automatiskt aktiverad.

 

Detta inlägg är ii samarbete med Maybeauty

Kommentarer

  1. Nina

    Alltså ursäkta mig, vill inte vara taskig då du tjänar pengar på detta. Men 199kr för en mask. Moroccon oil mask kostar typ dubbelt så mycket och räcker en evighet. Kram

  2. Malin

    Nu behöver inte jag denna i mitt korta hår som klipps var sjätte vecka. Men jag köpte ansiktsmasken för en tid sedan när det var nåt samarbete med rabatt på att köpa många. Men det är inte att rekommendera att köpa på sig så många. Jag glömde väl lite av att jag hade dem och hann inte använda så många och nu upptäckte jag att de torkat och blivit sega i sina förpackningar. De var alltså inte öppnade och jag ser inget bäst före datum på dem. Var bara att slänga.

  3. Carina H

    Nu har Du övertygat mig om denna produkt, har beställt och skall testa. har ju kört ansiktsmasken och blev nöjd. så hoppas även på denna.
    Tack för tipset.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting