Allmänt

Bombhot

Bombhot. Bombhot. Bombhot?

Fy fan för folks dumheter alltså! Jag var i Stockholm en sväng på ett Launchparty i går kväll.Hur trevligt som helst även om det var massa ungdomar jag har noll koll på;)

Lanseringen av Influact som jag kan berätta mer om senare, men i stora drag handlar det om att sammanföra företag med influencers. ( bloggare, instagrammare, youtubers etc) och jag tror det blir riktigt bra.

De hetaste influencersarna är ju de unga, även om de kanske inte har de mest köpstarka läsarna, men företagen tror det:)

Jag har koll på Yotuberna Jocke och Jonna. Vare sig jag vill eller inte;) så är de väldigt närvarande i mitt liv via mina barn. Therese Lindgren vet jag också vem det är och några till. Deras röster skulle jag känna igen var som helst, men inte säkert att deras ansikten är ett dugg bekanta:) Sen är jag lost in space när det gäller youtubers. Det var många sådana där ikväll och jag skyndade mig in i ett hörn där jag såg Nina och Tony och sen Liniz som hade en kompis med sig, jag måste leta reda på hennes blogg men tror hon heter Diana. Pust! Känt folk, dessutom kärt folk 🙂

Jag kom ensam eftersom min partner in crime Mirka blivit skruttig, så det var lite av en chock först att se så många okända ansikten, jisses vart är mina kompisar?? Skönt att hitta på dem:)

Hörde att en drös killar från paradise hotel var där, och kikade ditåt. Ja, unga snygga satt de där och gjorde inget väsen av sig. Jag tittar inte på det så jag vet inte vilka av dem det var. Borde såklart ha tagit en bild på dem åt mina PH-tittande tjejer, men njä;)

Sen vet jag inte vilka som var där:)

Men det var massor! Hur lyckat event som helst:) Stort grattis till Influact ♥
Änywäy jag åkte tåg dit. Tog det som gick via Arlanda för det kom tidigare och det rullade ju på fint. Tills vi stannade. Jahapp? Lokföraren/tågvärden sa nåt i högtalarna som inte hördes mer än : ”stopp, spår, polisen är där.”

”Polisen är där” upprepades flera gånger, som om det skulle vara lugnande 😉

Tvärtom! Vad gör att polisen är på spåren?? Jo nån som hoppat, eller så. Hu. Jag såg genast framför mig hur det kunde se ut med kroppsdelar utspridda överallt och sen fick jag inte bort den bilden från näthinnan. hualigen.

Eller kanske ett bombhot. Aftonbladet gav svaret, två tåg var bombhotade, ett i Södertälje och ett i Gbg . All tågtrafik söderut stod still.

Vi stod bara där i tio minuter men sen när jag klev av på centralen höll jag på att storkna, satan så mkt folk!! Överallt! Jag gillar inte folk;) och ändrade mig snabbt. Istf för tunnelbana så promenerade jag. Vägrar trängas med miljoner stressade försenade personer.

Jag kom ju lindrigt undan, men en av våra bloggare förlåt – influencers 😉 satt fast i Hallsberg och missade allt.

Det var ingen bomb. Såklart tänkte jag skriva eftersom det ju sällan är det när folk ringer in och bombhotat saker. Vill på på allvar spränga en bomb så annonserar man kanske inte.

Men alla resurser som slösas bort! Jag tycker det är synd och skam. Att folk är idioter lite till mans det vet man ju, och jag är det jag med mellan varven 😉 men just att belasta samhällets resurser med trams, det gillar jag inte. Det vet ni ju 🙂 Jag tycker att det är så mycket skit i vår värld nu för tiden, att vi inte ska skrika:

”Vargen kommer” i tid och otid. Det hjälper inte upp utan stjälper. Att lägga tid och kraft på saker som inte är något gör att allvarliga saker får lida. Att bombhota tåg? Exakt hur kul kan det vara? Varför?

Kanske ska man testa, bara för att se om man får nån grym kick av det? Eller nä, jag tror inte det va.

Det skulle kunna vara en skenmanöver för något annat, men det verkar det inte heller ha varit, så varför?

 

Hemma i Uppsala igen så möttes jag av cirkulerande helikoptrar, visade sig vara ett rån. Herregud om folk kunde lära sig skillnad på mitt och ditt! Ja, det kanske känns orättvist att du har mer än mig, men för den sakens skull har ju inte jag nån rätt att bara ta för mig av dina saker?

Vet ni vad jag tycker? Strängare straff överlag.

Kanske kan vi införa att vi hugger av högra handen på tjuvar, och stenar otrogna män? Inte kvinnor, vi är ju ändå ett civiliserat land;) Vi kan låsa in mördare i citadell och kasta bort nyckeln. Våldtäktsmän och pedofiler i samma byggnad som mördarna så får vi lite rättvisa. Ont ska med ont fördrivas:)

Kanske överdrivet, men strängare straff är jag för alla dagar i veckan.

 

Detta blev ett svamligt inlägg, börjad skriva det på tåget igår. Jag postar och skriver ett nytt snart:)

 

Kommentarer

 1. Gerda Eklund

  Har tänkt på en sak. Mirka länkar aldrig till dig men du länkar alltid till henne. ( och alla andra) I sitt senaste inlägg länkade hon tre bloggare och skrev att hon avbokat ett event med dig men ingen länk till dig. Känns konstigt tycker jag eftersom du väl är en god vän? Vänner hjälper man ju men hon verkar inte direkt hjälpa dig. Jag tycker det känns taskigt! Hon tar aldrig ditt parti i något heller så jag hoppas du har andra vänner att lita på.

 2. Nettan

  Kikade på bilder från lanseringen, känner Lina och Diana och trodde jag skulle se många bekanta på bild men det var helt okända folk för mig 😉
  Skulle och känna igen Jocke och Konnad röst på långt avstånd, barnen kollar jämt på dom!
  Min och makens middag blev försenad till 21.30 pga strulen med tågen, var ju förutom bombhot dessutom en olycka söder om centralen. Så riktigt kaos…..
  Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing