Allmänt

Oväntat blombud:)

All hjärtans dag var ju i tisdags förvisso, men jag har haft lite fullt upp.;)

Jag tycker det är rätt charmigt med dagar man ska fira, men tycker det börjar gå till ordentlig överdrift. Alltså palla fira soffkuddarnas dag och gelèhallonens eller varför inte  varmkorvens dag?

Nä, sånt trams får andra hålla på med, men Alla hjärtans dag tycker jag är gullig.

Nu kan jag väl med handen på hjärtat avslöja att uppvaktandet från den förut äkta maken varit… njaaaaa typ uselt. Nån gång ibland kunde det komma en blomkvast från Ica typ, om man påmint. Då känns det sådär att vara gullig tillbaka;)

Alltså har jag väl inte firat sådär väldigt mycket, men barnen tycker det är viktigt. De kommer hem med små presenter, vill baka nåt och går gärna till affären och köper små chokladaskar ♥

IMG_4759

I ärlighetens namn hade jag glömt bort det i år….och insåg ju att jag var tvungen att rädda upp det hela. När jag gjorde massa småärenden på Gränby ihop med Patricia  medan Lovelia och Trixie hade gympa så köpte jag några chokladhjärtan:)
alla hjärtans dag

Pust. Och sen gjorde jag århundradets godaste middag tydligen så det var ju tur att jag smällde till med det just den dagen 🙂

När jag så hämtat upp tjejerna, skjutsat Patricia till Simon och äntligen kommit hem, var jag lite sur för att det inte funnits semlor någonstans på hela Gränby. Jag som tänkt att Alla Hjärtans dag vore en utmärkt dag att äta en sån och tänkte fika ihop med Patricia blev besviken och det slutade med två jäkla naked juice smoothies;) Nyttigare stuff, men inte det jag ville ha.

Jag klev innanför dörren, sparkade av stövlarna och slängde min kasse på en stol i köket, och såg plötsligt att det låg en inslagen bukett på bordet? Öhhh vad nu?

IMG_4761

Och choklad ♥

Jag läste på kortet och blev inte ett dugg klokare, men TACK snälla ♥

blommor

Jag blev så glad, rörd, nyfiken och tacksam, och det kändes rackarns så bra, fast det är jobbigt att vara nyfiken förstås;) Messade såklart genast en bild till syrran och skrev att det var nog Ryan Star, eller Johnny Depp som skickat dem och hon höll med;)

Nädå, såklart jag inte skrev, jag skrev ” Whaaaaaat????? Från Vem??????” och hon svarade  ”Whaaaat? Kul!!”

Vi har alltid så intelligenta konversationer;)

Jag är såklart nyfiken, och det går alldeles utmärkt att avslöja sig nu:) Men oavsett så TACK igen ♥

Nu står blommorna på köksbordet, doftar ljuvligt och är dessutom rosa…nån vet vad favoritfärgen är:)

 

Jag startade tisdagen med först ett tandläkarbesök för Lovelia, klockan okristligt tidigt, närmare bestämt 9.10;) Det enda positiva med det är att de rimligen inte hunnit bli försenade hos tandläkaren:) Fast inget är omöjligt förstås, och det satt folk i väntrummet som de var ut och sa att det blivit försening till… Jag är fullt medveten om att det blir så när man jobbar med människor. Rätt vad det är så händer något som man inte kan skynda på och  förseningen är ett faktum. Jag har oftast ett grymt tålamod och gnäller sällan i sådana situationer utan tänker att det är väl bra att de ger den tid som behövs. Nu har jag en parkeringsapp dessutom som jag älskar. Den ska få ett eget inlägg framöver för den är guld.

Lovelia kom in 9.11:) och de tog några bilder, innan tandläkaren kom och kollade. Hon blev lite bekymrad över en tand som saknades, men efter att ha tagit en kompletterande bild så andades hon ut, den fanns där men det var lite trångt. Den kommer. Lovelia fick med beröm godkänt på tandborstningen och det var en glad unge och lättat mamma som gick därifrån. Ja och Jamie då förstås:)

Senare på dagen var det utvecklingssamtal för henne också, och även det var bara positivt och bra. Min lilla stjärna 🙂

Så det var en alltigenom trevlig och fin Alla hjärtans dag i år:)

Hör snart!

Kommentarer

  1. familjenannorlunda

   Haha:) det står Vackra blommor till en vacker kvinna. Du gör mig glad. PS. Du behöver inte stå i vassen du är fin som du är
   ??

  1. familjenannorlunda

   Alltså så basic-fläskfilé i tunna skivor som jag stekte på, kryddade med örtsalt och svartpeppar. Kokade lite i passerade tomater och riktig grädde, smakade av med soya ?
   Serverade med pasta:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing