Allmänt

Work that ass…:)

Jag har träningsvärk. Jag har svårt att gå. Varje steg är smärtsamt och det är stelt och stappligt innan man gått en stund;)

Haha. I LOVE IT:)

Igår var vi på gymmet och körde lite av varje, först crosstrainer som uppvärmning och jag hatar verkligen det, svinjobbigt och aptråkigt., Sen en cirkel med massa knäböj på olika vis, sen biceps och triceps. Magdödaren deluxe:) Och så rygg innan vi gick över på maskinerna, och körde ännu mera ben.

Vad sägs om benpress?

Tio gånger på 70kg

Tio gånger på 80kg

Tio gånger på 90kg

Tio gånger på 100kg:)

Sen två gånger tio gånger med ett ben, bara 30 kg dock

Och så tio gånger på 100kg

Avslutade med tio gånger på 110kg bara för att kolla om jag orkade och det gjorde jag:) Det är tungt som satan att få upp vikten från bottenläget men sen går det bra att pressa.

Och det ger  t r ä n i n g s v ä r k.

Men det är najs.

Gillar ni träningsvärk? Eller ni kanske tillhör de där som aldrig får träningsvärk? Det är ju så olika det där, och uteblivet ont behöver inte betyda att man fuskat. Jag gillar som sagt att få det och idag har jag det i överflöd:)

Ja, det var bara det jag ville säga så här på morgonkvisten, dela med mig lite;)

Nu ska vi åka till kyrkis!

 

Hörs snart:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting