Allmänt

En av mina härliga vänner säger Hej:)

Hej allihopa!

Jag är SÅ glad över att få äran att skriva ett gästinlägg här på bästa Carolas blogg. Hon är verkligen en superhärlig tjej och jag förstår verkligen varför ni tittar in här för att följa hennes minst sagt händelserika vardag med alla barnen. Jag antar att jag inte är den enda som beundrar denna riktiga supermom. Är så glad att vi lärt känna varandra, jag beundrar hennes mod och styrka, och bloggen är ett så härligt ställe, jag blir alltid glad att kika in här.

Nu undrar ni kanske vem jag är? Jo, jag heter Satu och är en 33 årig tjej glad och positiv tjej (nja oftast då)
Jag är finsk, bor i Haninge, söder om Stockholm tillsammans med min familj bestående av min man Andres som är från Uruguay och våra 7 småttisar- Nicole 8 år, Vanessa 7, tvillingpojkarna Danilo & Jonathan 6 år, Olivia 4, Kevin 2 och Celina 1.5 år.

Jag är toppbloggare på Vimedbarn och driver bloggen mybabydolls.se (länk)- där får ni följa med på vårt äventyr samtidigt som jag delar med mig av alla slags tankar och funderingar som rör livet som små/flerbarnsmamma i stort.
Jag skriver också och mina intressen, barnkläder, inredning och så bjuder jag på en massa massa bilder därtill. Titta gärna in och säg hej!
På Instagram finner ni mig även på @mybabydolls för fler bilder från vårt liv 🙂
Kram så länge!

mybabydolls

 

Satu är alltså en bloggkollega och vän till mig, vi har känt varandra i ganska många år nu, men först på senare tid träffats lite regelbundet, i och med att vi båda finns på Loppi:) Det är så kul! Jag älskar att få träffa folk jag gillar, och att lära känna nya vänner är liksom en ynnest.

Hon öser massa beröm över mig ♥ men är precis lika cool hon, om inte ännu mer;) Hon har sju kiddos på under sju år, Jag har nio på arton år, så skillnaden är enorm:) Å andra sidan har även hon fuskat med tvillingar;)

Satu är så jäkla jordnära samtidigt som hon är som en älva, vän och ljuv, ser ut som om hon fött noll barn när hon har bikini på (jäkla apa;)♥)och är liksom bara fin.

Så jag tycker på riktigt att ni ska gå in hos henne och kolla, hon är fantastisk på att fläta olika flätor och hennes hem ser inte direkt ut som om hon har sju småtroll hemma, tvärtom;) Inte som här där det råder kaos för att jag hatar att städa;)

Satu, vi ses snart, tack för att du ville skriva några ord här inne 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting