Allmänt

Sportlov!!

Och det har ramlat ner en dryg decimeter vitt, blött jäkelskap från himlen ?

Ungarna tittar ut och vägrar klä på sig för att leka i snön… det är verkligen mina barn det här:)

Men jag förstår dem idag faktist, det ser fantastiskt ut, men är dyngblött. Kanske kunde jag försöka få dem att rulla bort snön på uppfarten förstås? För jag tänker INTE skotta!! 

Det är mot bättre vetande för fryser det på kommer jag hata mitt beslut, men det lovas fortsatt mildväder. Skotta den här skiten kommer ta evigheter, göra mig genomsvettig och dessutom snöar det fortfarande.

Äh jag hör ju själv att jag kommer skotta;) Who am I kidding liksom ?

Men i kväll i så fall, efter träningen. Kanske;) Ta det som bonus, eller nervarvning? 

Vad gör ni som har sportlov?

Vi var på Ikea igår, och sen har vi inte gjort så mkt. Städat, tjejerna är i ett grymt städmood så det är dumt att störa dem. Jag ska bära ut två tjocktv igen… har släpat iväg typ åtta stycken nu på några månader? Men sen är det slut:) Behöver hjälp med dem bara, de är stora tunga och otympliga. 


Doris ligger intill mig och sover gott efter en promenad i snö upp till magen. Hennes mage, inte min 😉

Jag hörde nåt om att tjejerna ville baka, så ska kolla om det var allvar. De har precis röjt köket efter mellis, så det är ju dags att stöka ner igen 😉

Nu måste jag ta hand om lite tvätt, men återkommer senare idag!

Både på eftermiddagen och ikväll tror jag bestämt 🙂

Ville bara kika in och säga hej ❤

Vi hörs 🙂

Kommentarer

  1. Karin

    Såg att den tafsande mannen från krogen, där du skrev om att du inte tyckte det var rätt att anmäla, nu har blivit dömd för sexuellt ofredande.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det är klart han blev, det och 5000kr i böter. Jag tycker det är löjligt. Ännu löjligare när polis och rättsväsende i Uppsala inte har tid att handlägga en våldtäkt på en 13-årig tjej på en skola ute hos oss. Brott mot barn ska handläggas skyndsamt men de HAR INTE TID!! För de måste ta hand om sådana här fjanterier. Det har de själva sagt, i förtvivlan. Kanske inte refererade till exakt denna händelsen, men det handlar om att folk anmäler ALLT. Första våldtäkten var för ett år sen, inget har hänt, de väntar fortfarande på dom. De hinner inte handlägga detta fall. Tjejen är 13 år och det är en grov fullbordad våldtäkt.
      Vad hände? Jo, killen i fråga våldtog ännu en liten tjej, på samma skola!! För oskyldig tills de är dömda går han kvar på skolan…
      Så ja, det handlar om att de resurser som finns används fel. För ingen kan väl tycka att en klapp, tusen klappar!! i röven på en nattklubb är värre än två våldtäkter på minderåriga?
      Men det är så det blivit.
      Den dag polis och rättsväsende har outtömliga resurser så kan man anmäla för småsaker, som det är i jämförelse, tills dess kanske samhället kan fokusera på allvarliga saker?

      1. Camilla

        Men det låter ju förfärligt kan det vara så att den misstänkte gärningsmannen är under 15år då lämnas ärendet över till sociala myndigheter men det låter märkligt att gärningsmannen kan gå kvar i samma skola.

        Carola: Ja, det och att ingen info gått ut till föräldrarna på skolan… Men killen ska tydligen gå på ”kvällstid” vad nu det innebär, mest troligt eftermiddag då alla fritidsbarn är där..
        Det är sjukt. Och jag är innerligt glad att jag inte har mina barn kvar där.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting