Allmänt

The ring;)

Oh jösses Amalia, sitter med kidsen och kollar mello. Och Loreens sidekickdansare ger mig bara vibbar från den lilla flickan i The Ring;)

Ni vet hon som kryper runt med det svarta våta håret i hela ansiktet. Förlåt dansaren, men så var det;)

Jag är inte speciellt förtjust i Loreen om man får säga så…och det kändes najs att hon hamnade i Andra chansen.;)

 

Annars så är vi inte ett dugg imponerade av denna deltävling heller. Jag undrar alltid i mitt stilla sinne – det skickas in tusentals bidrag. Jag har hört ett antal i förväg, som sen blivit dissade, som jag tyckte varit kanoners. Alltså direkt från artisten, det gäller ju att ha lite insideinfo:) Av dessa tusentals så väljs det ut, vaddå? 28 stycken va? Och av dessa 28 finns det riktiga bottennapp, som idag Sara Warga och Juha Mularis Du får inte ändra på mig.

Helt jäkla obegripligt.

Nu gick i alla fall Jon Henrik direkt till final, så nåt är ju rätt i alla fall:) Älskar hans röst och hur ballt är det inte med jojk ! Hans sidekick påminde inte om nån läskig flicka, utan var tvärcool hon med, Aninia 🙂

Ni som är mellofantaster, vad tycker ni? Är det bara jag och tjejerna som är gnälliga;)?

 

Igår kom vi i väg till Ikea och köpte byrå till Novalie.

Hon hade en exakt bild av hur hon ville att det skulle bli, och det var en Malm byrå, med sex lådor. På längden. Vi har en liknande i Robbans rum och jag tjatade på henne att vi skulle ta två istf för den långa, som är så svår att flytta/bära/möblera med, och till sist gick hon med på det:)

Det blev en massa städ på hennes rum, alla kläder skulle ur den gamla byrån, och mellanlandande på sängen.

noavlie wetterholm

 

Corrinda och M hjälpte henne skruva ihop den första, men sen gjorde hon den andra helt själv:) Sin alla första Ikeamöbel:) Mamma är stolt.

Och visst blev det precis som hon ville:)

malmOrkideen var viktig, och Therese Lindgrens bok: Och tvättunnan intill. Perfektion. Vi köpte en lång glasskiva att ha över byråarna så det ser ut som en.

Hon höll på sent i ett rum, jag var nere där och hjälpte till, men det mesta fixade hon själv. Stolt som en tupp sen.

 

Nu ska jag kolla på Mammas pojkar. Nån som sett den? Eller är jag sist på även den här bollen?

Hörs snart igen:)

Kommentarer

 1. Anki

  Duktiga Novalie och tror hon själv var lika stolt som mamma sin 😉 Men hjälp så lik hon är Janelle där på det fotot <3
  Kramar från Skåneland

 2. Monica

  Så fint det blev. Vilken fantastiskt duktig dotter du har. Mammas gener gissar jag.
  Angående mellot har vi slutat att titta på det. Tycker det är så himla tråkigt numera.

 3. Carina H

  Detta med mello. ursäkta mig men vilket skit dom drar fram. och dessa deltävlingar blir bara för mycket, tror f..n att det var bättre förr, då körde man ett antal låtar och sen röstning ute i landet, nu har jag gnällt klart idag i alla fall, fint det blev med vit byrå. duktiga tjejer som fixar själv. ang filmen i kväll har den gått förut och enl min mening ingen direkt höjdare. Usch vad negativt det blev igen. Ha en trevlig kväll.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing