Allmänt

Ironman och jag på äventyr:)

Fredag:)

Idag hade Jamie och jag möte i storstaden inbokat. Nu tror jag bestämt att även Uppsala klivit upp och blivit storstad, men det känns inte som det. Uppsala är min lilla stad:)

Vi skickade iväg skolbarnen, gick ut med Doris och så åkte vi buss till centralen. Jag har fortfarande inte hört nåt om min bil, så nu är jag officiellt sur. Det ska de få veta på måndag. Men jag hade inte förväntat mig att ha bilen i helgen så det är väl lite ok

Jamie ville ha bulle och något att dricka, så vi svängde in på Pressbyrån och handlade det och kaffe. Sen klev vi på tåget. Ett sånt med två våningar och Jamie blir lyrisk och vill åka där uppe. Bara det att det är första klass och så blir vi lite osams;) Men det gick bra ändå, vi satt och fikade lite och han spelade på min mobil,

Väl i Stockholm så hann vi lämna tåget och stationen och gå in på H&M när han kom på att han var kissnödig, Och inte bara lite kissnödig utan superdupermega pinknödig. Jag snabbade mig på, köpte de två vita skjortorna som Lovelia och Trixie ska ha på söndag på våruppvisningen, och då såg han den…. en ironman-dräkt. Mamman som såg hur det lyste i ögonen av kärlek till den där fula dräkten tog den med sig till kassan och betalade:) Och han älskar mig lite extra just idag♥

Sen skyndade vi oss till Loppi

ironman

Jamie rappade på in på toa och sen var han glad igen:)

Det bjöds på god lunch.

IMG_5328

Och sen klev Therese ♥ in med sina sötnosar Ellah och Kidh och Jamie hittade en polare.P3310323

Han och Kidh är nästan precis lika gamla, och ungefär lika busiga så de klickade direkt, och han har pratat om honom hela kvällen ♥P3310327 P3310328

Nina har börjat hos oss på Loppi och det gillar jag., för hon är liksom bara härlig:) Energi och underbar. Jag tycker så mycket om henne ♥P3310334

Det var fler barn med idag, den här bilden visar ungefär hur de sysselsatte sig;)
P3310337

Jamie visar rumpan, sen är det Lailas son William, Kidh och Ellah. P3310338

Full rulle:)P3310339

Jamie och Kidh softade lite i trappan och Jamie svidade om till Ironman. Han vågade inte innan de lärt känna varandra lite, men sen så.P3310342

Han kom till mig och sa att det var otur att han inte haft med sig sin Hulken-dräkt så Kidh hade kunnat låna den.♥

Här är grabbarna grus in action. Det gällde visst att fälla Ironman till golvet;)P3310346 P3310347

Ellah höll sig på behörigt avstånd när killarna brottades som värst.P3310350

Så småningom tackade vi för oss, efter att ha tagit lite bilder och filmat lite, och fått nyttig info från Olympus kamera. Jag och Therese hade sällskap ner mot stan, och så kramades vi och hoppas att vi ses snart igen.

Jamie vägrade ta av dräkten och fick folk att le glatt hela vägen hem. Vi hann med tåget perfekt och han hade såklart smajlat sig till en bulle på vägen hem med:) P3310354 IMG_5341

Vi mötte pizzakillen i sin budbil på vägen hemma och han höll på att köra av vägen när han såg Jamie:)loppi

Vi hade en så trevlig dag på Loppikontoret:)

Jag är riktigt usel på att komma ihåg namn, men med idag var även Jessica  Angelica  Lisa Nadja och om jag missat nån ber jag om ursäkt.

Det är ett så härligt gäng ♥

 

Hemma var maten nästan klar, Corrinda hade handlat det som fattades på väg från skolan och Janelle och Simon köpte guacamole för det fanns inte där hon shoppade. Alla hjälps åt när morsans bil är på semester.

Tacos och snack, kan kan avrunda fredagen på ett bättre sätt? Tveksamt faktiskt.

 

Kommentarer

  1. theresewickman

    Men vilka fina bilder du fick från dagen <3 Saknar dig redan och jag hoppas vi ses snart så barnen får leka igen och vi umgås <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing