Allmänt

Lendify:)

Jag vill med det här sponsrade inlägget ifrån Lendify inte alls att någon ska rusa i väg och ta massa lån:)

Men för dig som redan sitter där med kanske två, tre, fyra smålån på säg tv:n, datorn och tvättmaskinen, så kan det vara intressant att läsa vidare. De där små lånen har ofta en riktigt kass ränta så i slutänden har man betalat väldigt många fler sura slantar än vad man lånade.

Att samla sina lån på ett och samma ställe är nästan alltid bra, och lönsamt.

Lendify är ett sånt ställe, där du dels kan låna precis som vanligt, men även samla dina lån. Lendify kopplar ihop dem med överskott av pengar med dem som behöver låna. Den som vill låna blir kreditbedömd som vanligt. Inga konstigheter, inga dolda grejor.

lendyfi

Sparar man pengar då? Det är ju liksom det viktigaste 🙂

Ja, i genomsnitt så är det så att den som flyttar sina lån till Lendify eller tar lån från dem, kan spara ungefär 1200kr/månad. Det blir 14400kr/år, och det är inte illa. Alla pengar man kan lägga på roligare saker än att betala tillbaka skulder är roliga pengar:)

lendyfi

Lendify  har en smidig digital process och kan betala ut pengarna samma dag, så har du funderat i banorna på att låna eller samla dina lån så kan det vara smart att kolla in deras sida.

Minimikrav för att få ett lån är:

  • Inga betalningsanmärkningar
  • Ingen skuld hos Kronofogden
  • Inkomst på minst 180 000 kr/år

 

Just nu så kan jag erbjuda er 0,5% i ränterabatt om du skriver koden TACKLENDIFY när du ansöker.

 

Men inte nog med det, nu kommer det riktigt roliga!

Alla som fått ett räntebesked genom att välja att ansöka om lån hos Lendify med koden, är med och tävlar om en weekendresa till New York:) (Du behöver inte binda upp dig för ett lån, se regler nedan)

Två personer får bo 4 nätter på 4-stjärnigt hotell.

Värdet är 25,000-30,000 kr.

När du ansökt får du få ett mejl där du ska motivera varför just du ska vinna en weekend till New York. Så det är bara att börja fundera på varför just ni ska vinna:)

(Och..jag fixar barnvakt och hänger gärna med om du behöver sällskap, hehe;) )

Du tävlar HÄR

TÄVLINGSREGLER

  • Tävlingsperioden är 2 april- 30e april, och gäller för de som fått ett räntebesked och skrivit in koden TackLendify som rabattkod vid ansökan.
  • Åldersgräns 18 år.
  • Lendify mejlar dom som ansöker med koden TackLendify vartefter man får motivera varför just du ska få vinna en långweekend till New York.
  • Priset är en långweekend för två med flyg till new york, samt 4 nätter i 4-stjärnigt hotell som valts av Lendify AB Värde: ca 25-30.000kr
  • Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Transfer och annan form av merkostnad som kan tillkomma får vinnarna själva bekosta.
  • Vinnaren väljer själv datum för resan under 2017, men Lendify förbehåller sig rätten att neka specifika datum om priset överstiger det uppskattade värdet på 25-30.000SEK
  • Beslutet om vinnare kan ej överklagas. Om Lendify misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga från tävlingen.

 

* Se Lendifys allmänna villkor för detaljer om själva lånet. Notera att du inte behöver binda upp dig för ett lån för att deltaga i tävlingen, samt att Lendify tar en kreditupplysning vid påbörjad ansökan.

 

Samtliga lån är annuitetslån med rörlig ränta som sätts individuellt och f.n. varierar från 2,95% upp till 17,00%. Effektiv ränta från 4,04% upp till 21,10%. Återbetalningstid är från 1 år upp till 10 år. Det exakta månadsbeloppet du har att betala meddelas i ditt lånebesked.
Representativt exempel: Ett lån på 110 000 kr med 6 års återbetalningstid och årsränta om 7,83% har en effektiv ränta på 8,31%, inkl. förmedlingsavgift på 0,5 % och aviavgift på 0 kr. Totalt belopp att betala för lånet (inkl. förmedlingsavgift och aviavgifter) uppgår till 138 898 kr, vilket motsvarar 1 929 kr per månad. Exemplet, som är beräknat 2017-03-13, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden.

 

Kommentarer

  1. Helene

    Från mig är det viktigt att ni bloggare står bakom de företag ni gör reklam för och gör du det? Om man har smålån ska man vända sig till en bank och inte ett låneinstitut som tar höga räntor som skor sig på folk som redan har problem med skulder. Det blir bara värre. Att ens överväga att lägga ut deras reklam på din sida är oseriöst.

  2. MÅRD

    Vill bara instämma med Anne och Anonym.
    Skönt med verklighetsförankrade och kloka insändare som ser konsekvensen med dessa företag. Det känns otroligt naivt att rekommendera detta.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag blir bara trött. Kan inte folk tänka själva menar du? Idiotförklarar du inte folk? Tyck vad du vill:)
      Gör vad du vill, men glöm inte att reklam om allt finns överallt, vore trevligt om du tog dig tiden att påpeka det till alla aktörer och inte bara mig 🙂 alltså betsson, leovegas, lendo, synoptik, Ica och så vidare. Alla vill sälja på dig saker men du väljer ju själv vad du vill göra.
      Jag fattar din/ er ståndpunkt men håller inte med.
      Ha en härlig kväll nu och var inte så lättstött ?

  3. Anonym

    Skäms på dig. Du påstår att du inte skriver om ekonomi men det är ju just vad du gör. Har du kollat bankernas villkor innan du går ut och försöker lura på folk sådana här lurendrejeri saker? Du gör vad som helst för pengar. Gör om och gör rätt.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Min ekonomi ja:) Allmänt kan jag skriva om ekonomi hur mkt som helst, om det var intressant.
      Och vänta nu… sen NÄR kräver jag att ni alla ska köpa/ göra det jag gör reklam för?
      Nä just det, aldrig. Jag tipsar, precis som vilken jäkla reklampelare eller annonsblad som helst. Tycker du att de ska skämmas med? Läser du aldrig reklamblad utan att gå i taket? Kollar du aldrig på tv-reklam utan att springa och handla, betta eller ta lån? Vad man gör är upp till var och en:) Detta är ett tips om en, som jag tyckte, kul tävling som INTE kräver att du tar lån.
      Skäms för att du är anonym i stället 🙂

  4. Anne

    Nja… Nu är det nästan spiken i kistan för att jag ska fortsätta följa dig. Det här är faktiskt lite magstarkt. Du rekommenderar ”ett företag som du vet” exakt hur mycket om??? Mitt råd. Håll dig långt borta från att rekommendera företag som har med folks ekonomi att göra. Om det skiter sig och du har rekommenderat människor att använda sig av företaget??? Jag vet inte hur samvetsöm du är Carola. Men här skulle iaf gränsen gå för mig. I det här fallet kan viljan att ”dra in pengar” kosta dig och andra smärta i framtiden. Jag vet inget om aktuellt företags framtid men jag vet hur det gick för föregångaren.

    1. Marie H

      Tagga ner. Det görs reklam om allt på nätet idag och uppfyller du inte ovanstående krav får du inte låna några pengar.
      Folk får lära sig att ta eget ansvar

    2. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja kanske. Eller kanske inte:) Jag tänker faktiskt mer på att det är en kul tävling 🙂 som man inte behöver ta lån för att vara med i.
      Jag börjar också med att säga att jag inte säger att folk ska låna. Jag vet att jag har kloka och vettiga läsare som kan tänka själva och för mig ligger fokus på tävlingen.

      1. Anne

        Det jag vänder mig emot är företaget i sig självt. Ta reda på fakta innan du rekommenderar. För rekommenderar är vad du gör genom samarbeten.

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Varför tror du att jag inte tagit reda på fakta? Vad är det för fakta du vill ha? Att folk ibland är idioter och lånar ihjäl sig? Merparten är ju ändå kloka. Företaget är godkända av Finansinspektionen och samarbetet går via en stor reklambyrå som inte tar sig an lurendrejare. Att man ogillar sådana här företag är en sak, men det får ju stå för var och en:)
          Skit i det bara, det finns värre saker att bli upprörd över.
          ?

          1. Anne

            Jag hoppas det går bra för dig och alla andra som är tvungna att lägga sin tillit till riskföretag som dessa. Jag hör att du fortfarande inte fattar vad jag menar. Det måste vara skönt att vara så naiv. Tills det skiter sig. Tack för tiden här hos dig! ☺

          2. Profilbild
            familjenannorlunda

            Såhär. Jag har inga lån förutom bil och hus. Jag föredrar alltid att spara innan. Men du har ju bestämt dig för att jag är dum i huvudet nu, och inget jag säger lär ändra det. Jag blir alltid så fundersam när folk gör såhär som du. Man gillar inte en liten grej, i detta fall ett inlägg, av tusentals, och då vänder man sig emot hela personen? Tackar för den här tiden? Att ha olika åsikter hör ju livet till. Att göra reklam som bloggare är ju inget konstigt. Att göra reklam som alla hurrar över går ju inte men då finns den smarta scrollningsfunktionen. Men du väljer att lämna helt. Och säger att jag inte har faktakollat och är naiv..
            nä du:)
            Men visst, vi säger väl hej då:)
            Man får göra som man vill

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting