Allmänt

Hur är det möjligt???

Mina barn är sjuka!!?? Lovelia började kräkas i natt vid ett och har sådär ont i magen som hon hade sist. Hon har kräkts sen dess. Jamie vaknade halv sju och kräktes, och har gjort det några gånger. Vad i hela friden är detta? På allvar tror jag inte att vi haft en sånhär lång och intensiv period av sjukdomar någonsin. Kollade när jag ringde och sjukanmälde, förra gången var 23/3 och det var rekordlångt mellan gångerna 😉

Några av barnen anmäls sjuka via nätet och de har varit hemma efter 23 mars så det har inte varit många dagar detta läsår som alla skolbarn varit i skolan samtidigt.

Normalt är de här ungarna rätt starka och friska med ett normalt fungerande immunförsvar, men nu verkar det ha försvunnit helt och de drar på sig all skit inom flera mils radie. Helt galet! 

Jag trodde att det skulle vända nu när våren är på intåg men tydligen inte, vi kör väl några rundor till.

Det kanske inte är så konstigt att jag är helt slut. Jag har ju inte sovit ordentligt på flera månader, det blir ju så när de är sjuka. I natt sov jag inget och har sen tokdäckat en halvtimme mellan lovelias kräkor, bara för att bli panikväckt. Jamie är inte lika dålig tack och lov men de här två är de som aldrig slutar kräkas. Det är som om det bara triggas och triggas av vad som helst och de kan hålla på i dagar. 


Jag vill ha friska barn nu!! Och vara frisk själv! Heja solen kom och bränn bort alla virus nu. Jag ska sätta mig utanför dörren i solen med en kopp kaffe snart, måste bara vänta in den;)

Och tänka positivt. Haha vilket påfund, svårt att se nåt positivt i detta. Ska möjligen vara att jag slipper krångla med att låna bil för att köra till gympan. Trixie får lov att skippa hon med:( Men det kändes inte så positivt faktiskt .

Skiter i positivitet! Det är bara skit att de är sjuka. Helt enkelt.

Nu ska jag svära en så lång och osande ramsa att det är bäst ni håller för öronen, det kommer nog höras över hela landet;)

Tar jag bort svordomarna är det helt tyst;)

Ha en bra dag nu, och är ni friska var glada över det! 

Bye bye❤

Kommentarer

  1. Dema, gravid igen!

    Här har vi också magsjuka just nu 🙁 2 barn for dit igår och 1 barn för drygt en vecka sedan. Hoppas för guds skull inte jag ska drabbas då jag redan har onda sammandragningar och vill inte veta vad en magsjuka kan göra:(

      1. dema

        Jag önskar drt var nära haha. Är bara i v 25. Men ska på kontroll om tappen är påverkad nästa vecka då min bm inte gillade detta riktigt såhär tidigt:) fast allt är relativt! Kommer bara säga poff så är sommaren här!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting