Allmänt

Bästa nagellacket:) och snicksnack

Innehåller adlinks

God ehhh…..onsdag va? på er!

Solen sken en liten stund, och jag skickade ut Doris på tomten för att springa av sig, och nu är det tråkväder igen. Och svinkallt inne….haha.

Jag vill visa er nagellacket som var med i Glossyboxen nu sist.
glossybox

Det är så himla fint! Färgen är såndär nude, och det var svårt att få rättvis färg på bild. Det är Novalies naglar, och det har suttit på i nästan två veckor nu och är bara lite skavt i kanterna. Sitter alltså superbra vilket är en avgörande faktor för om jag ska måla med det. Jag är inte speciellt bra på att måla nagellack, och om jag då sätter mig och tar den tid det ändå tar, och så ska det T O R K A astråkigt…. men då vill jag att det sitter kvar, inte blir fult direkt.

För ett fult skavt nagellack måste bort direkt. Det finns inget som ser så trashigt ut i mina ögon, på MINA naglar. Jag klarar inte av det. Den här färgen är dessutom lagom i mina ögon till vardags. Eftersom jag sällan har lackade naglar så är jag ju ovan vid att se dem:) Bäst att vara diskret. Classy:)

Jag har käkat kosttillskott ett tag nu, för just naglar och hår, mina har skivat sig och gått av, men nu börjar de stila till sig. Jag har alltid haft rätt starka och långa nails, men sista åren mest fula. Snart har de vuxit till sig så jag kan måla:)

Jag tycker inte att det är fint med nagellack på korta naglar nämligen. Jo andras återigen, men tycker mina fingrar bara ser korta och tjocka ut då:)

Snart kommer månadens Glossybox och jag ser verkligen fram emot den. Det har blivit ännu ”viktigare” med den lilla guldglamouriga kanten på vardagen med min eviga sjukstuga här hemma:)

Den kostar 139kr, och man får fem olika utvalda skönhetsprodukter:) Love it! Förra månadens produkter har vi använt alla, och de har blivit måsten i badrumsskåpet.:) Jag delar med mina tjejer, tror de iaf;) hehe.

glossybox

 
Jag tror att Doris tror att hon är en katt. Jo. på allvar. Hon gör som Smulan gör. Vi har ju bara en katt kvar nu:( men Smulan och Zlatan fanns ju här när hon kom och gör ju som katter gör. De, jag har fortfarande svårt att säga hon eller kattEN. Jag vill så gärna skaffa fler katter, men är osäker på vad fröken Smulan skulle lycka om det, så vi avvaktar. Vi har rätt mycket möss här uppe i skogen så det är bra med jägare, dock har de båda specialiserat sig på fåglar. Urk. Jag har trampat på fåglar både en och två och tre gånger…. En gång gick jag omkring med en död, platt pippi under tofflan en stund innan jag fattade varför det var så knöligt;)

Smulan hoppar alltid upp på fönsterblecket när hon vill in. Det lärde sig båda katterna göra direkt.När Doris är ute och vill in, så nog sjutton går hon till altandörren. Hon hoppar inte upp, för det skulle hon aldrig fixa haha, men hon står där och skäller.

Smulan dricker vatten ur glas på matbordet…jaja. Tror ni inte att Doris smyger upp på bordet hon med för att dricka vatten? Eller välta glasen för det är vad Smulan gör.. Och kattlådan…. jag är helt övertygad om att Doris är där och kissar,,, och inte I lådan utan utanför av nån anledning. Jäkligt svårt att ställa undan lådan är det också, finns inget ställe att ställa upp den på, och dörren lär ju vara öppen så katten kommer in.

Jaja, lite så.

Det är fantastiskt roligt med djur. Jag älskar våra djur, de är fullvärdiga familjemedlemmar och det finns inget som skulle kunna få mig att göra mig av med dem. Vissa har ju inga problem med att sälja iväg sina pälsklingar när det kommer bebisar tex, men för mig är det inte ett alternativ. Man ser till att det funkar bara. Punkt,

Har man tagit fan i båten får man ro den i land. Fast det är snälla fan;)

Jag har svårt att ge upp, det är väl det som är grejen. Jag är den där som skulle sitta och plippa en SOS signal i evigheter och sen bygga ett läger och se till så att nån mekanik plippade signalen vidare:)

Never give up.

Om det är något jag aldrig skulle söka mig till kanske, men OM jag skulle hamna i ett läge att få en förfrågan om att vara med i Robinson skulle jag aldrig kunna tacka nej. Aldrig. Det enda skulle väl vara att springa runt i bikini då, det gillar ju inte jag:) Men det är överkomligt. Och det måste vara Robinson på riktigt, inget fusk. Helst med Martin Melin då;)

Jag är lösningsfokuserad. Det ska gå. Om inte på det där viset så på nåt annat vis. Gunde Svahn säger ju ”Det finns inget som är omöjligt, bara olika svårt” och det är för mig en stor ledstjärna:) Det ÄR ju så.

Sen brakar jag mellan varven, men det kanske inte är så konstigt. Idag känner jag mig starkare än igår, piggare än igår och allt känns bättre. Det kan bero på att det just nu är ganska lugnt i sjukstugan. Just NU alltså.

Jag städade ju vardagsrummet igår, inte klart, men soffan är så fin:) Och skrynklig, men det ger sig snart.

ektorpJag älskar den rosa! Det finns inget annat rosa nånstans i rummet så den är egentligen helt fel, men nu när ni börjar lära er Riktig inredning med hjälp av mina inredningsinlägg:) så kommer ni snart att tycka att det är magiskt:) Nån frågade om marmorbordet från FurnitureBox, för ett tag sen och här är det. Jag trodde jag hade visat er det för länge sen, men har nog missat.

Det är tungt! Perfekt att ha fötterna på, förutom att det ju är svinkallt:) men det löser man med en kudde under fötterna;)

När det här kom hem så ringde chauffören och frågade om jag hade bärhjälp hemma. Det hade jag inte, men då lovade han att hjälpa mig med det till dörren i alla fall. Snällt tänkte jag, men hur tungt kan det vara?  Och sen tackade jag Gud för den snälla chaffisen! För jösses amalia så tungt det var! Och otympligt! Och välförpackat i en stor trälåda med massa frigolit i. Hela huset var fullt av frigolit sen eftersom Doris for runt och röjde;) Jag fick använda både kofot och armstyrka för att få upp trälådan. Kände mig som en helt vanlig Indiana Jones som kollade vad som låg förpackat i träboxar:)

Chauffören och jag bar in det i hallen, där det sen fick ligga mitt på golvet, min hall är som ett frimärke ju, men jag var tvungen att invänta muskler:) Corrinda och jag bar sen in det, och hjälptes åt att montera ihop det.

Jag har letat efter en matta sen vi fick det på plats. Jag vet vad jag vill ha, men hittar inte rätt mått, till rätt pris. För nu ska vi vara realister här. Jag har fortfarande småbarn som både spiller och kräks på mattor, och är det inte de så är det djuren:) Jag vägrar lägga tusenlappar på mattor. Jag vill köpa billigt så jag kan kasta dem när de blir för skitiga. Häpp miljösvin. Men jag tvättar de oftast en eller två gånger ute på gården innan de åker i soporna.

 

Jaha, jag satte mig här för att skriva om något specifikt. Som jag nu glömt eftersom jag babblade på om massa annat…. sorry för det:)

Men så fort jag kommer på det så återkommer jag, är det okey?

 

Nu ska jag resa på röven och gå ner i tvätteriet, har tvätt att roa mig med fram till midsommar om inget tillkommer:;) Minsta lilla mer plagg och det flyttas fram en vecka eller så.

Faktiskt ska jag se om jag hittar en billig men bra tvätt och tumlare!

Nån som har nån idé? Jag vill byta ut maskinen uppe som låter som en raket på väg genom ljudvallen;) och då vill jag ha en kombinerad tvätt och tumlare. Den behöver inte vara fancy alls, bara tvätta rent och torka torrt.

Kanske måste åka och snacka med nån vitvarugubbe. Bara det att jag litar mer på er:) som liksom använder maskinen och kan uttala er av erfarenhet.

Tipsa gärna!

 

Nu——> Tvätteriet:)

Tjing!

Kommentarer

 1. Fia

  Lösningen på nagellacksproblemet heter Seche Vite. Det är topplack som är snabbtorkande och gör att lacket blir hårt och håller väldigt länge.

 2. Karin

  Köp den kombinerade tvättmaskinen och tumlaren på Ikea.
  Funkar toppenbra och har 5 års garanti. Helt klart prisvärd!
  Kram från mig

 3. Jenny K

  Hej? Ja har tre hundar o katt?,och för att få ha kattlådan i fred till katten så har ja ställt den på toa o sen i dörren skruvat ditt ett sånt där stelt,rakt hasp,så för att i stället för att stänga dörren haspar vi upp den,dörren är då uppe dryg decimetern (dörren stannar där i det lägget) (hm,ja o mina förklaringar…),katten kommer in o ut men inte hundarna.. När nån av oss tvåbenta är där inne är det bara att stänga o låsa dörren som vanligt. Ett tag hade ja kattmaten på diskbänken,men katten grisar ner nåt fruktansvärt så nu har ja maten på toa oxå. Ha en bra kväll,hälsningar Jenny?

 4. Lena

  Vi som också är en stor familj köpte en kombinerad tvätt/tork från LG, den klarar 12 kg tvätt , smidig att hantera och torkar plaggen väldigt bra med nån slags ångfunktion.
  Dessutom har den ingen fribrev ( om det nu heter så) vilket tydligen är det som pajar fort om man tvättar mycket och ofta

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing