Allmänt

Tipsar om rehab:)

Vi har fått nån ny funktion på bloggen:)

Det ska bli enklare för oss att göra kollage och tipsa er, med länkar och sådär. Jag tror det kommer bli jättebra:)

För att testa nu då så letade jag reda på det som just nu känns mest aktuellt i mitt liv.

Jag är lite småskadad;)

Jag har ett knä som är bråkigt mellan varven och behöver då använda knäskydd för att värma och stabilisera upp det. Sen har jag ju min häl. Åh min Häääääääääl, som jag typ hatar för den gör alltid ont. Mer eller mindre bara, och just nu är det MER. Jag har en sån här hälskyddsstrumpa, som är suverän, det enda som hjälper faktiskt, och jag har testat allt. Den håller ihop min uttappade fettkudde under hälen och ger den stöd och sen trampar man på en kopp av kanaler, som att gå på moln. Har använt min flitigt i flera år, men nu börjar den bli lite tråkig. Speciellt när man inte vill ha skor på sig är den här toppen, men jag har den ofta även i skor. Mitt liv blev mindre smärtsamt när jag hittade den:) På allvar.

Och sist, jag har veka och klena handleder. Jag behöver mellan varven, typ alltid:) använda handledsskydd

Jag börjar ofta utan, men snor fast dem varv två eller tre, speciellt om det är mycket övningar som tar hårt på handlederna.

 

Så, det var mina tips med länkar och sånt, som gör skador lite mer uthärdliga.

Nu postar jag och kollar hur det ser ut, okey:)

 

 

Kommentarer

  1. Karin

    Måste köpa ett sådant hälskydd. Har galet ont i hälen, till och med röntgat den men de kunde inte se något konstigt. Har svårt att låta bli att promenera/ springa min vanliga runda men igår morse haltade jag mig fram förstå kilometern, sedan blev det något bättre. Kan också vakna av att det kör till i hälen att jag nästan lyfter från madrassen. Kul är det inte.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag älskar mitt. Räddar dagar och humör, det är ju så jobbigt att ha så ont hela tiden. Annat som funkar för mig är att tejpa hälen, kolla youtube, finns massor av bra videos. Men tejpa måste ju göras om hela tiden, och svårt hitta en bra tejp tycker jag.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting