Allmänt

Tränings-inspo::)

Innehåller adlinks

Idag kommer lite träningsinspiration från mig till er. Alla kläder kommer från Cellbes.

Jag gillar att de har lite av varje gällande både färg och mönster, men även modeller. Gillar man inte de tajta finns det andra varianter. Jag gillar de tajta:) Inte för att jag tycker att jag kanske klär speciellt bra i dem, men för att det inte är något som slänger, och korvar sig.  Man ser dessutom enklare  i spegeln hur det ser ut. För JA; man måste kolla i speglarna för att se så att man gör rörelserna korrekt:)

 

De här leofärgade har jag beställt:)                                            Gråmönstrade                       Rosamönstrade

cellbes

Kamo                                    Svarta

 

Toppar sen då, det går ju att matcha om man vill det, kamo över hela eller svart upptill med mönstrad top.

Jag har ett par olika av de här, de är sköna, sitter inte tajt men är inte fladdriga. Träningskläder är något jag använder ofta, och de tvättas ofta. Jag köper massor:)

 

Kamo                                            Mönstrad 82                                    Svart/vit 73

PicMonkey Collage-35

     Svart/vit                                                Jacka                                              SportTop

 

 

 

Träna, tänker ni, usch det är inte roligt;)

Jag tror att det är Paolo Roberto som ofta säger: Har man inte tid för att träna nu så får man planera in tid för att vara sjuk senare.

Och så är det. Våra kroppar BEHÖVER träning. Även om du aldrig rört på dig, så är det inte för sent att börja. Det är det som är så jäkla bra, även om man börjar NU så får man superstora hälsovinster i det.

Jag hatar spinning. Om det bara hade funnits det att ”välja på” i träningsväg så hade jag aldrig tränat. Jag gav det tio gånger, och hatade varenda sekund, dessutom så fuskade jag mig igenom passen;)

Det är inte min grej helt enkelt. Jag gillar cirkelfys. Jag tycker om att lyfta tunga saker. Jag tycker mindre om att ro, springa eller köra på crosstrainer.

Det finns något för alla! Man kanske bara måste leta lite.

Och man måste anpassa efter sig själv. Vart är jag just nu? Är du nyförlöst så kan du inte förvänta dig att kroppen är som den var när du var elittränad. Är du överviktig så kanske du inte ska ge dig ut och springa på asfalt.  Det finns andra saker.

Fundera ut vad du tror skulle funka, inte bara en kort tid utan länge, för evigt egentligen. Sätt upp en plan och följ den. När det blir svackor, för det blir det, så ge inte upp. Bara back on track så fort det går.

 

Att hålla sig i fysisk form är inte svårt. Det är inte skitkul alla dagar, men det är inte mer avancerat än att bara göra det. All aktivitet är bättre än ingen aktivitet. Men gärna lite tuffare. Sen handlar det om kosten Och den kan ni få hjälp med av Jennifer på Wellmilton,

Bra kost och träning och man ger sig själv förutsättningarna för att få ett bra liv.

 

Jag är lite halvgammal nu;) och jag träffar ofta på mina jämnåriga och helt ärligt nu så är inte orden fräsch och vältränad, det som oftast dyker upp i huvudet på en då;) Mer Osund och rund.

De där extra kilona som smyger sig på med åren och sätter sig runt midjan, de är inte bra. Bukfett är farligt.

Högt blodtryck, hjärtproblem, ledproblem… allt blir bättre med fysisk aktivitet.

30 minuters fysisk aktivitet om dagen rekommenderar Folkhälsoinstitutet. 30 minuter av ökad puls.

Börja idag. Ta en promenad på lunchen;)

 

Nu är bästa tiden ju, solen, värmen, de ljusa kvällarna, eller morgnarna om man vill vara sån;)

Träna, ute eller inne. Hemma eller på gym.

Bara gör det och ni kommer tacka er själva för att ni får ett friskare, mer välmående liv.

Och det blir alltid lite roligare med fina träningskläder:)

 

Ha en fin dag:)

 

Kommentarer

  1. H

    Jag har aldrig varit någon dom tycker om att träna, har gått på gym, har testat spinning, har testat lite olika och blir sjukt uttråkad av allt.
    Dock tycker jag om att gå och går gärna och har ett jobb där jag utan orovlem får ihop en mil om dagen (även om det inte är långa sträckor på en och samma gång), och så har jag hund så jag har alltid fått vardagsmotion.

    Nu är jag gravid i v27, och sedan januari mer eller mindre sängliggande på höger sida då det är enda ställningen som är uthärdlig. Går jag 300 meter straffar det sig och smärtan stegrar sig. Har maxdos av citodon och även morfinsuppar att ta vid behov. Och nu börjar kroppen värka av att den blivit helt försoffad, finns ingen energi i den och den nästan gör ont då jag försöker tvinga den till någon form av aktivitet.
    Tidigare har jag tagit kroppen och dess mående lite för given. Nu längtar jag bara tills bebisen är ute så jag kan börja gå långa promenader med barnvagn och hund och sakta bygga upp kroppen igen.
    (Börjar dock vara lite orolig för förlossningen i och med att jag är så otränad, men det går väl det med)

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Angående förlossning – ut kommer de alltid:)
      Förstår hur du menar, jag har haft riktigt besvärlig foglossning och då gör man allt för att undvika det onda. Men du kommer att komma igen sen!! Lycka till ❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting