Allmänt

Interlaced Influencers:)

Jag har ju samarbeten här på bloggen:)

Jag försöker alltid att välja samarbeten som jag tror att ni kan ha någon nytta av, för annars blir det trist, men alla kan ju inte gilla allt. Jag jobbar på det:)

 

Jag är ju något så fancy som en INFLUENCER. Tidigare Bloggare, men jag gillar det nya namnet:D

Alltså det är så fint att man nästan känner sig som VD eller så, vilket jag iofs är när jag tänker efter….VD över min blogg;)

 

Företag gillar oss Influencers eftersom de då kan nå specifika grupper av folk. Och för er som målgrupp är det ju roligare att få reklam för saker som kanske verkligen känns aktuella. Så är tanken i alla fall.

Jag har jobbat ett bra tag med Carl på Interlaced Influencers, och det är han som oftast fixar ihop mina samarbeten. Han är toppen ♥

interlaced-influencers-facebook

På Interlaced Influencers nya marknadsplats möts influencers och annonsörer och gör upp om samarbeten.

Som influencer kan man leta efter de varumärken vi tror passar våra läsare, och företag kan leta efter influencers som de tror passar deras kampanjer. Tanken är att det ska vara enkelt för alla, och att ni ska få bra kampanjer 🙂

EasyPeasy.

Är du Influencer eller har ett företag som vill jobba med influencers så är Interlaced Influencers ett bra ställe att jobba med. Tycker jag:)

 

Just det HÄR inlägget är inte sponsrat:), men eftersom jag gillar Carl så tänkte jag dela med mig lite av honom:)

Sharing is caring, som jag brukar säga.

Och vet ni, om ni vill så får ni jättegärna säga vilka samarbeten ni önskar, och i vilken form. Då vet jag och så vet Carl:)

 

Så om du vill hänga med mig och hundratals andra influencers så är det bara att du registrerar dig på Interlaced Influencers marknadsplats. Det är givetvis helt gratis och det öppnar dörrar för dig som influencer att fortsätta göra det du älskar – win win med andra ord. ?

Om du har några frågor rörande nätverket eller bara undrar vad man ska tänka på som influencer så lämna gärna en kommentar så ber jag Carl på Interlaced att svara er alla!

 

 

Kommentarer

  1. Viveka

    Jag har en bokblogg där jag presenterar böcker som jag har läst. Jag har läst alla böcker jag presenterar men kanske inte alla böcker i serien. Har ni något tips?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting