Allmänt

Vi åkte till stranden!

Vädret är ljuvligt och måste tas till vara på. Man vet aldrig när det vänder, så det gäller att passa på. Dessutom är de här tidiga sommarkvällarna en tid när inte alla har hittat till stranden med sina grillar och brännbollsträn. Man är ganska ensam:)

Vi tog med Doris. Inte för att jag hade tänkt det, men för att hon hoppade in i bilen och vägrade kliva ur:D

Jag hade mina aningar om att det inte skulle vara öppet i kiosken på Lyssnaängen, men ungarna var helt okey med att vi i så fall svängde in på Ica efteråt, så vi körde hit. Tre bilar på parkeringen:)

Jordan ville inte bada, hans knä ni vet.

IMG_0135

Trixie badade inte heller för hon har varit hemma med huvudvärk idag.  Hon följde med, men satt mest och chillade.

Lovelia och Jamie badade däremot.IMG_0140 IMG_0142 IMG_0145

Vi ville vara med på bild, och efter att Trixie tagit fyrahundra som vi dissade;) så fick vi nöja oss med de här:)IMG_0151 IMG_0155

Det slog massa småfisk i vattnet, lika spännande varje gång. Jag minns hur vi satt på bryggan i Norberg en sen kväll när det plötsligt plumsade till ordentligt under oss. Jag menar alltså ett riktigt PLUMS! Minst en blåval behövs för att åstadkomma ett sånt ljud…Jag anar gäddor i vassen;)IMG_0161 IMG_0162

Jordan gick runt med Doris överallt, hon kliver i vattnet men inte gärna mer än med tassarna. Om det inte råkar vara så att det kommer nån kul fågel framför henne;) Men hon blir skiträdd om botten försvinner under henne så hon måste simma;)
IMG_0169

Loppan 🙂
IMG_0170

Och när Doris fått kolla runt så vilade hon lite.IMG_0175

Hon är så himla go den här ♥ Två år gammal och en blandning av Cavalier King Charles, Lhasa Apso och Tibetansk spaniel. Massor av krut i henne, och inte direkt ett under av lydnad;)
IMG_0183

Älskar kameran på Iphone 7plus. Och det har jag aldrig sagt om en iPhone förut, tvärtom har jag klagat ordentligt på att de har så usla kameror när mobilen är så grym. Men nu ♥IMG_0186

Trixie pysslade länge med att göra den här blomman av vasstrån i sanden. En riktigt konstnärsinstallation.;)sommarFast skuggan av ett träd kom och sabbade ljuset så det är svårt att se.

Vi åkte hem efter några timmar här, och svängde in på Ica för den där glassarna. Hemma lagade Corrinda och Markus middag, vi hjälpte till med det sista och sen käkade vi.

Sen glass:)

Markus åkte hem, ungarna gick och lade sig och jag tjatade med mig Corrinda ut och hoppade studsmatta.

Förra veckan tränade jag fem av sju dagar, och det är exakt så jag vill ha det, men som inte funkar så ofta. Men med studsmattan uppe kan man alltid köra lite cardio;) Det är så djävulskt jobbigt!

Jag varvade hoppandet med att försöka lära mig göra nån slags handvolt. Som att hjula, fast med studs. Skitläskigt. Men snart sitter den nog:) Kanske…..;)

Jag brukar passa på att öva handstående med, men får så ont i handlederna när de liksom böjs aningen för mycket. Bättre att volta då är det kortare tid man har tyngden på händerna.

Men nu blev jag svårt sugen på att stå på händer, så jag ska se om jag inte ska öva lite mer på det innan jag går och lägger mig. Målet är såklart att göra armhävnngar upp och ner…det gäller att sikta mot stjärnorna ni vet;) Nej, det kommer aldrig att inträffa att jag klarar det, för jag har inte den målmedvetenheten, vem bryr sig liksom. Vem ska jag flasha med det för;)?

På Davids pass i lördags så gjorde vi diamond-pushups, alltså man placerar händerna så fingrarna bildar en diamant. Väldigt smala armhävningar alltså. David kom och tryckte ner mig lätt, och jag plaskade ner i golvet;) ”Näää, skärp dig!” Bara att kämpa sig upp igen då och sen puffade han lite varje armhävning. Det lilla gör att det blir gruvligt mycket svårare så upp och ner…..noway liksom;)

Men, det är väldigt bra att vara upp och ner, för balansens skull, det är skitbra övning. Så testa ni med, upp på händer bara:) Och så berättar ni för mig om det funkade, okey?

Sommarläxa. Går bra att öva i vatten med.

 

I morgon ska Jordan till tandläkaren och sen tänker jag inte lämna tillbaka honom till skolan. Vi skolkar:)

Om vädret tillåter så är det glass och lekpark som gäller, och om inte så har jag ett starkt önskemål om Ikea från båda killarna:) Och Corrinda som behöver glödlampor:)

Vi får se.

Nu ska jag stå på händer:D

Natti natti

 

 

Kommentarer

 1. Anna

  Det finns ett hundbad några hundra meter bort från den stranden som jag varmt kan rekommendera. Inhägnat och fint!
  Tänker att mitt i sommaren kanske det inte alltid är så uppskattat att ha hunden med till stranden.
  Stå på händer skulle jag också vilja kunna!?

  1. familjenannorlunda

   Jag vågar inte ta med henne dagtid till stranden. Dels för varmt och sen uppskattar hon det inte, plus alla folk som kan ha psikter?Ska kolla in det badet! Vilket håll? Mot skaris?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing