Allmänt

Glossybox:)

Innehåller adlinks

Jag har ju glömt att visa er min senaste Glossybox:)

Jag får alltid ett sms om att det är på väg, och sen är det lite beroende på dag, en eller två dagar innan det kommer fram. Ibland kommer den samma dag, men oftast dagen efter. Lika nyfiken varje gång:)

glossybox

Sen har jag oftast sån tur att brevbäraren beslutar att han kan dela ut den i lådan, men ibland får jag hämta på Ica. Om det är den ordinarie brevbäraren så verkar det som att han har tvärkoll på hur stora paket som ryms:)

Den här gången var det en rosa kartong.  Så himla fin, och jag spar alla eftersom det inte finns på kartan att bara sprätta sönder dem och kasta, nej, de här använder vi till förvaring. Eller till att slå in paket:)glossybox

Innehållet detta månad var som vanligt finfint.

Jag har testat solkrämen och den får höga betyg. Jag tycker att just solkrämer för ansiktet oftast bara gör så man blir fet och flottig och vem vill vara det?

Den här var inte så, tvärtom. Som jag har letat efter just denna:) Det övriga har jag inte hunnit testa, är det något ni har koll på?

glossybox

Jag tycker om att få små tandkrämstuber, de är perfekta att ha med sig i necessären. Ice Hair Mask verkar extremt spännande, så den ska jag testa så fort jag får tillfälle. Och aftersun-masken…♥

 

Som vanligt så delar jag med mina tjejer, men solkrämen kommer jag hålla hårt i. Och som vanligt är det som en liten julafton när Glossyboxen dyker upp i brevlådan. Vill ni ha en egen? Vem vill inte det?:)

Den kommer en gång i månaden, kostar 139kr och innehåller alltid fem härliga produkter. Jag har aldrig blivit besviken. Aldrig:)

Ni hittar den hos Glossybox 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing