Allmänt

Linas Ekologiska matkasse:)

I samarbete med Linas Matkasse
I måndags så ropade Jamie på mig när jag var i badrummet.
”Mamma! Det kommer en gubbe!!”
Jag blev lite stressad, för jag hade absolut inte förväntat mig att det skulle komma någon alls, och jag hörde på Jamie att det var nån helt okänd. Vi skulle iväg och jag hade liksom inte tid.
Men så var det leverans från Linas Matkasse🙂
Linas Matkasse
Det har jag alltid tid med:)
De har en ny kasse som jag fått testa.

Även NI ska såklart få testa den nya Linas Originalkasse 70% Eko med det fantastiska prova-på-priset 599kr (Ord. 999kr) och då får ni även en gratis skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet! Den är supersnygg, jag visar den längre ner:)

 Gäller enbart nya kunder. Klicka HÄR

Linas matkasse har ju även andra superfina matkassar som ni inte ska missa, nu med upp till 50% rabatt på första leveransen och givetvis ingår även då snygga skärbrädan från Scandinavian Design Factory på köpet.Ni klickar HÄR för att komma till dem.
Har du redan provat Linas Matkasse men vill testa oss igen? Kicka HÄR för att få ett bra erbjudande!
Av namnet att döma – Linas Originalkasse 70% Eko- så förstår man ju att den är ekologisk:) Kassen är sprillans ny, men jag är helt övertygad om att det kommer bli en succé.
Recepten skiljer sig ju inte för att råvarorna är ekologiska, men känslan gör. Känslan av att göra gott, göra rätt, äta hållbart och hjälpa till att vara rädd om vår värld. Minska på bekämpningsmedel, antibiotika och annat skräp som vi annars får i oss.
Den känslan:)
För varje vara jag packade upp kändes det gott i hela kroppen.
IMG_0124 IMG_0129
Linas Matkasse
Som det är idag så är det lite svårt att äta 100% ekologisk, om man inte odlar/föder upp all sin mat själv på en ekologisk gård förstås. Men det är vi få som gör. Men ju fler procent man ersätter ”vanlig” mat mot eko ju fler steg på vägen är det.
Jag har pluggat en hel del om det här på mina Hälsocoachutbildningar, och försöker tänka på det. Försöker prioritera närodlat och/eller Eko. Det ger större vinster än man tror. Både för kropp, själ och miljö.
Linas Originalkasse 70% Eko innehåller främst rena råvaror, och man försöker undvika halvfabrikat och blandade produkter. Så långt det är möjligt är det ekologiska varor, stor ansträngning läggs vid att alltid kunna skicka ekologisk kyckling, kött, mejerivaror, potatis, pasta, bönor, bulgar osv.
Kött och fågel är ALLTID svenskt.
Just halvfabrikat undviker jag gärna, det är mycket onödigt i dem, och det känns toppen att den här matkassen levererar ytterst lite sånt:)
IMG_0127 IMG_0125
Det HÄR ska bli spännande, har inte testat den rätt där Shiitake svampen ingick, men det blir nog i dag. Jag tror inte jag ätit det förut? Linas matkasse
Vi har däremot lagat en klassiker. Pasta med köttfärssås.
Linas matkasse
(Jamen, har inte alla sina katter på köksön? )
Nu får jag ju lov att erkänna att just den här middagen lagade inte jag, Jag överlät den på Corrinda och Markus.
IMG_0192
Vi gör ofta köttfärssås, men nu följde hon receptet som var med till punkt och pricka och då blir det lite annorlunda. Lite nytt av något gammalt.
IMG_2062
Hon fick för sig att byta ut spagettin mot makaroner, för det var visst godare, men pasta som pasta tänker jag:) Gott blev det hur som helst och ungarna åt så det blev tomma bottnar i kastrullerna.
IMG_0199
Givetvis vill ju jag ändå ta åt mig äran;)
Linas matkasse
Jag uppskattar den här 70% ekologiska matkassen väldigt mycket, och jag tror att även ni kommer göra det om ni testar:)
Ni kommer direkt till erbjudandet HÄR.
(Vill ni inte gå via länkarna så kan ni skriva in koden TACKANNORLUNDA i erbjudanderutan:))
Och skärbrädan då?
Ja den ser ut såhär, visst är den riktigt snygg? Jag får flashbacks tillbaka till mammas skärbrädor från 60-talet:)
Den kommer från Scandinavian Design Factory och medföljer utan kostnad vid köp av matkasse.
Linas matkasse
 

Kommentarer

  1. Maria

    Härligt! Men riktigt skitäckligt med folk som lagar mat med utsläppt hår? Fy attan. Skulle aldrig äta den maten. Tur att jag slipper då jag inte tillhör din familj ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Vi lagar mat med utsläppt hår allihopa 🙂 och det är aldrig långa hårstrån i maten. Jag har inga problem med det så länge det är hemma. Inte så att jag älskar om det ligger hår, främst katthår;) i maten men jag dör inte äckeldöden direkt.
      ??

  2. Jeswi

    Tänk på att skölja ekologiska grönsaker extra noga bara. De innehåller väldigt mycket bakterier och man kan bli rejält magsjuk av dem. Men annars är det toppen med eko ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting