Allmänt

Är det här bra?

Jag vill ha ett tangentbord till min surfplatta. Det är en Huawei med några år på nacken, men inte speciellt mkt använd. Jag tänker att det är smidigare att ta med en platta än min dator när jag är ute och reser. Trixie och jag åker ju till Danmark på tisdag:) och jag vill kunna blogga. 

Min dator är svindyr och jag vill inte riskera den helt enkelt.

Är det här bra?


Det ska bara funka. Behöver inte vara fancy alls. 

Har ni några erfarenheter? Av detta eller något liknande. Rekommenderas eller avråds? Men tänk på att det alltså bara behöver vara basic. 

Helt me:)

Med vänlig hälsning, Noll Koll ?

Kommentarer

  1. Sanne

    Vart i Danmark ska ni åka? Jag bor i Köpenhamn sedan snart 9 år tillbaka. Hör gärna av er om ni behöver tips om saker att göra etc. ?

  2. Anni

    När du är inne på netonnetsidan kommer det ofta upp en liten chatruta. Använd den så får du jättebra service och de tar fram alternativ till dig!

  3. Ella

    Akta dig för Logitech modell bara, köpte ett sådant till ipaden och har bytt ut det tre gånger pga olika fel under garantitiden.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing