Allmänt

Dentle igen:)

I samarbete med Dentle

För ett tag sen, typ i höstas nån gång, så påbörjade jag ett samarbete med Dentle.  Det är en prenumerationstjänst på tandborsthuvuden,

Alla vet nog vid det här laget att jag gillar att prenumerera på förbrukningsvaror 🙂 Jag har inte minne nog till att komma i håg att köpa sånt. Eller egentligen så är det kanske mer så att ju äldre ungarna blir, ju mer går det åt av allting. Jag köper hem massvis av alla förbrukningsvaror och det är ändå alltid slut. Med en prenumeration så undviker jag i alla fall att mitt minne ställer till det.

 

Jag har alltså prenumererat på Dentles tandborsthuvuden sen i höstas, och är hypernöjd:) Varannan månad ramlar det ner ett paket i brevlådan med nya borstar, så jag dessutom kommer ihåg att byta…Jag kanske är lite småläskig här, men alltså allvarligt.. När det är dags att byta tandborste, det är ju DÅ den är som BÄST 🙂

Dentle

Det bästa med Dentle är att du får själva tandborsten med prenumerationen, OCH det är livstidsgaranti. Alla elgrejor har ju ett batteri, som nån gång tar slut. Så tråkigt när man köper svindyra saker.

Men här får du en ny om/när den slutar fungera:)

 

Dentle One heter borsten. En kombo av orden Dental och Gentle 🙂

dentle one

 

Det finns olika varianter att välja, antingen köper man bara eltandborsten utan förpliktelser.

Eller så startar man en prenumeration på borsthuvuden och då får man tandborsten utan kostnad. Så länge man prenumererar är det alltså livstids garanti.:) Så bra.

dentleone-prenumeration-catalog

 

Jag har känsliga tandhalsar och tandkött, så jag väljer alltid den mjukaste borsten som går att få tag i för annars får jag ont. Den här är mjuk och fin och jag gillar även att det finns tre lägen på den – hög hastighet för effektiv polering, Låg för extra skonsam och massage för tandköttet:) Grymt.

dentle

Teknikinfo: den gör 8000 oscilleringar /minut som effektivt avlägsnar plack på svåråtkomliga ställen. Den har en timerfunktion som säger till efter 30,60 och 90 sekunder att det är dags att byta ställe. Och stänger av sig helt efter två minuter. Den väger lite och låter lite. Väldigt lite faktiskt:) Och den är svenskdesignad.

På en laddning kan man borsta gaddarna i 14 dagar, två gånger om dagen a’ två minuter.

Och när det ska laddas så gör man det i den snygga hållaren som ser ut som en liten kopp:)

 

 

Väljer man att prenumerera, som ju alltså är smart om man är lika kass som mig att komma ihåg att köpa, eller byta;) så kommer det hem ett refillpaket varannan månad. När man mottagit det antal refillpaket som ingår i den prenumeration man valt så kan man avsluta om man vill., Varför man nu skulle vilja det? Man måste ju ändå borsta tänderna liksom, och jag älskar det här.

 

Ni hittar sidan HÄR om ni vill testa:)

Kommentarer

 1. Majsan

  Nix! Prenumerationen är ett h-vete att bli av med! Jag sa upp prenumerationen i november 2016 och får fortfarande tandborstar!

  1. familjenannorlunda

   Då behöver du ju inte pröjsa dem 😉
   Är det uppsagt och de skickar så är det bara att betrakta som gratisgrejor:)
   På allvar alltså. Är det uppsagt så betala inte ev fakturor för det behöver du inte.

  2. Max på Dentle Kundservice

   Hej Majsan! Tråkigt att du känner så. Gällande uppsägningar så kan man när som helst säga upp sin prenumeration, vilket innebär att man endast mottager det antal refillpaket som är avtalat. Därefter upphör utskicken per automatik om man inte gör ett nytt aktivt val att fortsätta. Jag gissar på att du vid tillfället för uppsägningen hade x antal leveranser kvar att mottaga, men du får väldigt gärna skicka ett mejl till mig på max@dentle.se så kan jag kika närmare på ditt ärende. ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing