Allmänt

Vad blir det för mat??

Jag ska snart åka och handla mat till i morgon . Man är rätt off om man insåg i förmiddags att det är midsommarafton i morgon va? 😉

Men jag missade den inte i alla fall ?

Att åka till husvagnen gör på nåt vis att dagarna inte behöver ha namn, det är skitsamma om det är måndag eller torsdag liksom, alla dagar bara rullar på och man slappar och njuter. 

Men vad ska man äta? Vad äter ni i morgon? 

Alla grillar ju och *harkelhost*jag är inte helt såld på det, och det är ju lite som att svära i kyrkan 😉 Men visst kan jag väl offra mig eftersom kidsen älskar det. Själv vill jag  mest bara ha sushi ?

Osäker på om sushiplejsen har öppet i morgon bara? Nä jag får väl grilla. 

Men vad? Ge mig förslag snälla ❤️

Ungarna vill göra en tårta till efterrätt så det får de ju, allt jag kan outsourca är bra. 

Vi går som vanligt till firandet i närheten och i år känner jag mig tveksam till seger i luftgevär? Vad hände där liksom, jag brukar vara väldigt säker på att iaf skjuta 48-49p ( av 50) men nu känns det som jag inte ens kommer träffa tavlan.. 

Jaja det visar sig 🙂

Om jag misslyckas så lovar jag att köpa ett eget luftgevär och öva hårt hela året tills nästa gång 😉 Har väl en och annan duva att öva på ?

Vad är det för regler för sånt förresten? Hade en kompis som hade en tavla i källaren och stod längst bort i en korridor och sköt men det känns lite risky här hemma;)

Nämen om man skulle dra på sig ett par anständiga brallor och dra till affären då kanske ? Har ni förslag så dela gärna med er!! Snabbt 🙂

Hörs sen?

Kommentarer

 1. Karin

  Foliepaket på grillen!
  Förkokt färskpotatis med salt, smör och dill / burkmajs med en klick smör / chaminjoner med en klick smör.
  Blir så jäkla gott till en köttbit, sallad och en kall sås!

 2. niobarnsmamman

  Nu är det för sent för den här gången men jag kan ju tipsa till en annan gång… Vi brukar fylla champinjoner och grilla dem. Man tar bort foten och fyller ”hålet” med smaksatt smältost eller annan ost och lindar sedan bacon runt allt. Grilla först sidan med hålet. Sväng när den har fått fin färg och grilla sedan andra sidan tills svampen är mjuk. Supergott! Kycklingfilé, lax och hamburgare är också gott ifall man inte vill ha det traditionella med kött eller korv.

 3. Birgitta S

  Hej!
  Instämmer detta grillande suck mannen o sönerna är helt sålda på det o jag blir bara matt kör med potatisgratäng som blir klar i ugnen i tid o sen när det där köttet är klart värmer jag upp den i micron enda sättet att tajma. Sen all disk efter grillning är bara fet o kladdig usch . Så jag har inga bra tips älskar spagetti o köttfärssås det blir det på midsommardagen här. Hur som helst trevlig midsommar o tack för en bra blogg du skriver bra och underhållande.
  Hälsningar Birgitta S

 4. Camilla hockeymamma

  Jag grillar fläskkarré marinerad i ketjab sweetchillisås och örter och till det färsk potatis dom får snurra runt med smör och citron och sallad till det och kanske bröd.

 5. Maria

  Här är det sill, men det vet jag att du inte äter så köp inte det! Jag kan rekommendera at grilla flankstek! Bara en kort stund på var sida, sen skär man den i bitar och serverar. Går fort och blir bra. Grilla majskolvar? Eller gör quesadillas, dvs tortillabröd med ost mellan som jag grillar på ett folieark. Blir rätt bra. Det är ju ifs fredag så tacos, fast grillat? Inte säker på hur jag föreställer mig det men kanske grilla kyckling och sen köra tacos av bitarna. Eller typ dennis-korv om det ska vara riktigt basalt. Eller för allt i världen skita i grillen och typ köpa fryspizzor, hade jag lätt kunnat göra.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing