Allmänt

Glossybox!!

Innehåller adlinks

Jag såg på instagram att de håller på att packar månadens Glossybox !!

Förväntansfull är bara förnamnet:)

glossybox2

De kallar den för Jungle box och den är superfin tycker jag.

Jag var tvungen att gå in på deras sida och tjuvkika på vad den innehåller, man kan få en liten sneekpeak nämligen. En eller två produkter av fem så man får ändå vara nyfiken på de övriga 🙂

Det kommer ett torrschampo jag hört så bra om, och ett slags puder. Spännande. Allra bäst är att denna gång är inte Corrinda hemma så jag kommer hinna kolla den först 😀

Glossybox kostar 139kr, kommer en gång i månaden och är min guldkant på vardagen ♥

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing