Allmänt

Tvätt och Baywatch 

Jag vet att det kommer chockera er men jag har varit vaken sen i ottan 😉

Eller åtta då?men med tanke på att klockan nu är elva och inte en unge rört en fena så känns det verkligen som ottan. Så har vi det på lov, långa nätter sena morgnar och jag vill inte ändra ett dugg på det.

Varför har jag varit vaken då? Jomen ni vet, tvättmaskinen skulle levereras mellan 8-13.

Annars hade jag aldrig klivit upp:)

Den gamla hjälpte Robban mig att släpa ut igår och efter att jag sansat mig efter både ett och två gapskratt gick det ganska bra. Han är 17 år, 185 cm lång och man skulle kunna tänka sig att han i egenskap av ung man skulle vara stark. Även om han är som en sytråd och nog knappt väger 60kg ens.

Men se det är han inte;)

Eller snarare så vet han inte hur han ska lyfta tunga saker. När han inte orkar och flinar samtidigt som han fräser att jag ju tränar, så kan jag inte hålla mig från skratt. Det är ju knappast avancerade och tunga styrkelyft jag tränar 😉

Ja jag kör marklyft, men med stång eller kettlebell som väger kanske 50kg och där man kan få ett ordentligt tag, inte med en svintung tvättmaskin som har en kant underst att lyfta i. Enbart. 

Ja herregud som vi slet:)

Jag har nu släpat runt tunga saker förr så vi lade en handduk under som vi först drog den på från badrummet till trappan med de två stegen. Robban tyckte att jag borde tagit bort dem när jag fixade trappan men så funkar det ju inte;) 

Trappan ja. Vi var ju tvungna att vara extra försiktiga där när jag jobbat så med den 😉

Han orkade inte lyfta först så vi bytte sida men inte heller det blev bra. Då lyfte vi med hjälp av handduken och se det gick utmärkt.

Nu står eländet på paradplats


Och där lär den stå några dagar, jag har inte tid att fixa släp förrän nästa vecka…

Den nya står här


Extra tung eftersom det är en kombimaskin . Jippie.

Jag väntar på att Robban ska vakna så vi kan ge oss på att bära in den. Ska leta efter ordentliga band som vi kan lägga under och bära den eftersom det känns smidigast. Tänkte låna pappas pirra men eftersom vi har de där två trappstegen så måste vi ändå lyfta. Och nej.. ingen pirra i trappan då blir den förstörd.

Dricker kaffe nu först 


Och lär hinna med både påtår och tretår misstänker jag 😉

Men det gör inget, solen skiner och det är ljuvligt att sitta här och bara njuta. Nu börjar de andra ungarna kvickna till i alla fall
Baywatch då?

Jomen alltså den var kul:)

Lite plump mellan varven, lite mkt ”dick-jokes” och tuttar men det är ju ändå Baywatch och det var ganska mycket som parodierade den gamla serien 😉

Saker som inte vare sig Patricia eller Novalie fattade att de drev med eftersom de är för unga. Men inte så att det påverkade handlingen. Extra kul att de fått in både David Hasselhoff och Pamela Andersen 😉

Jag gillade den, lagom tramsig och lagom action och väldigt mycket muskler 😉

Jag som sett idolbilder på Zac Effron på tjejerna rum sen High School Musical-tiden har lite svårt att få ihop att den lilla söta gossen vuxit upp och skaffat sig rejält med muskler och ett sexpack som hette duga;)

Jag säger så här, gillade ni serien  så kommer ni tycka den här är kul. Det är inget högkvalitativt men det är underhållning. Väljer ni mellan att se den och någon annan film så kan ni välja den andra 😉 

Nu kom Patricia ut och sällskapar så jag ska ta den där påtåren nu:)

Ha det så gott så hörs vi snart ❤️

Kommentarer

 1. Louise- vitvarusäljare på Elgiganten

  Det är lite teknik till att bära vitvaror. Jag och mina kollegor lyfter tvättmaskiner varje vecka. Torktumlarna står på en hylla 1,30 m upp så då får man ta i lite extra? Tvättmaskinerna typ 30 cm upp så inte så farligt med dem.

 2. Marre

  På Återbrukets hemsida kan man beställa hämtning av avfall mot en avgift för tvättmaskinen. Ett alternativ till hyra släpvagn och du behöver ingen bärhjälp.

 3. Karin

  Jamen du, himla käckt där med tvättmaskinen, du kan ju alltid plantera blommor i den eller så =D
  Hihi, kanske skapar du en ny trend eller så =D

 4. Agneta

  Jag kan inte låta bli och le när du
  ’provocerar’ och säger vad du tycker,att dina barn får se skräckfilm mm. Jag bara gillar dig helt enkelt. Och så till nåt helt annat, vad tycker Jamie om att börja skolan?

  1. familjenannorlunda

   Han vill inte alls. Förstår överhuvdtaget inte vitsen med att inte få vara hemma med mig ❤️
   Vi får väl se hur det går 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing